- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.601
Demeyin ya biz 4. Ay aşısından 2 gün sonra tatile çıkıcaz nasıl olcak ozaman hemde denizli aydın muğla mersin yapıcaz 4 gündeBizi mahvetti 4. Ay aşıları. Ateş döküntü. 1 hafta oldu bugün ancak toparlandı gibi
Bugünden itibaren 4 kere sağmaya başladım canım bakalım inş artarAaa banada ne zaman isterse emzir bakma dedi. Bazen yanlis yonlendiriyorlar dedi. Surda 2 ay sonra hareketlenince kilodan eser kalmicak zaten dis cikarmaydi fln.
Tatlim sana tavsiyem sagim sayini artir. Sutun artar. Bide tiplamda elde edecegin miktar artar. Bi yerde sut uretimini durduruyor memeler ama mesela 5 saatte bir sagsan dicekki talep var ben ureteyim 12 saatin sonunda belki 200 degilde 300 elde edersin.
Cnm duzeltilmis yasina gore atak haftasina girmis olabilir gecmis oldun 4. Ay meme reddi ayi savasip pes etmicez :)) bu donem birde baya uzun 6. Ayina yakin bitiyor biri paylasmisti cizelgeyide kimbilir nerde kaldi. Mesela biz sanki hep atak haftasinda gibiyiz dogdugundan beri emsin savasindayim. Yatarak emiyo mesela yada tam uyumak uzeryken yada yeni uyandiginda boyle dene bide
Silikonu hic bulastirma cnm. Aliskin olmadigi icin yara olmustur. Kahverengi kismi sokmaya calis hazir aliyorken emzir kiz mamayla sagmayla ugrasmaktan daha kolay :)) benim gogus uclari hep kirmizi ama hassas yara olmadi cok sukur ama havlu vs degse aciyorlar hala.
Rica ederim canım :)Denedim canm gerçekten faydasi oldu teşekkür ederim
Aaa bizimde yarin cogu kisininki ates yapmış bir hafta huzursuzluk mu oldu canm yoksa atesmiBizi mahvetti 4. Ay aşıları. Ateş döküntü. 1 hafta oldu bugün ancak toparlandı gibi
Tabiki cnm o göğüs ucu yarasını çoğumuz yaşadı burda. Sık sık ılık suyla temizle. Miktrop kaptıkça yaralar hiç geçmiyorKızlar emzirmek çok can yakan bir şey mi ? Komik gelecek belki ama bilmiyorum. Bebek beni doğduğundan beri reddetti .hiç almadı . Dün mastit sebebiyle zorla emzirmeye çalıştım aldı biraz ama yara oldu ve emekten çok acıyor damagiyla emiyor gibi . Slikonu denedim o daha beter acıttı.
Biri deniZli mi dediDemeyin ya biz 4. Ay aşısından 2 gün sonra tatile çıkıcaz nasıl olcak ozaman hemde denizli aydın muğla mersin yapıcaz 4 günde
Biz de doğdugundan beri ataklardayız canım ama bu sefer hiç emmeyeye başladı. Geçici bir süreçtir inşallahAaa banada ne zaman isterse emzir bakma dedi. Bazen yanlis yonlendiriyorlar dedi. Surda 2 ay sonra hareketlenince kilodan eser kalmicak zaten dis cikarmaydi fln.
Tatlim sana tavsiyem sagim sayini artir. Sutun artar. Bide tiplamda elde edecegin miktar artar. Bi yerde sut uretimini durduruyor memeler ama mesela 5 saatte bir sagsan dicekki talep var ben ureteyim 12 saatin sonunda belki 200 degilde 300 elde edersin.
Cnm duzeltilmis yasina gore atak haftasina girmis olabilir gecmis oldun 4. Ay meme reddi ayi savasip pes etmicez :)) bu donem birde baya uzun 6. Ayina yakin bitiyor biri paylasmisti cizelgeyide kimbilir nerde kaldi. Mesela biz sanki hep atak haftasinda gibiyiz dogdugundan beri emsin savasindayim. Yatarak emiyo mesela yada tam uyumak uzeryken yada yeni uyandiginda boyle dene bide
Silikonu hic bulastirma cnm. Aliskin olmadigi icin yara olmustur. Kahverengi kismi sokmaya calis hazir aliyorken emzir kiz mamayla sagmayla ugrasmaktan daha kolay :)) benim gogus uclari hep kirmizi ama hassas yara olmadi cok sukur ama havlu vs degse aciyorlar hala.
Bir göğsü emzirdim de diğerini yapamadım mama yaptım demin:-( oy oy ne zormuşAaa banada ne zaman isterse emzir bakma dedi. Bazen yanlis yonlendiriyorlar dedi. Surda 2 ay sonra hareketlenince kilodan eser kalmicak zaten dis cikarmaydi fln.
