Evet canım ilk başta duzmu yatacak dedin ya o yüzden dedim canim babynestlerle aynı fiyat bende bı babynest yaptırmayı düşünüyorum bazen gece yanimiza onunla alabilirim belki yada içerde koltukta falan ona koyabilirim diye düşünüyorum
Aynen canım bende öyle düşündüm o abla ben hiç kullanmadım diyince nasıl yani falan dedim nasıl kullanılmaz dedim bence kullanılır yani hemde milyarlar değil ki boşa gitse bile
Aslında oda aklıma geldi hatta netten de baktım,o hala aklımda ama inan evim o kadar küçük ki! 1+1 eşya koyacak yerim yok. Ama dediğim gibi bu makineden bulursam Muhakkak alırım hem bebek için hemde kendimiz için
Kızlaaarrrr oturdum ağlıyorum Instagramda bı doktorun sayfasında buldum kendimi. 10,12,15 hatta 20 yıldır bebek hasreti cekenlere Dr müjde verirken video çekmişler, belki bilirsiniz çok duygulandım. Allah'a çok şükür aratmadi, ben bebek düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım çok şükür...çok şanslıyız, Allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin...gerisi hallolur evelallah
O yollardan geçenlerden biri de benim canım 6 yıldır sürekli bir tedavinin içindeyim. Rabbim kimseye aratmasın. Cem beyi mi takip ediyorsun instagramda
O yollardan geçenlerden biri de benim canım 6 yıldır sürekli bir tedavinin içindeyim. Rabbim kimseye aratmasın. Cem beyi mi takip ediyorsun instagramda
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı. Cem beyin videolarına bende bakıyorum gözlerim doluyor. Bu gebeliğimde test sonucumu aldığımda drumla sarılıp ağlamıştık. Sağolsun oda her daim yanımda oldu drla hasta ilişkisi de çok farklı oluyor
Bende izledim 20 yıldır bekleyen bi çift bende çok duygulandım çünkü benimde tüp bebek tedavisiyle oldu o an yüreği ağzında sonucu beklemek apayrı bişey. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.