2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben arifoğlunun doğum öncesi çatlak bakım yağını kullanıyorum ,bi çok yağın karışımı ve bitkisel olduğu için memnunum

Nasıl kullaniyosun canım, günde kaç defa suruyosun? Ve ne zamandır kullaniyosun

Günaydın herkese
Bu karnımdaki arkadaş 7-8 arası uyanıp beni de uyandırıyo artık mecbur kalkıyorum kıyamıyorum acıktı gibi geliyo
Kalkmışken çamaşır attım mutfağı topladım kahvaltı yaptım. Açtım istanbullu gelin izliyorum akşam misafir vardı izleyemedim diye :)
Uyku falan kaçtı gitti tabi

Günaydın Aynı durum bende de var 6-7 arası uyanıyor hanımefendi beni de uyandırıyor
Hernekadar erken saat olsada hareketlerini hissederek uyanmak güzel bir his

Bende gün ışığı vurunca uyanıyorum uyuyamıyorum bir daha. Ortalığı toparladım, kahvaltı yaptım, akşam eşim sağolsun doldurmuş tezgahı benimkinden pek ses yok genelde akşamları karnım şişince başlıyor heralde yeri daralıyor kuzunun. Artık her ğün diyette çiğ sebze yemekten feci gazı oluyor karnın davul gibi geziyorum

Herkese günaydın. Bana hastane yolu gözüktü gene gece leke geldi maalesef
Git canım birşeyin yoktur inşaAllah. Bende dün acildeydim aşırı sancıdan. Enfeksiyon varmış meğer

O gaz olayı bende de var ya :/

Aman kalkalım erken alışalım :)

Kızlar sizde de bi herşeye sinirlenme durumu var mı?Ani duygu değişimleri falan.İlk haftalarda oluyordu da bu hafta neyin nesi anlamadım.Oğluma dahi tahammülüm olmuyor bazen.
Ben son 2 haftadır acaip sinirliyim canım, utanmasam herkesi dövicem. Tahammülsüzüm ve hayatımda böyle olmadım :)

İnş diyet işe yarar rahat devam edersin canım bende diyet hiçbir işe yaramıyor gibi insüline rağmen çok zor düşüyor insülinden önce bu kadar yükselmiyordu
Nasıl yani insulinle daha çok mı arttı canım, aynı şeyleri mi yiyorsun? Haftalar arttıkça belki yetmiyor mu acaba aynı dozlar? Off

Günaydın, inşallah her sey yolundadır..
İnşallah canım
İnşallah iyi haberlerle dönersin canım kötü düşünme bazen alakasız bişeyden olabiliyor
İnşallah canım belki enfeksiyon falan mı bilmiyorum sürekli vajinal ilaç alıyorum aklıma o geldi
Bizide haberdar et canım, sağlıkla güzel haber alırız inş telaş yapma
İnşallah canım
Geçmiş olsun canım
Ciddi bişey değildir diye umuyorum
İnşallah değildir canım bende bekliyorum dr ne diyecek
Haber bekliyoruz Saye- canım. Bişey yoktur Allah'ın izniyle.
İnşallah canım
Hayırlı haberlerle gel sayecimm
İnşallah canım sağol
Git canım birşeyin yoktur inşaAllah. Bende dün acildeydim aşırı sancıdan. Enfeksiyon varmış meğer
Sanada geçmiş olsun canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…