- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayin 12 sinde devletten randevu aldim. bu haftaici de kendi dr.uma gideyim kızımı goreyim en son temmuz 5 de net gördüm. erzurumdakinde hicbirsey anlamadim.Aman nolcak bi telefona bakar :)
gozume ilisiverdi valla zor is hemoroid.Allah yardımcısı olsun.Aaaaaaaa valla güzel yakalamissin canım
İnşallah bu işe yarar
sol tarafa yat canim bobrekler rahat çalışsın. suyu artir birazda. rahatladin en azından. napcan el mecbur katlanacaz. ben son ayda oglumda kutuplardan basik ekvatordan siskin bir haldeydim. karnimdan ayaklarimi göremiyordum. komik bir hal alacagiz anlayacagin. sonu guzel olsun da hepsi gecer.
Gunaydın canım.Isırgan otu uygula.Azıcık sıcak suda ısırgan otunu beklet.Bi tulbente koyup hemoroidli olan yere koy.15-20 dkika bekle. Ilaclar fayda etmiyor maalesefKizlar inanin denemedigim kalmadi. Doktora gidicem ama tatil bitsin die bekliorum. Allah kmseye yasatmasin cok zor
Ben hala yatiyorum her wcye gidince azicik kan geliyor
Oglumun hareketlerini hissetmesem daha cok korkardim herhalde ayaklari kasiklarimda resmen futbol oynuyor :))
gittik gittik mavi göl e sonra da kümmet yaptik
kayınvalide giresun espiyeli bugün samsun çarşamba ya gidecez yarinda allah nasip ederse istanbul
sendemi giresunlusun canım benim ben kendim bartın liyim
Isirgan yara yapmaz mi yakmaz miGunaydın canım.Isırgan otu uygula.Azıcık sıcak suda ısırgan otunu beklet.Bi tulbente koyup hemoroidli olan yere koy.15-20 dkika bekle. Ilaclar fayda etmiyor maalesef
Isirgan yara yapmaz mi yakmaz mi
Cok gecmiş olsun canım rabbim tez zamanda sifa versinKizlar inanin denemedigim kalmadi. Doktora gidicem ama tatil bitsin die bekliorum. Allah kmseye yasatmasin cok zor
Bende yanma olmadı ama. Sıcak suda haslanmıs gibi olacak ya yakıcıligı gidiyrIsirgan yara yapmaz mi yakmaz mi
Yeterli gibi görünüyor csnımBu liste yeterli mi sizce kızlar eksikleri var mi ?Eki Görüntüle 2040162
:)) benim kocam da bi karikatür gormus kadın ayaklarımı goremiyorum askııım kesin hamileyim diyoadam da gülüyo daha yeni mi anladın diyerek ama sanırım ben de oyle olucam simdi sen deyince aklıma geldi
![]()