2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bakarsan cikmaz gibi gozukuyor ama cikmis. Kolaylıkla atlatirsin insallah
Bende de kesin cikar gozuyle bakmisti doktor ama cikmadi ilkinde. Bunda da cikmaz insallah
Evet maalesef çıktı. İnşallah çıkmaz sende kolaylıkla atlatırsın bu süreci
Canım konuştuk mu ben kaçırdım mı hatırlamıyorum kusura bakma ne oldu senin son durumun diyet mi verdi dr diyabet çıkınca insülin mi başladı
Canım diyetisyene git dedi yarın gideceğim. Birde diyeti bir kaç gün yapınca diyetin otursun açlık tokluk şekerini ölçmemi istedi çizelge verdi. İşte bir haftaya yakın ölçüp görüşeceğiz. Gerekirse insülin başlayacak

İnş diyet işe yarar rahat devam edersin canım bende diyet hiçbir işe yaramıyor gibi insüline rağmen çok zor düşüyor insülinden önce bu kadar yükselmiyordu

Ben de cok korkuyorum ama Allah bılır canım elden de bir şey gelmiyor inşallah hepimiz 36 yı goruruz

İnş diyet işe yarar rahat devam edersin canım bende diyet hiçbir işe yaramıyor gibi insüline rağmen çok zor düşüyor insülinden önce bu kadar yükselmiyordu
İnşallah canım ya insüline rağmen düşmüyor mu senin ki

Kızlar ne çok yazmışsıniz ama yılmadan hepsini okudum şimdi size sorum şu, ben galiba biraz geç kaldim şimdilik çatlak görmedim ama her an olabilir, sizler hangi çatlak kremini kullaniyosun artık ben de başlasam iyi olacak

Ben arifoğlunun doğum öncesi çatlak bakım yağını kullanıyorum ,bi çok yağın karışımı ve bitkisel olduğu için memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…