Anladım canım. Sen en iyisi biriktirmeden cıkar yıka hemen rutin haline getir bunu. Birikirse işin içinden cıkmak zor olur.Ya da cok fazla olacak haftada 1 yıkamaya vereceksin. Ama oyle olacak ki gunde belki 5 kez değiştirmen gerekecek. Kusar kakası tasar terler vs.Gerci o gunler gelsin sen kolayını bulursun zaten
Anladım canım. Sen en iyisi biriktirmeden cıkar yıka hemen rutin haline getir bunu. Birikirse işin içinden cıkmak zor olur.Ya da cok fazla olacak haftada 1 yıkamaya vereceksin. Ama oyle olacak ki gunde belki 5 kez değiştirmen gerekecek. Kusar kakası tasar terler vs.Gerci o gunler gelsin sen kolayını bulursun zaten
Gayet güzel ama kahvaltı dışındaki ekmekleri çıkar derim ekmek nedense çok yükseltiyor yerine bulgur pilavı koy başka bişey koy birde öyle dene .benim ekmek yediğim zamanlarla yemediğim zamanlardaki ölçüm çok değişiyor. Benim diyetisyene bakarsanda her öğün 1-2 dilim ekmek var
Benim sormak istediğim başka bişey var yan yatış yastığı reflü yastığı almak gerekiyor dimi çocuk sürekli kafasının üstüne mi yatıcak? Bi ablayla konuştum aldım kullanmıyorum falan dedi de
Düz yastiksiz zeminde arkasini destek koyarak ve birinde sağ ise birinde sol yone gibi yan yatirabilirsin canım yan yatırmak en doğrusu ilk başlarda başını
Düz yastiksiz zeminde arkasini destek koyarak ve birinde sağ ise birinde sol yone gibi yan yatirabilirsin canım yan yatırmak en doğrusu ilk başlarda başını
Evet canım ilk başta duzmu yatacak dedin ya o yüzden dedim canim babynestlerle aynı fiyat bende bı babynest yaptırmayı düşünüyorum bazen gece yanimiza onunla alabilirim belki yada içerde koltukta falan ona koyabilirim diye düşünüyorum
Kızlaaarrrr oturdum ağlıyorum Instagramda bı doktorun sayfasında buldum kendimi. 10,12,15 hatta 20 yıldır bebek hasreti cekenlere Dr müjde verirken video çekmişler, belki bilirsiniz çok duygulandım. Allah'a çok şükür aratmadi, ben bebek düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım çok şükür...çok şanslıyız, Allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin...gerisi hallolur evelallah