2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım bende öyle düşündüm o abla ben hiç kullanmadım diyince nasıl yani falan dedim nasıl kullanılmaz dedim bence kullanılır yani hemde milyarlar değil ki boşa gitse bile

Mini çamaşır makineleri oluyor 1-2 kiloluk performansı nasıl olur bilemiyorum ama belki bi araştırabilirsin canım
Aslında oda aklıma geldi hatta netten de baktım,o hala aklımda ama inan evim o kadar küçük ki! 1+1 eşya koyacak yerim yok. Ama dediğim gibi bu makineden bulursam Muhakkak alırım hem bebek için hemde kendimiz için

HbA1c testidir canım. Bende haftaya pzt gidicem endokrinciye
Onun yanında bir test daha İstemiş canım
Benden de istendi canım. Maalesef ikizlerde şeker çıkma olasılığı daha yüksek ama inş sende çıkmaz canım. Ama hiçbirşey de çözümsüz değil...
Çıktı bile maalesef canım
Kızlar aramızda erken dogum rıski olan var mıydı.Tetanozu yaptırdınız mı
Ben varım yaptırmadım canım. Perinatalog izin vermedi
O yollardan geçenlerden biri de benim canım 6 yıldır sürekli bir tedavinin içindeyim. Rabbim kimseye aratmasın. Cem beyi mi takip ediyorsun instagramda

Erken dogum rıskınde tetanoz onermıyor cogu doktor ama burada herkes yaptırdı neredeyse o yuzden sormak istedim canım
Bana ateş yapabilir kesinlikle böyle bir risk istemiyorum dedi bende yaptırmadım. Sana ne dediler

O yollardan geçenlerden biri de benim canım 6 yıldır sürekli bir tedavinin içindeyim. Rabbim kimseye aratmasın. Cem beyi mi takip ediyorsun instagramda

Ah canım...amin. Allahim sağ salim kavuştursun inşallah. kesfette gördüm cem beyi, çok fena oldum valla. Allahım evlatla, evlat hasretiyle sinamasin kimseyi

Ah canım...amin. Allahim sağ salim kavuştursun inşallah. kesfette gördüm cem beyi, çok fena oldum valla. Allahım evlatla, evlat hasretiyle sinamasin kimseyi
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı. Cem beyin videolarına bende bakıyorum gözlerim doluyor. Bu gebeliğimde test sonucumu aldığımda drumla sarılıp ağlamıştık. Sağolsun oda her daim yanımda oldu drla hasta ilişkisi de çok farklı oluyor

Bu tetanoz aşısı çok mu şart kızlar ben sormasam doktor hiç söylemeyecekti. Şimdi siz erken doğum düşük falan deyince bir düşündüm.

Bende izledim 20 yıldır bekleyen bi çift bende çok duygulandım çünkü benimde tüp bebek tedavisiyle oldu o an yüreği ağzında sonucu beklemek apayrı bişey. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…