2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah kolaylık versin cnm. Oğlumda da öyleydim. Yalnızlık ve muhtaçlık eeeeeeeennnn nefret ettiğim vaziyet. İnşallah eş dost edinirsin

Biz aşı olduk fena huzursuzlandık ilk asida böle olmamıştık korkutmak istemem ama 4. ay aşıları daha zor sanki hepinize kolaylıklar diliyorum ateş daha baslamadı ama huzursuz oldugu icin calpol verdim takipteyiz bakalım

Evet canm sanki butun evi ayaga kaldiran kendisi degilmis gibi uyaninca gülücükler saciyo aslinda bnm icin bu pek sorun yaratmaz ama uc hafta sonra yurtdışına cikicaz 6 saatlik ucak yolculugumuz bar ozmn ne yapicam diye düşünüyorum

Dünden önce babamlardaydık ben dısarı cıkınca babam kucagına almış aynı durum oldu sakınleşmedi. Bı sure sonra alıştı
BNmki alismiyorda bugunde kvya goturdum bilerek alissin diye kadin eline dokundu gene bnmki basladi zirlamaya geri eve geldik nasil alistiricam bn ya

BNmki alismiyorda bugunde kvya goturdum bilerek alissin diye kadin eline dokundu gene bnmki basladi zirlamaya geri eve geldik nasil alistiricam bn ya
Alistiramiycan. 1.5 aydir alismadi benim ki. Sokakta geziyoruz kafelerde oturuyoruz cok sosyal bir bebek yani efsun ama biri yanina yaklassin dokunsun kizilca kıyamet kopuyor. Bununla yasamayi ogreneceksin yapacak bir sey yok.

Alistiramiycan. 1.5 aydir alismadi benim ki. Sokakta geziyoruz kafelerde oturuyoruz cok sosyal bir bebek yani efsun ama biri yanina yaklassin dokunsun kizilca kıyamet kopuyor. Bununla yasamayi ogreneceksin yapacak bir sey yok.
AH ah ben yandim ozm n aileme gideicez orda annem bakarsa dinlenirim diye haysl etmistim ordada boyle olursa hic dinlenemicdm

Kızlar emzirmek çok can yakan bir şey mi ? Komik gelecek belki ama bilmiyorum. Bebek beni doğduğundan beri reddetti .hiç almadı . Dün mastit sebebiyle zorla emzirmeye çalıştım aldı biraz ama yara oldu ve emekten çok acıyor damagiyla emiyor gibi . Slikonu denedim o daha beter acıttı.

Canim masallah sutun cok iyi. Ben geceleri 8 saate kadar bekletiyorum en fazla 110cc gordum. 210cc sut ciksa sevincten gobek atarim :)

Bizi mahvetti 4. Ay aşıları. Ateş döküntü. 1 hafta oldu bugün ancak toparlandı gibi

Masallah ciddi misin sen bı defada mı bu benden ikisinden toplam max 150 gördüm şimdiye kadar ki bı defada tek meme veriyorum benim kızıma çok çok yetiyor Dr emzirme arasını aç kilo alımı yavaslasin dedi.
Aaa banada ne zaman isterse emzir bakma dedi. Bazen yanlis yonlendiriyorlar dedi. Surda 2 ay sonra hareketlenince kilodan eser kalmicak zaten dis cikarmaydi fln.
Aynen canımgün içinde sağamadım çünkü
Tatlim sana tavsiyem sagim sayini artir. Sutun artar. Bide tiplamda elde edecegin miktar artar. Bi yerde sut uretimini durduruyor memeler ama mesela 5 saatte bir sagsan dicekki talep var ben ureteyim 12 saatin sonunda belki 200 degilde 300 elde edersin.
Cnm duzeltilmis yasina gore atak haftasina girmis olabilir gecmis oldun 4. Ay meme reddi ayi savasip pes etmicez :)) bu donem birde baya uzun 6. Ayina yakin bitiyor biri paylasmisti cizelgeyide kimbilir nerde kaldi. Mesela biz sanki hep atak haftasinda gibiyiz dogdugundan beri emsin savasindayim. Yatarak emiyo mesela yada tam uyumak uzeryken yada yeni uyandiginda boyle dene bide

Silikonu hic bulastirma cnm. Aliskin olmadigi icin yara olmustur. Kahverengi kismi sokmaya calis hazir aliyorken emzir kiz mamayla sagmayla ugrasmaktan daha kolay :)) benim gogus uclari hep kirmizi ama hassas yara olmadi cok sukur ama havlu vs degse aciyorlar hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…