2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Buraya ozel ındırımdır belkı ama yınede netten bakabılırsınız :)
image.webp

E bebek siparişlerim geldi çok tatlılar ya kıyafetlere sarılıp duruyorum minnacıklar :anneadayı:
Ben de siparis verdim geldiler ve cok tatlilar 10 lu setin içinden beyaz uzun bir sey cikti ne olduğunu anlayamadim:KK64:aziz bebe markasi benim aldiklarimda.Aldigin pembe 5li set cok hosuma gitmisti alt kismi corapli olmayınca almadim

Ben de siparis verdim geldiler ve cok tatlilar 10 lu setin içinden beyaz uzun bir sey cikti ne olduğunu anlayamadim:KK64:aziz bebe markasi benim aldiklarimda.Aldigin pembe 5li set cok hosuma gitmisti alt kismi corapli olmayınca almadim
Bende bilmiyordum onu ablama foto attım o da bel kuşağı dedi bebeklerin yeni doğduklarında bellerine tülbent falan sardıklarını biliyordum 10 lu setin içinden çıkması garip geldi bana da :) ablam sesi ya herşeyi patikli tulum şeklinde alma 1 aya kalmaz boy atacaklar gelişimini engelliyor patikli şeyler kısa geliyor hemen dedi ondan öyle aldım onu

Kızlar bazılarınıza çok kızıyorum. Yok temizlik yaptım yok bilmem ne yaptım. Ya 9 ay da yapmayıverin yormadan öylesine yavaşça bir ev silin süpürün wc banyo domestoslayın yıkayın bitti gitti. Napıosunuz da kanama gelecek kadar?? Canınızın kıymeti yok bebeğinizi düşünün bari. Ben hamile kaldığımdan beri 2 kez ev süpürdüm o da üstün körü. Onun dışında eşim yardımcı oluyor o olmasa maddi olarak sıkışsam da bi yarım günlü yardımcı alırdım hani. Canımızdan kıymetli mi! Hele ki canımızın içinden..
Gel de bana sor canim. O kadar haklisin ki, ama dayanamiyorum hic ya :( esim yardimci oluyor ama yine de kendime bir is mutlaka buluyorum. Hic iyi de yapmiyorum :( hic kanamam falan olmadi ama yine de dogru degil.

24 haftalıkken 680 gramdı su 2bucuk kılıyu gecse rahatlarım ılk gebelıgımde bobrek rahatsızlıgı cekıp 8.ayımda cocugu dogurcaktım yıne aynı sey olursa dıye koruyorum cok zayıf oldu mu bakılması zor oluyor kuveZede alıyorkar
Gayet iyi kilosu bebişi çatlatacanmi kiz kilodan sürekli kiloları takip ediyorum aşa yukari ayni kilolar taktigin kadar sıkıntılı bir durum yok hatta gayet iyi kilosu

Kızlar az once sokakta oturuyordum kalktıgımda gıc bela yurudum ayaklarım cok zor tuttu neden olabılır sız bılıyır musunuz
Benimde öyle sanki felç olmuş gibi kalçadan aşagisini hissetmiyorum oturup kalktigimda ayni şey birkere elimdede oldu
hastanedeki hemşire kalem verdi imza atmam için ve elim tutmadı öyle takildi kaldı magnezyum eksikliginden oluyor dedi doktor ilac verdi ama halen daha ayni

Bugün 15 eylul önceki bebeğimin kalbi durmasaydı bugün kucağımda olacaktı 41. Haftam bitiyordu bugün çok şükür yeniden hemen hamile kaldım ama 10 tane de doğursam herhalde unutmam onu :(

Evet canım gece yatmadan önce suda eritip içiyosun onu sabaha kadar tuvalete çıkmamak gerekiyo, o ilaçta gece ne var ne yok temizliyo :)

Temizlenmiştir inşallah canım.

Gercekten mii :)) hergun sutu nesquivkle iciyorum sade sevmiyorum diye :) muz kasar pek yemiyorum da ondan kurtarabilirim belki:))

Ben de her gün bir bardak nesquikli süt içiyorum,eskiden beri severim.

cnim çocukların yediği nesguikten mi?

Sütün içine kakao gibi karıştırılıp içilen toz karışım canım.

Bende bilmiyordum onu ablama foto attım o da bel kuşağı dedi bebeklerin yeni doğduklarında bellerine tülbent falan sardıklarını biliyordum 10 lu setin içinden çıkması garip geldi bana da :) ablam sesi ya herşeyi patikli tulum şeklinde alma 1 aya kalmaz boy atacaklar gelişimini engelliyor patikli şeyler kısa geliyor hemen dedi ondan öyle aldım onu
Tuhafmis :)) bende ilk bir de kış olacagi icin tulumlu aldim insan her şeyi görünce almak istiyor ya ;)

kızlar bir sorum var. bebek bakım ürünlerini hangi marka düşünüyorsunuz? ben Sebamed düşünüyorum. başka marka önerisi olan var mı? Joker'de ay sonuna kadar indirim varmış. Fikirlerinize göre alıcam.

Bugün 15 eylul önceki bebeğimin kalbi durmasaydı bugün kucağımda olacaktı 41. Haftam bitiyordu bugün çok şükür yeniden hemen hamile kaldım ama 10 tane de doğursam herhalde unutmam onu :KK43:
Canim kotu bir zaman gecirmissin uzulme bebeisine odaklan kotu seyler getirme aklina
kızlar bir sorum var. bebek bakım ürünlerini hangi marka düşünüyorsunuz? ben Sebamed düşünüyorum. başka marka önerisi olan var mı? Joker'de ay sonuna kadar indirim varmış. Fikirlerinize göre alıcam.
sebamed iyisi bence o yani mustelada en iyisi ama biraz pahali o kadar vermeye gerek yok diye dushnuyorum sebamed guzel b3nde onjn setini alacagim

Hazir nesquikli sütler zararli degil mi

Ben sampuan olarak bioderma alacagim sadece eczanede satiliyormus nette olana guvenmeyin kardesim kullaniyor cok memnun.Islak mendil unibaby ya da komili dusunuyorum.

sebamed iyisi bence o yani mustelada en iyisi ama biraz pahali o kadar vermeye gerek yok diye dushnuyorum sebamed guzel b3nde onjn setini alacagim

mustela'yı çok duydum ama kullananı görmediğimden emin olamadım. Sebamed'in ürünlerini kullandığımdan biliyorum. Çoğu doktor da bebeklerde onu öneriyormuş. Bir de kokusuna bayılıyorum :KK68:
set olarak nerelerde satılıyor? set belki daha mantıklı gelir

Back
X