- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Öyle mi dersin? Benim evimde çamaşır makinesi de yok. Kirlendikce elde yıkayım diyordum ama bilemedim şimdiCanım aslında goreceli biraz.Sık sık degıstırmen gerekebılır.Her seferinde yıka kurut ütüle kaldır vakit işi. Ben cok cok alıp hepsi kirlenince yıkama taraftarıyım. Ikı gunde bir yıka kurut utule katla kaldır yapmak var haftada 1 yapmak var o hesap
Ovvv cok zor olur canım bence. Çünkü sen yorgun olucaksın uykusuz olucaksın. En onemlisi bebeğinin sana senin ona ihtiyacın olacak. Her seferinde cok zorlanırsınÖyle mi dersin? Benim evimde çamaşır makinesi de yok. Kirlendikce elde yıkayım diyordum ama bilemedim şimdi
Aynen canım zaten yaz bebeği olacakları için oyle cok parcalı kalın seyler olmayacak. Bol bol tulum cıtcıtlı badi al bence kolay olurAnladım canım haklısın başlangıç icin biraz alayım dunyaya geldiklerinde de alırız insallah
Ne yapicam kiOvvv cok zor olur canım bence. Çünkü sen yorgun olucaksın uykusuz olucaksın. En onemlisi bebeğinin sana senin ona ihtiyacın olacak. Her seferinde cok zorlanırsın
Yiyiyorum canım.Git bakalım canım ne diyecek .benim kadın doğumda başta bana 95 i geçmemesi lazım demişti endokrine git dedi gittim o başlamadı dahiliye gittim o da başlamadı insülinlik değil diye k.d doktoruma söyledim böyle diyorlar diye şimdi oda insüline gerek yok diyor ama diyetine devam diyor.ekmek yiyormusun?
Yan yatıs yastıgı yan yatarken destek olsun sırt üstü durmasın diye canım zaten. Yastıksız yatacagı için kusma vb durumlarda bogulma riski olmasın diye yan yatması gerekıyor.Bu reflü yatagından farklı. Yüz üstü yatmayı severse zaten orada kusma olsa bile bogulma tehlikesi olmayacağı için bir seye gerek yokSırt üstü yani canım
Yan yatması yüz üstü yatması gerekiyor arada sonuçta
Yasak mi hay Allah niye ki. O zaman senin için en iyisi bol bol alıp hepsini bir seferde yıkamak.Ya da cıkardıgını hemen yıkamak da olabilirNe yapicam kiburda çamaşır makinesi yasak. Asagi kata indirip yikaman lazım. Bi yikama kurutma her seferinde 5 dolar tutuyor
Tamam o konuda hem fikiriz ama o biraz daha eyimli ya bence daha rahat olur daha n kullanışlı olur gibi geldi reflü yatağı hem yan destekleri de var yan yatırmak içinYan yatıs yastıgı yan yatarken destek olsun sırt üstü durmasın diye canım zaten. Yastıksız yatacagı için kusma vb durumlarda bogulma riski olmasın diye yan yatması gerekıyor.Bu reflü yatagından farklı. Yüz üstü yatmayı severse zaten orada kusma olsa bile bogulma tehlikesi olmayacağı için bir seye gerek yok
Gayet güzel ama kahvaltı dışındaki ekmekleri çıkar derim ekmek nedense çok yükseltiyor yerine bulgur pilavı koy başka bişey koy birde öyle dene .benim ekmek yediğim zamanlarla yemediğim zamanlardaki ölçüm çok değişiyor. Benim diyetisyene bakarsanda her öğün 1-2 dilim ekmek varYiyiyorum canım.
Sabah 1 dilim ekmek, biraz peynir, yeşillik, 6-7 zeytin(bazen 1 de rafadan yumurta)
Ara öğün: meyve ya da yoğurt, 3-5 kuruyemiş
Öğlen: sebze ya da et, 1 dilim ekmek ya da bulgur pilavı
Ara öğün:1 dilim ekmek, birazcık peynir
Akşam: öğlenle aynı
Ara öğün: 1 bardak süt
Hergünüm böyle..
Tabi reflü yatagı da tercih edeblirsin ben o anlamda soylemedim.Yani ister yan yatış ister reflü yatagı. Ama ikisinden biri olmalı. Çünkü uykuda bile kusuyorlarTamam o konuda hem fikiriz ama o biraz daha eyimli ya bence daha rahat olur daha n kullanışlı olur gibi geldi reflü yatağı hem yan destekleri de var yan yatırmak için
yok canım çok güzel bebek kıyafetleri var da pahalı ve erken diye almıyordum belki 1 2 parça bişey alabilirim.
Vallahi bilmiyorum nedenini tam olarak ama görürlerse makineyi alıp götürüyorlar. Bende öyle düşündüm çıkarır çıkarmaz elimle yıkarım diye düşündümYasak mi hay Allah niye ki. O zaman senin için en iyisi bol bol alıp hepsini bir seferde yıkamak.Ya da cıkardıgını hemen yıkamak da olabilir
O zaman olur canım bırıktırmeme calıs. Bu arada orası hangi ülke ilk defa duydumVallahi bilmiyorum nedenini tam olarak ama görürlerse makineyi alıp götürüyorlar. Bende öyle düşündüm çıkarır çıkarmaz elimle yıkarım diye düşündüm
Valla bu doğumumda erken alicam herşeyi 2. Bebeğimde hazirliksiz yakalanmıştım ben sanci çekerken sağ olsun annem aldi geldi herşeyi çok güzel herşey canım güzel günlerde giysin bebişin eminim çok yakışacakKızlar meraklı teyzemize çektik 2019 bazı modellerimiz :))) kıyafet olunca tutamıyorum kendimi
Ben e bebekten baya bi aldım canım.Hastane çıkışı patikli altlar,ince yelekler,çıtçıtlı badiler,battaniye,ıslak mendil,şampuan,....kumaşları da güzel pamuklu sertifikalı,fiyatlar da daha uygun bence.ay karar vermek çok zor acemi olunca bilemiyorsun bir aklım da e-bebekten gidip topluca al en iyisi diyor
Heh tamam canım sağolTabi reflü yatagı da tercih edeblirsin ben o anlamda soylemedim.Yani ister yan yatış ister reflü yatagı. Ama ikisinden biri olmalı. Çünkü uykuda bile kusuyorlar
Rica ederim canımHeh tamam canım sağol
Saol canım benim bebişlere ne yakışmaz..ben gördüm mü dayanamıyorum hamile kalmadanda hep bakardım kıyafetlere :))Valla bu doğumumda erken alicam herşeyi 2. Bebeğimde hazirliksiz yakalanmıştım ben sanci çekerken sağ olsun annem aldi geldi herşeyi çok güzel herşey canım güzel günlerde giysin bebişin eminim çok yakışacak
Kanada canım. Binalarda yasak ,ana müstakil ev olunca sorun yokO zaman olur canım bırıktırmeme calıs. Bu arada orası hangi ülke ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?