Canım konuştuk mu ben kaçırdım mı hatırlamıyorum kusura bakma ne oldu senin son durumun diyet mi verdi dr diyabet çıkınca insülin mi başladıBir kilo aldım bende daha. Ailede şeker hastası yok, ben çok kilolu değilim ortadayım. Bebekler günüyle uyumlu suları normal. Ama gebelik diyabeti çıktı maalesef
geçengün bende koydum tahlil sonuçlarımı kimse yazmadıTahlil sonuçlarından anlayan var mı?
Abartmadigimiz sürece bir şey olmaz Allah 'ın izniyle diye düşünüyorum. Sabah 6da yapiyorum kahvaltımı. Kahvaltı sonrası midem bulanıyor nescafe bastırıyor bulantiyiGranül kahve yasak diye biliyorum bebçnde çok nadir ayran ve sodadan bıkınca latte içiyorum
Gözünüz aydin darisi basima benimkide çikar insallah 23+3 de cikmamisti doktorum hep 24 de cikar diye teselli ediyordu şimdide 30 da çikar diyor 2 normal dogumum var 3.sezaryan olsun istemem progestan kullaniyorum bende sürekli yatiyorum kanamm olmasin diye 20.haftada çok yogun bir kanama gecirdim. Kanamaniz oluyormuydu özel bisey yaptinizmi yukari çikmasi icin progestan disinda ilac kullandinizmiBugun kontrole gıttım kızlar. Plasenta yukarı cıkmıs. Bebegım de iyi Allaha sukur. Ama bu seferde suyu biraz fazla dedi doktorum. Patolojik değil ama dikkat etmek gerekmiş. Karbonhidrat agırlıklı mı beslenıyorsun dedı oysa her gun et yıyorum. Pilav makarna hamur işi cok nadir.Seker yuklemesi yaptırma ama dahiliyede yukleme yapılmadan takipte ol dedi.Tetanozu 28.haftaya kadar yaptırma dedi.Progesgan devam. Osteozinc Decavit imom devam.8 damla devit 3 magvital şase baslıcaz. Bir de ne olur ne olmaz bulunsun dıye endol fitil yazdı makattan alınıyor ama dayanılmaz bir agrın olursa kullan dedi.Rahim bazen onceki sezeryan dikişlerinin hafif oldugu yerden kasılma ya baslıyormus ve risk olusturabılıyormus her sey normal gitse bile. Araları az cunku benim bebişlerin.Su an riskli haftalar. Bebek dogsa yasamaz yasasa bile ciddi sıkıntıları olur. 28.haftaya kadar cok cok dikkat etmek gerek dedi.28.hafta yasam sınırı ve o zamana kadar baya gelişiyormus bebek.Daha iyisi 32.hafta tabi ama inşallah hepsi en az 36yı doldurur. Oglusumu da gordum agzını acmıstı kocaman artık uykusu mu gelmiş acıkmıs mı bılemedımBizde durumlar boyle
aynen karşıyaka uçuyoKış geri mi geldi naptı ya dışardan acayip fırtına sesi geliyor:)
Çok şükür canımçift sayılara düşmüşsün sen bende haftaya düşüyorum bakalım hayırlısıyla sağlıkla vakti zamanında gelsin bebişlerimiz
Benim cok az demişti doktorum.Rahim agzını kapatmıyormus. Kanamam yoktu hiç.Şimdi cıkmıs yukarı dedi. Herhangi bir şey yapmadım. İnşallah sizin de cıkar.Gözünüz aydin darisi basima benimkide çikar insallah 23+3 de cikmamisti doktorum hep 24 de cikar diye teselli ediyordu şimdide 30 da çikar diyor 2 normal dogumum var 3.sezaryan olsun istemem progestan kullaniyorum bende sürekli yatiyorum kanamm olmasin diye 20.haftada çok yogun bir kanama gecirdim. Kanamaniz oluyormuydu özel bisey yaptinizmi yukari çikmasi icin progestan disinda ilac kullandinizmi
