2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugünden itibaren 4 kere sağmaya başladım canım bakalım inş artar

Tabiki cnm o göğüs ucu yarasını çoğumuz yaşadı burda. Sık sık ılık suyla temizle. Miktrop kaptıkça yaralar hiç geçmiyor

Biz de doğdugundan beri ataklardayız canım ama bu sefer hiç emmeyeye başladı. Geçici bir süreçtir inşallah

Bir göğsü emzirdim de diğerini yapamadım mama yaptım demin:-( oy oy ne zormuş

Demeyin ya biz 4. Ay aşısından 2 gün sonra tatile çıkıcaz nasıl olcak ozaman hemde denizli aydın muğla mersin yapıcaz 4 günde

Aaa bizimde yarin cogu kisininki ates yapmış bir hafta huzursuzluk mu oldu canm yoksa atesmi
Herkesinki aynı olmaz kızlar arkadaşımın bebeğin ateş bile çıkmamış. Ama bizim iki gün ateş oldu sonra da vücutta döküntü oldu dr aşıdan olabilir dedi. Yeni yeni azalıyor

Ben hastanede hastane makinasıyla sağdım aşırı bir farkını göremedim canım ama değişik modelleri varmıdir bilmiyorum sut artsın istiyorsan 3 saate bir sağma yap is yerinde

İş yerinde sabit kalmıyorum ben canım o yüzden yapamam. Ama evde işe başlayana kadar yapmaya çalışıcam.

İki gündür az az çıkanları birleştirdim bende. Düzenli sağarsam gelir diye düşünüyorum. Aslında sütüm yok değil, makineye fazla gelmiyor gibi.

İlkten baya acıtıyor canım meme alışana kadar. İlk zamanlar dişlerimi sıkardım.

Valla bizdr fenayız 38.5 oldu atesimiz suyla siliyorum calpol vermistim 6 saati dolsun diye bekliyorun yine vericem ilk asida hic ates dusurucu vermemistim stres hat safada
Ben de ilk calpolü bu sefer verdim. Valla kızım 3 yaşına kadar her ay bazen 15 günde bir ateşlenir 40 41 dereceye çıkardı ateşi. Bu kadar alışkın olmama rağmen ben bile tedirgin oldum ilk ateş olunca

Bugünden itibaren 4 kere sağmaya başladım canım bakalım inş artar
Artar artar dusun normal sartlarda 2 bilemedin 3 saatte bir bebek emiyor yani ortalama 5 saat dinleniyor bir meme ve doger beslenmeye hazir oluyor. Ki eger daha sık emerse daha cok emiyor ki kusmasi artiyor fazla emdiginden.
Biz de doğdugundan beri ataklardayız canım ama bu sefer hiç emmeyeye başladı. Geçici bir süreçtir inşallah
İnsallah c hep 6 ay olsun da modundayinda insallah 6 ay oluncada sok olmam :)) sen uykudayken dene bazen agzina suruyorum biraz bekleyince acsa agzini aciberiuor yada 3 saat ac birak ozaman emiyorlar da ona kiyamiyorum brn.

Herkesinki aynı olmaz kızlar arkadaşımın bebeğin ateş bile çıkmamış. Ama bizim iki gün ateş oldu sonra da vücutta döküntü oldu dr aşıdan olabilir dedi. Yeni yeni azalıyor
Bu aşıyo gittiğimiz yerdeki sağlık ocağından yaptırabiliyo muyuz acaba

AH ah ben yandim ozm n aileme gideicez orda annem bakarsa dinlenirim diye haysl etmistim ordada boyle olursa hic dinlenemicdm
Orada öyle olacağını sanmıyorum kuzum anneni 7/24 görecek aynı evse olacaklar 3 güne alışır iyi düşün iyi olsun

İlk zamanlar acır göğüs ucun hassastır ilk zamanlar yara olur ama sadece memenin ucunu emiyorsa da yara olur örnek ben 2 aydır 29 marttan bu yana sağ meme yarık çünkü ucunu emiyor kavrayamıyor mu ben mi kavratamiyorum ama sağ mememiz sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…