2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kanada canım. Binalarda yasak ,ana müstakil ev olunca sorun yok
Anladım canım. Sen en iyisi biriktirmeden cıkar yıka hemen rutin haline getir bunu. Birikirse işin içinden cıkmak zor olur.Ya da cok fazla olacak haftada 1 yıkamaya vereceksin. Ama oyle olacak ki gunde belki 5 kez değiştirmen gerekecek. Kusar kakası tasar terler vs.Gerci o gunler gelsin sen kolayını bulursun zaten

:) aynen o günler gelsin allahin izniyle hallederiz biz eşimle gerekirse o yıkar

Bakalım doktor ne dicek canım...

Kızlar aramızda erken dogum rıski olan var mıydı.Tetanozu yaptırdınız mı

İlk 1 yaş düz yatması önerilen pozisyon canım biz 1 yaşından sonra yastık kullanmaya başladık ihtiyaç durumuna göre reflu olursa o zaman düşün bence

İlk 1 yaş düz yatması önerilen pozisyon canım biz 1 yaşından sonra yastık kullanmaya başladık ihtiyaç durumuna göre reflu olursa o zaman düşün bence
Canım reflü yastığı baş altı için değil ki komple vücudunu yatırıyosun ya babyjemin falan var

Canım reflü yastığı baş altı için değil ki komple vücudunu yatırıyosun ya babyjemin falan var
Evet canım ilk başta duzmu yatacak dedin ya o yüzden dedim canim babynestlerle aynı fiyat bende bı babynest yaptırmayı düşünüyorum bazen gece yanimiza onunla alabilirim belki yada içerde koltukta falan ona koyabilirim diye düşünüyorum

Saol canım benim bebişlere ne yakışmaz..ben gördüm mü dayanamıyorum hamile kalmadanda hep bakardım kıyafetlere :))
Ben çok almadim bi hastane çıkışıyla 2 tane tulum aldım daha vakit var diye ama ilk bebekte heyecan daha çok oluyo anlıyorum

Kızlaaarrrr oturdum ağlıyorum Instagramda bı doktorun sayfasında buldum kendimi. 10,12,15 hatta 20 yıldır bebek hasreti cekenlere Dr müjde verirken video çekmişler, belki bilirsiniz çok duygulandım. Allah'a çok şükür aratmadi, ben bebek düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım çok şükür...çok şanslıyız, Allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin...gerisi hallolur evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…