Alaybeyde:)aynen karşıyaka uçuyo
sen karşıyakanın neresinde oturuyodun canım
Ben hamile kalmadan önce eşimle haftasonları içerdik ama bi seferde de iyi içerim yani:) bazen haftada 2 içtiğimiz olmuştur. Hamile kalınca da 1-2 bardak içerim arada diyordum ama nasılsa o dişimin kavuğuna yetmeyeceği için hiç içmedim:))İyi yapmışsınız canım
Bende sosyal içiciyim valla alkolik değilim :) bide işim gece hayatı olunca alkol oluyo içmesemde önümde elimde duruyo genelde
Valla bildiğim kadarıyla yenmemeli canım.günde bir yenir belki ama fazlası acılma yapıyor diye duydum .hzMeryem e hurma yenmesi bildirilmiş hatta.Ben cok yiyorum ya şükür sıkıntı da olmadı şimdilik. Cok derken günde 3 4 tane. İlk 3 ay için yasaklamıştı sadece doktorum. Abur cubur yemeyim diye ara öğünlerde cok seviyorum
Yaa evet benim bi arkadaşıma da bir iki kadeh şarap içebilirsin demişBen hamile kalmadan önce eşimle haftasonları içerdik ama bi seferde de iyi içerim yani:) bazen haftada 2 içtiğimiz olmuştur. Hamile kalınca da 1-2 bardak içerim arada diyordum ama nasılsa o dişimin kavuğuna yetmeyeceği için hiç içmedim:))
geçengün bende koydum tahlil sonuçlarımı kimse yazmadı
HGB düşüklüğü kansızlık benim bildiğim kadarıyla canım. Diğerlerini bilmiyorum. Demir eksikliği var sanırım sendeTahlil sonuçlarından anlayan var mı?
Verdi canım haftada 1-2. Her gebeye veriliyor zatenYaa evet benim bi arkadaşıma da bir iki kadeh şarap içebilirsin demiş
Sanada mı izin verdi dr
Bizim kızların hepsi keş çıktı rıza baba(tek olmadığıma sevindim hiiiiç yalan söyleyemicem)
Hahahahahha sesli güldümDansözüm :))
Sanatçı menajeriyim canım ben tur menajeri
Hersey iyi olacak allahin izniyle canim. Ben her hafta netten bakiyorum 25 haftalik dogarsa yasar mi,26 haftalik dogarsa yasar mi diye. Niyeyse korkuyorum erken doğumdanBugun kontrole gıttım kızlar. Plasenta yukarı cıkmıs. Bebegım de iyi Allaha sukur. Ama bu seferde suyu biraz fazla dedi doktorum. Patolojik değil ama dikkat etmek gerekmiş. Karbonhidrat agırlıklı mı beslenıyorsun dedı oysa her gun et yıyorum. Pilav makarna hamur işi cok nadir.Seker yuklemesi yaptırma ama dahiliyede yukleme yapılmadan takipte ol dedi.Tetanozu 28.haftaya kadar yaptırma dedi.Progesgan devam. Osteozinc Decavit imom devam.8 damla devit 3 magvital şase baslıcaz. Bir de ne olur ne olmaz bulunsun dıye endol fitil yazdı makattan alınıyor ama dayanılmaz bir agrın olursa kullan dedi.Rahim bazen onceki sezeryan dikişlerinin hafif oldugu yerden kasılma ya baslıyormus ve risk olusturabılıyormus her sey normal gitse bile. Araları az cunku benim bebişlerin.Su an riskli haftalar. Bebek dogsa yasamaz yasasa bile ciddi sıkıntıları olur. 28.haftaya kadar cok cok dikkat etmek gerek dedi.28.hafta yasam sınırı ve o zamana kadar baya gelişiyormus bebek.Daha iyisi 32.hafta tabi ama inşallah hepsi en az 36yı doldurur. Oglusumu da gordum agzını acmıstı kocaman artık uykusu mu gelmiş acıkmıs mı bılemedımBizde durumlar boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?