Aynii sekoldee yogun ve fiskirtsrak kusuyo bir iki oguruyor,Geliyorr diyorumm ve foossss.Su 3 gumdur yok ama nasil yediyorum bir allah biliyor bir ben.Yuregim hep agzimda kusar mi diye.Ben de yaşıyorum bunu.6-7.ayda daha çok yaşıyorduk ama şu iki gündür yine yaşamaya başladık.Kati olarak verdiğim şeye ağzını açıyor yiyor ama çorbada pütür olunca çoğunlukla ya yoğun şekilde kusuyor ya fışkırtarak çıkartıyor.
Bizde istah kaybi henuz yok.Acaba reflu mu diyorum.Verdigim porsiyonlari biraz kuculttum.Bakalim bir sure boyle deneyecrgim.Canım benim oğlum damaklari kalinlasirken öyle oldu . Hiç bişey yemek istemiyodu ve sürekli yediği şeyleri ogurmeye başlamıştı. Azıcık bile pütür gelse yutamiyodu. Belki sizin de öyledir.
Ben akşam bi kaseyoğurt veriyorum ama o kasenin içinde yulaf , meyve, nane , tarçın gibi şeyler de oluyo. Günün son ogununde veriyorum her zaman yoğurdu. Benim kaselerim normal takım kaselerinden biraz daha küçük ama ben de abartiyorum çünkü gece emmiyo eğer gündüz iyi yemisse paşalar gibi uyuyo . O yüzden gündüz hem emziriyorum hem de yediklerini abartiyorum
Eğer reflü varsa sık sık az az yedirin abartirsaniz bebeğe zarar olur. Mide kapakcigina gereksiz baskı oluşur
Ayni bu sekilde ya.Biraz once bildigin pirzola kemirdi,kofte yedi ama yemegin icinde putur olunca güürrr.reflu belirtisi mi ki bu? Doktora bir an once gitmek istiyorum merak ediyorum.Aynen benimki de böyle yapıyordu.. kıymayı veya sert şeyleri yemek içinde yemez öğürür ama simit yerdi..
Herkesin ölcek değeri farklıdır muhtemelen ben gün icinde 2 defa veriyorum.Öğlene doğru yoğurda salatalık rendeleyip veriyorum (1 kase )sonra ikindi zamanı 2 yemek kaşığı kadar yemeğin yanında yer benimkiKizlar gunde ne kadar yogurt veriyosunuz ? Abartiyorum sanirim azaltayim dedim bu defa iyice az vermeye basladim sanirim.Ne kadar ve hamgi ogunde veriyorsunuz?
NE kadar yerse o kadar yediriyorum. Kahvaltı öğünü hariç hangi öğüne denk gelirseKizlar gunde ne kadar yogurt veriyosunuz ? Abartiyorum sanirim azaltayim dedim bu defa iyice az vermeye basladim sanirim.Ne kadar ve hamgi ogunde veriyorsunuz?
Ayy valla aynı dert ya önlerde mini mini bağımsızlık ilan eden bir grup var, kuaföre de gidemedim korktum bugün işe başlıyorum kınalı yapıncak gibiyimBende de var. Emzirme sürecinde de devam etmişti ilkinde. Birde yeni saçlar çıkıyor yerine, ön tarafım tiftik tiftik saç, çok kötü görünüyor
Aynii sekoldee yogun ve fiskirtsrak kusuyo bir iki oguruyor,Geliyorr diyorumm ve foossss.Su 3 gumdur yok ama nasil yediyorum bir allah biliyor bir ben.Yuregim hep agzimda kusar mi diye.
Öfff aynı şey bizde de var hala sabahları bulamaç şeklinde Kahvaltı;
Yulaf, yumurta sarısı, ceviz, pekmez, labne, Bebe bisküvisi kendi yaptığım, şeftali ya da kayısı...
Öğlen; sebze çorbası tarhana ya da yayla çorbası
İkindi meyve yoğurt
Akşam ya muhallebi ya da yine yoğurt ya da saat erkense öğle porsiyonuna göre daha az çorba.
Ama asla katı yutamıyor
Bi kere yoğurt içine kuskus koydum bi tatlı kaşığı kadar boğazında kaldı.
Nasıl öğrenecek yemek yemeyi bilmiyorum ve çok panik oluyorum eline bir şey veremiyorum
Umarim puturlu yiyemedigi icindir yoksa reflu ise uzulecegim baya.
Hickiriyor arada.Bu da reflü belirtisiymis.Sizler de var mi bu?
