Günaydın herkese
Bu karnımdaki arkadaş 7-8 arası uyanıp beni de uyandırıyo artık mecbur kalkıyorum kıyamıyorum acıktı gibi geliyo
Kalkmışken çamaşır attım mutfağı topladım kahvaltı yaptım. Açtım istanbullu gelin izliyorum akşam misafir vardı izleyemedim diye :)
Uyku falan kaçtı gitti tabi
Günaydın herkese
Bu karnımdaki arkadaş 7-8 arası uyanıp beni de uyandırıyo artık mecbur kalkıyorum kıyamıyorum acıktı gibi geliyo
Kalkmışken çamaşır attım mutfağı topladım kahvaltı yaptım. Açtım istanbullu gelin izliyorum akşam misafir vardı izleyemedim diye :)
Günaydın Aynı durum bende de var 6-7 arası uyanıyor hanımefendi beni de uyandırıyor
Hernekadar erken saat olsada hareketlerini hissederek uyanmak güzel bir his
Günaydın herkese
Bende gün ışığı vurunca uyanıyorum uyuyamıyorum bir daha. Ortalığı toparladım, kahvaltı yaptım, akşam eşim sağolsun doldurmuş tezgahı benimkinden pek ses yok genelde akşamları karnım şişince başlıyor heralde yeri daralıyor kuzunun. Artık her ğün diyette çiğ sebze yemekten feci gazı oluyor karnın davul gibi geziyorum
Bende gün ışığı vurunca uyanıyorum uyuyamıyorum bir daha. Ortalığı toparladım, kahvaltı yaptım, akşam eşim sağolsun doldurmuş tezgahı benimkinden pek ses yok genelde akşamları karnım şişince başlıyor heralde yeri daralıyor kuzunun. Artık her ğün diyette çiğ sebze yemekten feci gazı oluyor karnın davul gibi geziyorum
Kızlar sizde de bi herşeye sinirlenme durumu var mı?Ani duygu değişimleri falan.İlk haftalarda oluyordu da bu hafta neyin nesi anlamadım.Oğluma dahi tahammülüm olmuyor bazen.
İnş diyet işe yarar rahat devam edersin canım bende diyet hiçbir işe yaramıyor gibi insüline rağmen çok zor düşüyor insülinden önce bu kadar yükselmiyordu