2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu tetanoz aşısı çok mu şart kızlar ben sormasam doktor hiç söylemeyecekti. Şimdi siz erken doğum düşük falan deyince bir düşündüm.
Normal gebeliklerde aşının bir riski yok canım drun uygun görüyorsa yaptır. Benim drum gerek görmedi. Aşının kendisi değil ama ateş yapabilir zaten riskli durumum istemiyorum dedi

Normal gebeliklerde aşının bir riski yok canım drun uygun görüyorsa yaptır. Benim drum gerek görmedi. Aşının kendisi değil ama ateş yapabilir zaten riskli durumum istemiyorum dedi
Ben doktoruma hiç sormadım oda hiç söylemedi gittim oldum sağlık ocağına

Ay ben de takip ediyorum onu bugün yine ağlattı beni de. Amin allah isteyen herkese nasip etsin yokluğunu göstermesin
Amin amin çok büyük sınav çok...

Ne yaşadığınızı bı siz bı Allah bilir, biz izleyince bile dayanamıyoruz yaşayan ne yapsın...çok şükür bugüne canim

Bende izledim 20 yıldır bekleyen bi çift bende çok duygulandım çünkü benimde tüp bebek tedavisiyle oldu o an yüreği ağzında sonucu beklemek apayrı bişey. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Allah sağlıkla hayırla bereketle kucağına almayı nasip etsin, hepimize nasip etsin inşallah canim...Allah yavrularımizi bize bagislasin

Merhaba kızlar sayfamız maşallah çok aktif yetişemiyorum artık :) idrarimda sorun çıktı idrar yolu iltihabı dendi ama ben yanma falan hissetmiyorum, Şu tuketiyorsan hissetmemek normal dedi. Bi de midem çook kötü ya ozellikle ilaç falan içtiğimde varya sürekli öksürüyorum çıkarmak istiyorum boğazım feci yanıyor gaviskon mu iyi geliyordu ondan alayım

Ben doktoruma hiç sormadım oda hiç söylemedi gittim oldum sağlık ocağına
Benim ikiz olduğu için birde baştan beri riskli aile hekimliği de drumdan izin istedi drun ol derse yapalım dediler canım.
Kim bu cem kızlar
Doç dr Cem Çelik canım bahçeci dru
Allah kimseye aratmasın canım. Kesinlikle çok farklı bir duygu. Çok şükür bu günlere geldik Allah sağlıkla tamamlamayı da nasip etsin. Ben duamı hiç bırakmam isteyen dileyen ve bu yolda uğraş veren herkes için

kan sonuçlarım kızlar
bu kırmızı olanlar ne demek ki acaba
doktoruma yarın göndericem

Eklentiler

• CD1FC0CE-00C1-4B10-91B8-A1F4673E3EC2.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 72
  • E1059AC0-A3F7-44D1-83AC-9E9BBED9EEF6.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 66
  • D3DA2921-9D31-4ED6-B0CB-3DA2C662C717.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 57

Evet canım, gaviscon gebeliğin her döneminde kullanılabilen güvenli bir ilaç ve çok etkili

Ben çok sayıda doktora sordum, hepsi onay verdi kullanmama

Tamam o konuda hem fikiriz ama o biraz daha eyimli ya bence daha rahat olur daha n kullanışlı olur gibi geldi reflü yatağı hem yan destekleri de var yan yatırmak için
Aynen böyleymiş
Yeni doğan çok kusarya falan mide kapakçığı mı açık ış daha ne :) ahahah öyle bişeyler

Vallahi bilmiyorum nedenini tam olarak ama görürlerse makineyi alıp götürüyorlar. Bende öyle düşündüm çıkarır çıkarmaz elimle yıkarım diye düşündüm
Ay korkunç bi yasak bence bu dehşete düştüm bikaç parça için bile 15 dk lık programı çalıştırıyorum ben gün geliyo

Amin cumlemizinkini canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…