Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalsiyum eksikliğinden olabilir cnim.Kızlar az once sokakta oturuyordum kalktıgımda gıc bela yurudum ayaklarım cok zor tuttu neden olabılır sız bılıyır musunuz
O tahlılerde bellı olur mu ? Nasıpse presı saglık ocagına gıdıp kan vereyımkalsiyum eksikliğinden olabilir cnim.
Ben de siparis verdim geldiler ve cok tatlilar 10 lu setin içinden beyaz uzun bir sey cikti ne olduğunu anlayamadimE bebek siparişlerim geldi çok tatlılar ya kıyafetlere sarılıp duruyorum minnacıklar![]()
Benimde tatli cekio canim :) pek eksi seyler yemiyorum acikcasi :))Ben de en çok meyve tüketmeyi seviyorum:)
Kız bebekte eksi yenir derler ama tatliyı daha cok canım istiyor limonu arada sirada kız bekleyenler sizin nasıl? :)
Bende bilmiyordum onu ablama foto attım o da bel kuşağı dedi bebeklerin yeni doğduklarında bellerine tülbent falan sardıklarını biliyordum 10 lu setin içinden çıkması garip geldi bana da :) ablam sesi ya herşeyi patikli tulum şeklinde alma 1 aya kalmaz boy atacaklar gelişimini engelliyor patikli şeyler kısa geliyor hemen dedi ondan öyle aldım onuBen de siparis verdim geldiler ve cok tatlilar 10 lu setin içinden beyaz uzun bir sey cikti ne olduğunu anlayamadimaziz bebe markasi benim aldiklarimda.Aldigin pembe 5li set cok hosuma gitmisti alt kismi corapli olmayınca almadim
Gel de bana sor canim. O kadar haklisin ki, ama dayanamiyorum hic yaKızlar bazılarınıza çok kızıyorum. Yok temizlik yaptım yok bilmem ne yaptım. Ya 9 ay da yapmayıverin yormadan öylesine yavaşça bir ev silin süpürün wc banyo domestoslayın yıkayın bitti gitti. Napıosunuz da kanama gelecek kadar?? Canınızın kıymeti yok bebeğinizi düşünün bari. Ben hamile kaldığımdan beri 2 kez ev süpürdüm o da üstün körü. Onun dışında eşim yardımcı oluyor o olmasa maddi olarak sıkışsam da bi yarım günlü yardımcı alırdım hani. Canımızdan kıymetli mi! Hele ki canımızın içinden..
Gayet iyi kilosu bebişi çatlatacanmi kiz kilodan sürekli kiloları takip ediyorum aşa yukari ayni kilolar taktigin kadar sıkıntılı bir durum yok hatta gayet iyi kilosu24 haftalıkken 680 gramdı su 2bucuk kılıyu gecse rahatlarım ılk gebelıgımde bobrek rahatsızlıgı cekıp 8.ayımda cocugu dogurcaktım yıne aynı sey olursa dıye koruyorum cok zayıf oldu mu bakılması zor oluyor kuveZede alıyorkar
Benimde öyle sanki felç olmuş gibi kalçadan aşagisini hissetmiyorum oturup kalktigimda ayni şey birkere elimdede olduKızlar az once sokakta oturuyordum kalktıgımda gıc bela yurudum ayaklarım cok zor tuttu neden olabılır sız bılıyır musunuz
Evet canım gece yatmadan önce suda eritip içiyosun onu sabaha kadar tuvalete çıkmamak gerekiyo, o ilaçta gece ne var ne yok temizliyo :)
Gercekten mii :)) hergun sutu nesquivkle iciyorum sade sevmiyorum diye :) muz kasar pek yemiyorum da ondan kurtarabilirim belki:))
cnim çocukların yediği nesguikten mi?
Tuhafmis :)) bende ilk bir de kış olacagi icin tulumlu aldim insan her şeyi görünce almak istiyor yaBende bilmiyordum onu ablama foto attım o da bel kuşağı dedi bebeklerin yeni doğduklarında bellerine tülbent falan sardıklarını biliyordum 10 lu setin içinden çıkması garip geldi bana da :) ablam sesi ya herşeyi patikli tulum şeklinde alma 1 aya kalmaz boy atacaklar gelişimini engelliyor patikli şeyler kısa geliyor hemen dedi ondan öyle aldım onu
cnim benim kizimda oyke olduğunda doktor süt,magnezyum önermişti.tahlil yapılmadı.O tahlılerde bellı olur mu ? Nasıpse presı saglık ocagına gıdıp kan vereyım
Cnim bunlar a101'mi gelmiş?
Canim kotu bir zaman gecirmissin uzulme bebeisine odaklan kotu seyler getirme aklinaBugün 15 eylul önceki bebeğimin kalbi durmasaydı bugün kucağımda olacaktı 41. Haftam bitiyordu bugün çok şükür yeniden hemen hamile kaldım ama 10 tane de doğursam herhalde unutmam onu![]()
sebamed iyisi bence o yani mustelada en iyisi ama biraz pahali o kadar vermeye gerek yok diye dushnuyorum sebamed guzel b3nde onjn setini alacagimkızlar bir sorum var. bebek bakım ürünlerini hangi marka düşünüyorsunuz? ben Sebamed düşünüyorum. başka marka önerisi olan var mı? Joker'de ay sonuna kadar indirim varmış. Fikirlerinize göre alıcam.
kızlar bir sorum var. bebek bakım ürünlerini hangi marka düşünüyorsunuz? ben Sebamed düşünüyorum. başka marka önerisi olan var mı? Joker'de ay sonuna kadar indirim varmış. Fikirlerinize göre alıcam.
sebamed iyisi bence o yani mustelada en iyisi ama biraz pahali o kadar vermeye gerek yok diye dushnuyorum sebamed guzel b3nde onjn setini alacagim
Miniço da canımcnim benim kizimda oyke olduğunda doktor süt,magnezyum önermişti.tahlil yapılmadı.
Cnim bunlar a101'mi gelmiş?