Inşallah geçer bir an önce çok aciyormus bu yaralar .Tabiki cnm o göğüs ucu yarasını çoğumuz yaşadı burda. Sık sık ılık suyla temizle. Miktrop kaptıkça yaralar hiç geçmiyor
Demeyin ya biz 4. Ay aşısından 2 gün sonra tatile çıkıcaz nasıl olcak ozaman hemde denizli aydın muğla mersin yapıcaz 4 günde
Herkesinki aynı olmaz kızlar arkadaşımın bebeğin ateş bile çıkmamış. Ama bizim iki gün ateş oldu sonra da vücutta döküntü oldu dr aşıdan olabilir dedi. Yeni yeni azalıyorAaa bizimde yarin cogu kisininki ates yapmış bir hafta huzursuzluk mu oldu canm yoksa atesmi
Evettt aydında okudum diploma hala duruyo e geçerken bi pamuklaleye uğrayalım diyoruz sen denizliden miydinBiri deniZli mi dedi
Ben hastanede hastane makinasıyla sağdım aşırı bir farkını göremedim canım ama değişik modelleri varmıdir bilmiyorum sut artsın istiyorsan 3 saate bir sağma yap is yerinde
cnm göğüslerin sağıma alışması diye bişey var hemen çok çok çıkmasını bekleme. birde sağarken çıkmayadabiliyormuş dolu bile olsa. eğer biriktirmek istiyorsan müsait olduğunda emzirmelerinden sonra sağ dolaba koy gün içinde birikenleri birleştirip buzluğa atabilirsin. ben avent pompa kullanıyorum gayet memnunum. hastane tipleri tahriş ediyor çok da gerek yok bence.
Kızlar emzirmek çok can yakan bir şey mi ? Komik gelecek belki ama bilmiyorum. Bebek beni doğduğundan beri reddetti .hiç almadı . Dün mastit sebebiyle zorla emzirmeye çalıştım aldı biraz ama yara oldu ve emekten çok acıyor damagiyla emiyor gibi . Slikonu denedim o daha beter acıttı.
Valla bizdr fenayız 38.5 oldu atesimiz suyla siliyorum calpol vermistim 6 saati dolsun diye bekliyorun yine vericem ilk asida hic ates dusurucu vermemistim stres hat safadaBizi mahvetti 4. Ay aşıları. Ateş döküntü. 1 hafta oldu bugün ancak toparlandı gibi
Ben de ilk calpolü bu sefer verdim. Valla kızım 3 yaşına kadar her ay bazen 15 günde bir ateşlenir 40 41 dereceye çıkardı ateşi. Bu kadar alışkın olmama rağmen ben bile tedirgin oldum ilk ateş oluncaValla bizdr fenayız 38.5 oldu atesimiz suyla siliyorum calpol vermistim 6 saati dolsun diye bekliyorun yine vericem ilk asida hic ates dusurucu vermemistim stres hat safada
Artar artar dusun normal sartlarda 2 bilemedin 3 saatte bir bebek emiyor yani ortalama 5 saat dinleniyor bir meme ve doger beslenmeye hazir oluyor. Ki eger daha sık emerse daha cok emiyor ki kusmasi artiyor fazla emdiginden.Bugünden itibaren 4 kere sağmaya başladım canım bakalım inş artar
İnsallah c hep 6 ay olsun da modundayinda insallah 6 ay oluncada sok olmam :)) sen uykudayken dene bazen agzina suruyorum biraz bekleyince acsa agzini aciberiuor yada 3 saat ac birak ozaman emiyorlar da ona kiyamiyorum brn.Biz de doğdugundan beri ataklardayız canım ama bu sefer hiç emmeyeye başladı. Geçici bir süreçtir inşallah
Geçmiş olsun kuzum simdi nasil oldu iyimiHerkesinki aynı olmaz kızlar arkadaşımın bebeğin ateş bile çıkmamış. Ama bizim iki gün ateş oldu sonra da vücutta döküntü oldu dr aşıdan olabilir dedi. Yeni yeni azalıyor
Bu aşıyo gittiğimiz yerdeki sağlık ocağından yaptırabiliyo muyuz acabaHerkesinki aynı olmaz kızlar arkadaşımın bebeğin ateş bile çıkmamış. Ama bizim iki gün ateş oldu sonra da vücutta döküntü oldu dr aşıdan olabilir dedi. Yeni yeni azalıyor
Orada öyle olacağını sanmıyorum kuzum anneni 7/24 görecek aynı evse olacaklar 3 güne alışır iyi düşün iyi olsunAH ah ben yandim ozm n aileme gideicez orda annem bakarsa dinlenirim diye haysl etmistim ordada boyle olursa hic dinlenemicdm
Çok zormuş yükseldikce insanin eli ayagi karisiyoBen de ilk calpolü bu sefer verdim. Valla kızım 3 yaşına kadar her ay bazen 15 günde bir ateşlenir 40 41 dereceye çıkardı ateşi. Bu kadar alışkın olmama rağmen ben bile tedirgin oldum ilk ateş olunca
İlk zamanlar acır göğüs ucun hassastır ilk zamanlar yara olur ama sadece memenin ucunu emiyorsa da yara olur örnek ben 2 aydır 29 marttan bu yana sağ meme yarık çünkü ucunu emiyor kavrayamıyor mu ben mi kavratamiyorum ama sağ mememiz sıkıntılıKızlar emzirmek çok can yakan bir şey mi ? Komik gelecek belki ama bilmiyorum. Bebek beni doğduğundan beri reddetti .hiç almadı . Dün mastit sebebiyle zorla emzirmeye çalıştım aldı biraz ama yara oldu ve emekten çok acıyor damagiyla emiyor gibi . Slikonu denedim o daha beter acıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?