2015 Şubat Anneleri

Önü açık geziyoruz
Evet aynen onum acik geziyorum. Kardesimden bir panco aldim ama ince. Hava gunesli olursa onu giyiyorum goren cok begeniyor kardesim diktirmis tarz duruyor. Onun disinda sisme mont ama onu acik, penguen gibi geziyorum.

Canım biraz da yapıyla alakalı. Oğlum doğduğundan beri mızmız.kizimsa tam tersi önüne geleni yiyor maasallah.ben de herşeyden yedirmeye çalışıyorum ama istemeyince zorlayamiyor ki insan.hamileyken insan düşünüyor cocuguma sunu yapiyim bunu yapmayın filan diye ama çocuk faktörünü hic dusunmuyoruz o başlı başına kendi kafasına buyruk bi birey oluyor çıkıyor :) evdeki hesap çarşıya uymuyor çoğu zaman..

Şura bir saat uyumuşum @Pirelideve yi gördüm paso kabus gibi peşpeşe
Bilinçaltıma.işlemiş.
Kız nerdesin

Kizlar hepiniz benim kadar ilac kullaniyor mu?vitamin,kan ilaci,kalsiyum tablet,balik yagi hapi.farkli zamanlarda icmeye calisiyorum etkilesim yapmasin diye .bazen jan ilaci,vitamin mide yanmasi yapiyor.siz neler iciyorsunuz
Sadece kan hapı içiyorum

MaRaL_ kız bende görmek istiyorum kuzuları ileriki sayfalara bi bakayım..

Anama mesaj yazdım oda oda Yunus Emre dedi, beni kandırmayın dedim eşimde sevdi ama söylemesin kimseye yalama olmasın Buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…