2015 Şubat Anneleri

siz istediniz bi tane benden size iki tane yumurcak : ))))
alintilarken resmi alintilamasiniz olurmuuu
Orda.ciddi kar.var.canım.
Kocaman senin çocuklar. Allah nazardan saklasın. Çok.şekerler.
Oğlunun ifadesi doğum zamanıyla.aynı

Başka uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı

Ben bilmiyorum.arkadaşlar biliyordur. A Aspirin1987 bilir.

1- 1 TL ye Keçe Alıp Kendiniz Bişeyler Yapabilirsiniz Ben Öyle Yaptım Magnet Yaptım.
2- Çikolata, Lokum Tarzı Bişeyler Alıp Süsleyebilirsiniz Kutulara 0,25 Krş Tanesi
3-Birmax Diye Bir Site Var Bebek Anahtarları Var Tanesi 1 TL Tül Keselere Koyup Dağıtabilirsiniz.
4-Gittigidiyor dan Kolonya Şişesi Alıp Kendiniz Doldurabilirsiniz Tanesi 0,65 Krş.
Benim Bildiklerim Bunlar

Orda.ciddi kar.var.canım.
Kocaman senin çocuklar. Allah nazardan saklasın. Çok.şekerler.
Oğlunun ifadesi doğum zamanıyla.aynı
deme kiz gerçekmi, ben hiç dikkat etmedim : )) ikisinin kuçuklukleri ayni, bir yalik resimlerini koysam ayni çocuk zannederisiniz çok benziyolardi buyudukçe degistiler tabi :))

Bende öğretmenim aralık ayında sadece 1 hafta gidebildim okula. Benim hamilelik sıkıntılı. Gittiğim zamanlar sırtım çok ağrıyordu. Raporluum şimdi. Halen sirt ağrısı çekiyorum özellikle gece uyuyacagim zaman. Sıcak iyi geliyo

üff işin zor valla ben bir taneyle uğraşıyorum da sen hepsiyle ayrı ayrı allah yardımcın olsun. çocuğuma hiç öyle şeylerden mahrum bırakmayayım herşeyi tatsın neyi sevip sevmeyeceğine kendi karar versin. benim kayınvalidem çalıştığı için hep kolay yemekler yapmış zanımca ona göre öyle değil ama tamamen nedeni bu. o yüzden hep abur cubur tarzda yemek seviyor şimdide. ben sevmiyor dedikçe o eskiden yerdi, diyor yalan yediği filan yok herşeye ıyy diyen adam nasıl yermiş karnıbaharı eskiden hayret ediyorum :)

Etmezler mi, nasıl kol kanat gerecekler şimdi bebike, kolay mı abi abla olmak? Yerim üçünü de, öp benim için çocuklarını.
operim canim
kizim çok anaçtir,bu gune kadar tavuk cucusu gibi korudu heryerde kardesini : ))) hep ablalik yapti, bazen abartti ama kendi içinden geliyor çocugun
ama oglumu bilmuiyorum napar neder yasayip gorecez hep birlikde
yemek yedireceklermis, bay bay yapmayi alkis yapmayi ogretecklermisn, ellerine oyuncak olucak valla yavrucak : ))))

Hayırlı geceler, gidemedim gece valla uyumuşum gece.. Her neyse bekliyor bakalım.önşşey soracam size

Yunus Emre mi olsun

Berat Hamza mı? Her ikiside bana göre kötü değil ama ikisinden biri olsun bari buna karar vereyim

Önü açık geziyoruz

Oylarınızı ona göre verin ki akşam eşimde hem fikir olsun anama da mesaj çekeyim oda oylasın yoksa varya 3 aydır uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…