Kızlar sizde de bi herşeye sinirlenme durumu var mı?Ani duygu değişimleri falan.İlk haftalarda oluyordu da bu hafta neyin nesi anlamadım.Oğluma dahi tahammülüm olmuyor bazen.
Bakarsan cikmaz gibi gozukuyor ama cikmis. Kolaylıkla atlatirsin insallah
Bende de kesin cikar gozuyle bakmisti doktor ama cikmadi ilkinde. Bunda da cikmaz insallah
Canım diyetisyene git dedi yarın gideceğim. Birde diyeti bir kaç gün yapınca diyetin otursun açlık tokluk şekerini ölçmemi istedi çizelge verdi. İşte bir haftaya yakın ölçüp görüşeceğiz. Gerekirse insülin başlayacak
Evet maalesef çıktı. İnşallah çıkmaz sende kolaylıkla atlatırsın bu süreci
Canım diyetisyene git dedi yarın gideceğim. Birde diyeti bir kaç gün yapınca diyetin otursun açlık tokluk şekerini ölçmemi istedi çizelge verdi. İşte bir haftaya yakın ölçüp görüşeceğiz. Gerekirse insülin başlayacak
İnş diyet işe yarar rahat devam edersin canım bende diyet hiçbir işe yaramıyor gibi insüline rağmen çok zor düşüyor insülinden önce bu kadar yükselmiyordu
Hersey iyi olacak allahin izniyle canim. Ben her hafta netten bakiyorum 25 haftalik dogarsa yasar mi,26 haftalik dogarsa yasar mi diye. Niyeyse korkuyorum erken doğumdan şuan 26+1 olduk çok şükür yine de kafam ve içim rahat değil
İnş diyet işe yarar rahat devam edersin canım bende diyet hiçbir işe yaramıyor gibi insüline rağmen çok zor düşüyor insülinden önce bu kadar yükselmiyordu
Kızlar ne çok yazmışsıniz ama yılmadan hepsini okudum şimdi size sorum şu, ben galiba biraz geç kaldim şimdilik çatlak görmedim ama her an olabilir, sizler hangi çatlak kremini kullaniyosun artık ben de başlasam iyi olacak
Kızlar ne çok yazmışsıniz ama yılmadan hepsini okudum şimdi size sorum şu, ben galiba biraz geç kaldim şimdilik çatlak görmedim ama her an olabilir, sizler hangi çatlak kremini kullaniyosun artık ben de başlasam iyi olacak