Eline birşey al ye, yüzüne bakarak çiğneme hareketi yap. Seni taklit edecektir. Böyle böyle çiğnemeyi öğrenir.Hıçkırık yok gece reflüden dolayı uyanması da yok. Yemek yemek istiyor elini uzatıyor her şeye veriyorum ama yutamıyor öğütüyor Boğazında kalıyor
Bizde hıçkırık var ama her gün ya da her yemek sonrası filan değil.Yine de sık sık oluyor.Daha ufakken çok kusardi doktora dediğimde fazlasini kusuyor demişti,o zamanlar fışkırarak kusma olmuyordu.Ek gıdayla başladı birkaç kez tekrarladı.Kati gıdada işine geldigini ağzında çok güzel evirip çeviriyor anlamıyorum hiç ya..Umarim puturlu yiyemedigi icindir yoksa reflu ise uzulecegim baya.
Reflu gece uyanmasi mi yapiyor.Aglayarak uyanmasi bu yuzden mi acaba?Bazen neredeyse deliksiz uyuyor bazen devamli uyaniyoe.Su son 3 gundur surekli uyaniyor .Acilen doktora gitmek gerekiyor.Hıçkırık yok gece reflüden dolayı uyanması da yok. Yemek yemek istiyor elini uzatıyor her şeye veriyorum ama yutamıyor öğütüyor Boğazında kalıyor
Gündüz emmiyor mu bebeğin. Benimki günde iki öğün zor yiyor. Ona kalsa sadece emerek yasicak. Doktor bir yaşında anne sütünü kesebilirz dedi. Kan değerleri iyi durumda. Kilo boy normal. Hiç istemiyorum sütten kesmek. Bizimki cignemede yutmada sorun yok ama canı istemezse ağzını açmaz. Çok istikrarlıÖfff aynı şey bizde de var hala sabahları bulamaç şeklinde Kahvaltı;
Yulaf, yumurta sarısı, ceviz, pekmez, labne, Bebe bisküvisi kendi yaptığım, şeftali ya da kayısı...
İkindi meyve yoğurt
Akşam ya muhallebi ya da yine yoğurt ya da saat erkense öğle porsiyonuna göre daha az çorba.
Ama asla katı yutamıyor
Nasıl öğrenecek yemek yemeyi bilmiyorum ve çok panik oluyorum eline bir şey veremiyorum
Benim bebe aşırı hickiriklı anne karnındayken de öyleydi şimdi de öyle ama reflü belirtisi biseyi yok.Umarim puturlu yiyemedigi icindir yoksa reflu ise uzulecegim baya.
Muhallebiyi inek sütüyle mi yapıyorsun. Tarif edermsin cnmÖfff aynı şey bizde de var hala sabahları bulamaç şeklinde Kahvaltı;
İkindi meyve yoğurt
Ama asla katı yutamıyor
Ben de ben de... Ama işte covid. Bizim şehir de fena halde covid kaynıyor. Yine bunalıma girmek üzereyim. Annemler memlekette eşim götürüp bırakayım bir süre kalın, diyor. Yeni döndük ama ben git gel yapmak istemiyorum artık.Yaaa rint geçmiş olsun. Kürtaj şeklinde mı oldu ameliyat. Test yapmadım. Çok ağrılarım var sanki şiddetli adet sancısı gibi. Bekliyorum . İlk oglumda bı sene kadar adet olmadim bende. Ama olmaya başlayınca eski döngumde devam etti hiç sasmadi. Korona yüzünden gitmiyorum yoksa çoktan kadın doğuma giderdim. Bilmiom yaa
Bende çok bunaldım bu ara. Biz tedbirli davranıyoruz diye dalga geçen akrabalar var. Sinirlenirim zıplıyor. Koskoca sağlık bakanı diyor ki bayram ziyareti yapmayın. Ev gezmeleri yapmayın . Uymaya çalışıyoruz diye alay konusu oldukBen de ben de... Ama işte covid. Bizim şehir de fena halde covid kaynıyor. Yine bunalıma girmek üzereyim. Annemler memlekette eşim götürüp bırakayım bir süre kalın, diyor. Yeni döndük ama ben git gel yapmak istemiyorum artık.
Kapalı oldu ama nasıl oldu bilmiyorum. Kürtaj olmuş olabilir. Uyuttu beni doktor. Bu karın hepsi birer travma, gerek yok o hissi yaşamana, dedi.
O nasil belli oldu ki ?Kızlar az önce doktordan geldik oğlum sag7 sol 7.5 hipermetropi ve astigmat da var. Morelim çok bozuk.
Göz muayenesi ne mi gittiniz. Çok anlamıyorum bu değerlerden. Geçici biseymi. Geçmiş olsunKızlar az önce doktordan geldik oğlum sag7 sol 7.5 hipermetropi ve astigmat da var. Morelim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?