Yiyiyorum canım.
Sabah 1 dilim ekmek, biraz peynir, yeşillik, 6-7 zeytin(bazen 1 de rafadan yumurta)
Ara öğün: meyve ya da yoğurt, 3-5 kuruyemiş
Öğlen: sebze ya da et, 1 dilim ekmek ya da bulgur pilavı
Ara öğün:1 dilim ekmek, birazcık peynir
Akşam: öğlenle aynı
Ara öğün: 1 bardak süt
Günaydın kızlar, dün akşam 20.30 da uyumuşum sabah 5'e kadar Ay nasıl güzel uyandım
İşe gelince de güzel bir kahvaltı yaptım, kızlar vurup duruyor sıpalar
Ben tetanoz aşısını geçen hafta pazartesi günü yaptırdım (24+4) Yaptırdığım akşam ciddi vücut ağrısı yaşadım ertesi gün de karnımda kramp oldu.Ki benim erken doğum riskim falanda yok.2. hamileliğim olduğu için ağrı normal gelmedi ve doktoruma gittim.Bebek iyi ama aşının nadir görülen yan etkisi gelmiş başına dedi.2. dozu sakın yaptırma diyede belirtti.
Ben kendim de hemşireyim aşı için haftamın ilerlemesini beklemiştim ama başıma böyle bir talihsizlik geldi.
Ama bu demek değilki aşı zararlı.Kar zarar hesabı yapıldığında aşı çok önemli.Ama hassas durumda olanlar için mutlaka doktor tavsiyesiyle yapılmalı diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canımkilo alımını bilemiyorum, bizim tefalin digital, yeni aldık ama bu da sürekli kafasına göre gösteriyor haftaya doktorda öğrenicem. Bir de bugün bakalım endokrinciye yeme düzenimi sorucam....
Ya benden istedi, sırf onu da değil boğmaca falan 3 tane istedi. Bir de ailemdeki bebeğe dokunacak herkesin bile yaptırmasını istedi. Diyorum ya benimki garanticilikte son nokta. Son ay hergün bebeğin kalp ritmini ölçtürmemi isticekmiş(tekil gebelikteki hastası söyledi), günlüğü ölçmesi 60 tl bütün yerlerde. Keşke bu kadar titiz bi doktor seçmeseydim ama şimdi de geç kaldım maalesef değiştirmeye...
Belki seninki dietle düzelir canım, bakalım ne dicek doktorun. Hoş diet de kolay diil ama imkansızda değil cnm. İkizlerin yüzde 80 ninde hormonlardan dolayı çıkıyormuş şeker. İkizin mi varderdin var
Ben tetanoz aşısını geçen hafta pazartesi günü yaptırdım (24+4) Yaptırdığım akşam ciddi vücut ağrısı yaşadım ertesi gün de karnımda kramp oldu.Ki benim erken doğum riskim falanda yok.2. hamileliğim olduğu için ağrı normal gelmedi ve doktoruma gittim.Bebek iyi ama aşının nadir görülen yan etkisi gelmiş başına dedi.2. dozu sakın yaptırma diyede belirtti.
Ben kendim de hemşireyim aşı için haftamın ilerlemesini beklemiştim ama başıma böyle bir talihsizlik geldi.
Ama bu demek değilki aşı zararlı.Kar zarar hesabı yapıldığında aşı çok önemli.Ama hassas durumda olanlar için mutlaka doktor tavsiyesiyle yapılmalı diye düşünüyorum.
Riskim var mı bilmiyorum, ikizlere hamileyim şekerim var vs. Ama 2. Doz konusunda kararsızım. İlkinde ağrıdan başka bişi olmadı ama cidden 20 tane vitamin vs. Nefret ettim herşeyden..