2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Öyle mi dersin? Benim evimde çamaşır makinesi de yok. Kirlendikce elde yıkayım diyordum ama bilemedim şimdi

Öyle mi dersin? Benim evimde çamaşır makinesi de yok. Kirlendikce elde yıkayım diyordum ama bilemedim şimdi
Ovvv cok zor olur canım bence. Çünkü sen yorgun olucaksın uykusuz olucaksın. En onemlisi bebeğinin sana senin ona ihtiyacın olacak. Her seferinde cok zorlanırsın

Ovvv cok zor olur canım bence. Çünkü sen yorgun olucaksın uykusuz olucaksın. En onemlisi bebeğinin sana senin ona ihtiyacın olacak. Her seferinde cok zorlanırsın
Ne yapicam ki burda çamaşır makinesi yasak. Asagi kata indirip yikaman lazım. Bi yikama kurutma her seferinde 5 dolar tutuyor

Yiyiyorum canım.
Sabah 1 dilim ekmek, biraz peynir, yeşillik, 6-7 zeytin(bazen 1 de rafadan yumurta)
Ara öğün: meyve ya da yoğurt, 3-5 kuruyemiş
Öğlen: sebze ya da et, 1 dilim ekmek ya da bulgur pilavı
Ara öğün:1 dilim ekmek, birazcık peynir
Akşam: öğlenle aynı
Ara öğün: 1 bardak süt

Hergünüm böyle..

Sırt üstü yani canım
Yan yatması yüz üstü yatması gerekiyor arada sonuçta
Yan yatıs yastıgı yan yatarken destek olsun sırt üstü durmasın diye canım zaten. Yastıksız yatacagı için kusma vb durumlarda bogulma riski olmasın diye yan yatması gerekıyor.Bu reflü yatagından farklı. Yüz üstü yatmayı severse zaten orada kusma olsa bile bogulma tehlikesi olmayacağı için bir seye gerek yok

Ne yapicam ki burda çamaşır makinesi yasak. Asagi kata indirip yikaman lazım. Bi yikama kurutma her seferinde 5 dolar tutuyor
Yasak mi hay Allah niye ki. O zaman senin için en iyisi bol bol alıp hepsini bir seferde yıkamak.Ya da cıkardıgını hemen yıkamak da olabilir

Tamam o konuda hem fikiriz ama o biraz daha eyimli ya bence daha rahat olur daha n kullanışlı olur gibi geldi reflü yatağı hem yan destekleri de var yan yatırmak için

Gayet güzel ama kahvaltı dışındaki ekmekleri çıkar derim ekmek nedense çok yükseltiyor yerine bulgur pilavı koy başka bişey koy birde öyle dene .benim ekmek yediğim zamanlarla yemediğim zamanlardaki ölçüm çok değişiyor. Benim diyetisyene bakarsanda her öğün 1-2 dilim ekmek var

Tamam o konuda hem fikiriz ama o biraz daha eyimli ya bence daha rahat olur daha n kullanışlı olur gibi geldi reflü yatağı hem yan destekleri de var yan yatırmak için
Tabi reflü yatagı da tercih edeblirsin ben o anlamda soylemedim.Yani ister yan yatış ister reflü yatagı. Ama ikisinden biri olmalı. Çünkü uykuda bile kusuyorlar

Kızlar meraklı teyzemize çektik 2019 bazı modellerimiz :))) kıyafet olunca tutamıyorum kendimi

Eklentiler

• IMG_20190327_191433.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20190327_191400.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20190327_190715.webp
    31 KB · Görüntüleme: 98
Yasak mi hay Allah niye ki. O zaman senin için en iyisi bol bol alıp hepsini bir seferde yıkamak.Ya da cıkardıgını hemen yıkamak da olabilir
Vallahi bilmiyorum nedenini tam olarak ama görürlerse makineyi alıp götürüyorlar. Bende öyle düşündüm çıkarır çıkarmaz elimle yıkarım diye düşündüm

Vallahi bilmiyorum nedenini tam olarak ama görürlerse makineyi alıp götürüyorlar. Bende öyle düşündüm çıkarır çıkarmaz elimle yıkarım diye düşündüm
O zaman olur canım bırıktırmeme calıs. Bu arada orası hangi ülke ilk defa duydum

Kızlar meraklı teyzemize çektik 2019 bazı modellerimiz :))) kıyafet olunca tutamıyorum kendimi
Valla bu doğumumda erken alicam herşeyi 2. Bebeğimde hazirliksiz yakalanmıştım ben sanci çekerken sağ olsun annem aldi geldi herşeyi çok güzel herşey canım güzel günlerde giysin bebişin eminim çok yakışacak

ay karar vermek çok zor acemi olunca bilemiyorsun bir aklım da e-bebekten gidip topluca al en iyisi diyor
Ben e bebekten baya bi aldım canım.Hastane çıkışı patikli altlar,ince yelekler,çıtçıtlı badiler,battaniye,ıslak mendil,şampuan,....kumaşları da güzel pamuklu sertifikalı,fiyatlar da daha uygun bence.

Saol canım benim bebişlere ne yakışmaz..ben gördüm mü dayanamıyorum hamile kalmadanda hep bakardım kıyafetlere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…