2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Uzun ömürlü olan herşey zararlı zaten ilaç var sonuçta içinde. Yoğurtta öyle. Ben kendim mayalıyorum mis gibi rahat rahat yiyorum.
bende kendim mayalardim gecen yil ama iki kere açık sütten sıkıntı yaşadım simdi mayalamiyorum pastorize Günlükler den hic denedin mi oluyorsa ondan yapayım bari simdilik koy tipi helal sertifikali yoğurtlar tüketiyorum onlar çabuk bozuluyo diye kendimce katkisinin az olduğunu düşünüyorum :) benim son siniftayken bitirme ödevim gıdada sağlıklı beslenme ve helal gida idi araştırma yaparken o kadar cok sey cikti ki karşıma Allaha emanet yaşıyoruz aslinda

Valla hamile kalmadan once suyumu sutumu yogurdumu yumurtamı gep tüketirdim ki bunlarn hepsi dogal köy urunleriydi.
Bi hamile kaldım resmen hepsinden tiksindim görmek dokunmak bile istemiyorum

kızlar bende 10 yıldır kola icmiyorum zararli diye ama su cips belasindan krtulamamistim ki bebeğim yetişti şimdi yemiyorum canım cips isterse aynisi olmasa da incecik dilimliyorum patatesi zeytin yagi ve tuz gezdirip veriyorum firina citir citir yiyorum tavsiye ederim

Valla hamile kalmadan once suyumu sutumu yogurdumu yumurtamı gep tüketirdim ki bunlarn hepsi dogal köy urunleriydi.
o da ayri bi ironi dimi :) süt icemeyecegim ya iki gündür süt iciyorum geniz akintisi mahvetti beni en güzeli yogurda devam ama yumurta falan tuketmeye calis ya sun en çok dikkat edeceğimiz Haftalara geldik

1-2 tane ye canım küçükte olsa bi paket çok :) bebişler için tutucaz kendimizi sonra yeriz nasıl olsa

alp_balsami bahsettiginiz ped nedir ne ise yarar ? Bilgi alabilir miyim
Winıon ped amniyon tabakali okyanus yosunundan üretilmiş tamamen Organik bi ped canım bi araştır ben ve çevremde kullanan herkes cok memnun hatta suan bi hamile arkadasim mantardan cok ızdırap cekiyo ona önerdim inaniyorum faydasını görecek kız kardeşim adet donemini sancisinin kuvvetinden igne ile gecirir hastanelik olurdu 2 3 aydir rahat geçiriyor maşallah keşke gecen yıl biliyor olsaydim ama bende bu yıl tanıştım cok memnun kaldim bu arada kuzenim migren ağrılarının gectigini söyledi günlük pedi ni kullaniyor sanırım

Onlardan denemedim hiç. Bizim siteye kapımıza kadar açık süt geliyor çok iyi bir yerden taş gibi oluyor bol kaymaklı. Senelerdir sorun yaşamadık hiç. Ama bi dene günlük sütlerle olur.

Günlük sütlerlede yapılıyor yoğurt

bangir bangir bagiriyoruz yemeyin diye misir patlatsan onun yerine olmaz mi lilly sanirim bi ara bana yeme demisti ben de az öncesinde vazgecmistim iyi ki yememisim simdi canim istemiyo artik :))
kayinvaldemde misir patlatym dedi ama yerini tutmaz bahartli.istedi bikereden bisey olmaz.sakindkca cop batiyo ben nefsimi korelticem cnm okdar:))) herkese saygi duyarmm

Aynen süt balık görmek istemiyorm ama ev yoğurdundan maden suyuyla ayran yapıp birazda tuz atıp içiyorum. Tansıyonum çok düşük olduğu için tuz atıyorum. Ama başkası haşlayınca yumurta yiyebiliyorum kendim haşlayınca yiyemiyorum.

Haydaaa bi daha kimse canı zararlı bişey çekince yazmasın lütfeenn herkesin canı çekti yaa
aman napalmm canlari saolsn liliycm bikerelik kacamak yaptk benki tatli hastasi hic gozumde yok normalde bile.cips cekmez canim bu bebekler bi degstrdi bizi tabki en guzeli saglikli.ama su cipsi yemessem.catlarm sanirm:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…