Tamam o konuda hem fikiriz ama o biraz daha eyimli ya bence daha rahat olur daha n kullanışlı olur gibi geldi reflü yatağı hem yan destekleri de var yan yatırmak için
Kizlar biz 25+5 teyiz. Ama bebegimin hareketlerini cok fazla hissetmiyorum. Az az o da bazen hissettiriyor kendini. Sizin nasil bebişlerinizin hareketleri?
Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı 24 haftalık olduk boyu 30cm kilosu 673 gram boyu uzun kilosu normal dedi ama sanki az gibi geldi bana şeker yüklemesi yaptırmadı açlık kan şekeri için kan aldı kahvaltı yap 2 saat sonra tekrar gel dedi benim doktor da fazla rahat bi an önce memlekete gidip kendi doktoruma muayene olmak istiyorum
Hepimizin derdi ortakmış kızlar, kalça kemiklerim kırılırcasına acıyor sağa sola sola sağa dönmekten uyku uyuyamıyorum bugün birde korku başladı ya böyle delice dönerken yataktan düşersem diye her dönme isteğimde korkumdan daha çok uykum kaçtı
Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı, geçen hafta şiddetli regl ağrısı gibi ağrılarım olmuştu bir de oturarak çalışıyorum uzun süre ayağa kalkmazsam veya yürüyüş yaparsam alt karın kısmımda aşırı ağrı ve sertlik oluyordu bunları sordum hepsinin çok normal olduğunu söyledi doktorum ki kendisi pimpiriklidir. Doğum sancısının regl ağrısı gibi olmadığını göbek deliğinin üstünde kramp gibi olduğunu ve belli aralıklar ile tekrarlaması gerektiğini söyledi. Bizim kız 820 gr olmuş tek sorunumuz yüzünü asla göstermiyor Bu arada kızımızın adı Maya neredeyse her dilde anlamı olduğu için seçtik.
Benim de uzun süre sandalyede çalışınca karnımın altında aynı ağrı oluyor sertleşme oluyor ben de tedirgin oluyordum kontrolde soracaktım doktoruma şimdi rahatladım biraz senin doktor normal dediyse
Gunaydin kizlar .2018 temmuz annesiyim .Arada sizin topige bakiyorum. Hamilelik anilarim canlanıyor gözümde.
Ben de belim ağrıyor diye yatamaz erkenden kalkardim .Her yerim tutulurdu.Simdi bebegim bizle uyuyor. O uyanmasın diye hareket edemiyorum yine her yerim tutuluyor.
0 3 ay kiyafetleri fazla abartmayin nacizane fikrim .Hava cok sicak oluyor .Genelde citcitli badiyle duruyor bebek.Bem sadece gece uzun kollu giydirdim .Pisik oluyorlar hemen .Bir de bebegin kilosu onemli benimki biraz tombisti. 3 6 aylik kiyafetlere cabuk geçtik.
Ya benim belim de aşırı ağrıyor yatarken sağımdan soluma dönerken katur kutur sesler geliyor belimden doğumdan sonra ya geçmezse diye çok korkuyorum bebeği nasıl taşırım nasıl eğilip doğrulurum diye. Sizin geçmiş miydi doğumdan sonra?
Kızlaaarrrr oturdum ağlıyorum Instagramda bı doktorun sayfasında buldum kendimi. 10,12,15 hatta 20 yıldır bebek hasreti cekenlere Dr müjde verirken video çekmişler, belki bilirsiniz çok duygulandım. Allah'a çok şükür aratmadi, ben bebek düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım çok şükür...çok şanslıyız, Allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin...gerisi hallolur evelallah
Kızlar bu arada sizinle bir anneanne bilgisi paylaşayım. misal yatar pozisyondayken soldan sağa dönecekseniz yattığınız yerden dönmemeniz gerekiyor. oturur poziyonda doğrulup sonra dönmeniz uygunmuş. kordonla alakalı bir şeymiş.
Gunaydin kizlar .2018 temmuz annesiyim .Arada sizin topige bakiyorum. Hamilelik anilarim canlanıyor gözümde.
Ben de belim ağrıyor diye yatamaz erkenden kalkardim .Her yerim tutulurdu.Simdi bebegim bizle uyuyor. O uyanmasın diye hareket edemiyorum yine her yerim tutuluyor.
0 3 ay kiyafetleri fazla abartmayin nacizane fikrim .Hava cok sicak oluyor .Genelde citcitli badiyle duruyor bebek.Bem sadece gece uzun kollu giydirdim .Pisik oluyorlar hemen .Bir de bebegin kilosu onemli benimki biraz tombisti. 3 6 aylik kiyafetlere cabuk geçtik.
Kızlar bu arada Aliexpress de 3-4 gün sonra bitecek bir indirim başladı. Bebek bakım çantası eklemiştim sepete burada 120-150 arası olanlardan şuan beğendiğim çanta indirimle 85 TL. Diğer bir çok üründe indirim var düşünen varsa değerlendirsin
kızlar biz haftaya istanbula gideceğiz daha önce bahsetmiştim. hazır gitmişken bebeğin renkli ultrason fotopgrafını görelim diyoruz bir hastaneye gidip. çünkü burada vermediler. acaba bildiğiniz bir yer var mı randevu alalım
Kızlar bu arada Aliexpress de 3-4 gün sonra bitecek bir indirim başladı. Bebek bakım çantası eklemiştim sepete burada 120-150 arası olanlardan şuan beğendiğim çanta indirimle 85 TL. Diğer bir çok üründe indirim var düşünen varsa değerlendirsin
aaaa evet 10.yıl mı ne öyle bir indirim. Bu arada KIZLAR ALİEXPRESSTE HER GÜN 2 BEDAVA ÜRÜN oylamasına katılma hakkınız oluyor bana dün emzik zinciri çıkmıştı normalde 40 lira ama 0.06 kuruşa aldım. sizde deneyin