2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
4 şubat doğumluyuz 2 gundur ağlamaklı bağıryor bzımkı de hıc yalnız kalmak istemyor nesi war anlamadım. Bana da bı el atın

Masallah ciddi misin sen bı defada mı bu benden ikisinden toplam max 150 gördüm şimdiye kadar ki bı defada tek meme veriyorum benim kızıma çok çok yetiyor Dr emzirme arasını aç kilo alımı yavaslasin dedi.
Dün bende tek göğüsten ilk defa 210 aldım canım normalde 180 birinden 170 e yakın diğerinden olurdu sonra sağdım iyice dün birinden 210 diğerinden 190 aldım ilk defa bu kadar çok çıktı bişeyde yememiştim sabah tost aksam da bi kase çorba ne bu kadar süt yaptı bilmiyorum ha bu benim 12 saatlik sağım yapılmamış göğüsler orası ayrı

Kızlar gruptan Hatay’da olan var mı ya, gurbete geldik yenice, eş dost yok, çalışmaya da başlamayı düşünmüyorum ücretsiz izin alacağım iş ortamı da yok haliyle, hataydan birileri varsa görüşelim konuşalım. Komşularımda sağolsunlar kapımı çalmadılar daha

Hiii şimdi anladım 12 saatlik se normal

4 şubat doğumluyuz 2 gundur ağlamaklı bağıryor bzımkı de hıc yalnız kalmak istemyor nesi war anlamadım. Bana da bı el atın
9 şubat doğumlu aynen öyle görme mesafesinden uzaklaşır uzaklaşmas ağlıyor yalnız kalmak istemiyor huysuzlaştı uyku desen kuş uykusu sürekli gezmek istiyor birde gündüz uyurken her sese sıçrıyor nedense aşırı korkak

Seni çok iyi anlıyorum. 3-4 ay ben de 2 çocukla eşsiz bibaşıma kaldım. Sağolsun komşular fena değiller ama ayda bir falan gelmişlerdir

Bu aylarda hepsi öyle. Yanında uzanırken kolunu kaldır ona bile uyanıyorlar gündüz. Ama kımıldamazsan ağzına emzik verirsen geri dalabiliyorlar

Ben g
Kizlar benim gorumce bugun dogum yapti. 38 hafta sezeryan simdi ciktilar. Bebege oksijen veriliyormus, normal bi durum mu?
Benim bebek 40+1 de dogdu her sey yolinda oldugu halde bebek ortama alismasi için ısıtma odasina aldilar kafasina fanus gecirip oksijen verdiler ve vucudunu isittilar canim

Seni çok iyi anlıyorum. 3-4 ay ben de 2 çocukla eşsiz bibaşıma kaldım. Sağolsun komşular fena değiller ama ayda bir falan gelmişlerdir
Bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmüyordum oğlumla geçer vakit diyordum ama yok, çocukla ailelerden uzakta olmak epey zormuş, eşim de yoğun çalışıyor. Siz iki çocukla ne kadar zorlandınız kimbilir. Hatay’dan da kimse yok sanırım şansıma

Merhaba kızlar . Oğlum bir hafta sonra 4 aylık olacak. Şimdiye kadar çok kolay emzirmedim ama iyi kötü içiyordu. İki gündür bir sk falan içip sonra memeyi almıyor. Meme reddi böyle bir şey mi?? 4 saat aç bıraktım 2 3 dk emdi bıraktı

Merhaba cnm bu ara oruc tutuyorum birde dip kose temizlige giristim 2 gundur duvar siliyorum aksamda iftar yemegi derken yetisemiyorum ustune ustluk 2 de bebe olunca gunler yetismiyor ama okumaya gayret ediyorum

Benimkide hep 5 dk emip birakiyor cnm huzursuzlanmiyorsa karni doyuyodur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…