2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hic gulecegim yoktu aksam aksam guldurdun bizi allah iyiligini versin ama guzel bir anin olmus :))) desene daha cok korkacaksin bebisin oynadikca

Cok geçmiş olsun canım. . biz iyiyiz mantar olmayı saymazsak. .kaşıntı dan deli oldum. .şimdi fitil kullanıyorum. .inşallah geçer. .ayrıntılı usg bayram sonrası çektirecem. .. Allah'a emanet ol canım

Kızlar üçlü testinde hcg değeri çok yüksek çıkan oldu mu aranızda risk Yok bugün ultrason kontrolünde de bişey görünmedi fakat sırf hcg değerim yüksek diye amniyosentez yapma durumları var

Şimdi sana yazacaktım canım çok şükür çok sevindim. İşte korkuyoruz aslında normal bu haftalarda düzenli hissetmemek. Yinede iyi yapmışsın için rahat etmiştir.

H hayat1977 ben bugun kan tahlili sonucumu aldim. Gunde 14 damla devit kullanmama ragmen d vitaminim 21 referans araligi ise 30-100.
Ben suya damlatmayi tercih ettim simdiye kadar ama bardagin kenarlarinda kaliyor yag damlasi olarak goruluyor zaten. Ekmege damlatacagim bundan sonra. Bir de dr umdan msj bekliyorum bakalim dozu artiracak mi. Bikac gun icinde tatile gidecegiz orada da vucuduma gunes kremi kullanmadan guneslenecegim gunesin tepede olmadigi saatlerde.

Bende sürekli yaparım ama gecirmiyor canım o anlık rahatlatıyor artık doğumdan sonra bakicaz inş

Şimdi sana yazacaktım canım çok şükür çok sevindim. İşte korkuyoruz aslında normal bu haftalarda düzenli hissetmemek. Yinede iyi yapmışsın için rahat etmiştir.
sağol canım, gitmeseydim haftasonu geçmek bilmezdi bana, doktor dedi zaten her gün hissedeceğim diye düşünme, 20.haftadan sonra daha çok hissedilir dedi.

Kuzumm valla doktorun yalancısıyız kız dedı bana süpriz yaparsa bilememe hala goremedınmı sen. utangac erkekde olur canım nıye olmasın hele bu zamanda utanıyosa kesın erkektır
Evet canım hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar az once çok pis kalp kırdım bağırdım.
Bu sabah alerjim tuttu rinitim. Saat ödem 10a kadar nerdeys3 yüz kere hapsirinca mecbur ilaç aldım. Ilaç da beni tüm gün uyuttu deli gibi de iştah yaptı. Gün boyu ye uyu tabi gazim oldu az sahile inip yürüyüş yapalım dedik. Her gören ayy senin karnin çok büyümüş diyo. Zaten gazdan çatlatacak neyse gülüp geciyom. Biriyle karşılaştım bu kadın beni hergün görüyor her gün karnin çok büyük diyor. Yine aynını söyledi "ama senin karnin çok büyük canım yeaa" diyince salter attı. Bi bağırdım napim dedim hayır ne yapabilirim. Sen hergün söyleyince küçülüyor mu. Ne demem istiyorsun hamileyim karnim da büyük nolmus yani dedim. Hiçbirşey demeden çekti gitti. Salak ya.

Hamilelikten once gayet düzenli besleniyordum hala diyetisyenimle yazisiyorum bayramdan sonra yine gidicem. Ayrıca 3 tane kadın doğum doktoru iç karnin dar dedi nerden anladılar bilmiyorum. Hamilelikten önce düzenli 6 ay spor yaptım karın kasım vardı 9 haftadan sonra karnım belli olmaya başladı. Karnımda kas yırtılması oldu çektiğim acıları ben biliyorum. Sağlıksız kilolu da değilim goguslerim 80-85 ten 95e çıktı karnim da var 7 kilo doktor ideal dediler.

Gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. bunlar yüzünden kendimi fil gibi hissediyorum. Zaten dengeli beslenip yürüyüş yapiyorum. Var mi çaresi? Burdan arkadaşlar da dedi ya son aylarda napican diye. Inanın bilmiyorum napicam ben. Ya 5 sene sonra çocuğum oldu izin vermiyorlar bi tadını çıkaralım..

Maşallah bebisin o kadar güzel ki.. buradaki arkadaşlar da o kadar yazdı bu olcumlerde hata oranı çok yüksek oluyor. Bence sıkma canını bende çıksa sikmam bu saatten sonra.. allah sağlık kucagi almak nasip etsin ins

Nane yağı kullanıyorum bende de sk sk olur baş ağrısı yağı sürüp kafamı biraz sıkıp yatıyorum iyi geliyor umarım sizede iyi gelir.

Az bile demissin agzina saglik. Karnin buyumese ay canum senin neden karnin buyuk degil ben hamileyken... diye baslarlar.
O yuzden biraz kulak tikamayi ogrenmek lazim. Bu isin bir de bebek dogduktan sonra ki kismi var daha ki esas cumbus orada yasaniyor anladigim kadariyla.
Bak ben de 9 kilo aldim dr karbonhidrata dikkat et dedi. Hala cok fazla kismiyorum cunku kilolu bir hamile olarak durmuyorum. Yuruyus yap bol hareket saglikli bi hamilelik gecir yediklerine dikkat et tamam oldu bitti.
Karnimizi saklamak icin korse takacak halimiz yok hamileyiz yahu otesi mi var

Canim icine sinmediyse baska dr a giderdim senin yerinde olsam. Kotu dusunme durduk yere strese sokan dr lar maalasef cok fazla

Kesinlikle doğru boş boş konuşuyorlar çünkü konuşacak başka şeyleri yok. Bilgi yok kültür yok ilgi alani yok dedikoduya adam cekistirmeyede ben gelmem. Zayiflayinca da hastalığın mi var diye soruyorlardı sürekli..

Ben boyle bilincli olarak rahatsiz eden insanlari bi muddet sonra onlar bana bulasamadan karsi saldiri ile ezdikce eziyorum.
Karsi tarafta kusur aramaya kalksan dakikasinda on tane bulursun cunku.
Hem icimin yaglarini eritmis oluyorum hem de bi daha bulasirken iki kez dusunuyorlar sonra onlar sag ben selamet.
38 yasindayim bunu da anca ogrenebildim o ayri :) Ama insanlar mecbur birakiyor iste yapacak bisey yok

Annesi bu minigi uzme sakın.Olcumlerde hata payı cok oluyr.Bizim doktr hep siyah beyaz gösteriyr.Ben hic renkli göremedim minigimi
A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…