2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bir kilo aldım bende daha. Ailede şeker hastası yok, ben çok kilolu değilim ortadayım. Bebekler günüyle uyumlu suları normal. Ama gebelik diyabeti çıktı maalesef
Canım konuştuk mu ben kaçırdım mı hatırlamıyorum kusura bakma ne oldu senin son durumun diyet mi verdi dr diyabet çıkınca insülin mi başladı

Granül kahve yasak diye biliyorum bebçnde çok nadir ayran ve sodadan bıkınca latte içiyorum
Abartmadigimiz sürece bir şey olmaz Allah 'ın izniyle diye düşünüyorum. Sabah 6da yapiyorum kahvaltımı. Kahvaltı sonrası midem bulanıyor nescafe bastırıyor bulantiyi

Gözünüz aydin darisi basima benimkide çikar insallah 23+3 de cikmamisti doktorum hep 24 de cikar diye teselli ediyordu şimdide 30 da çikar diyor 2 normal dogumum var 3.sezaryan olsun istemem progestan kullaniyorum bende sürekli yatiyorum kanamm olmasin diye 20.haftada çok yogun bir kanama gecirdim. Kanamaniz oluyormuydu özel bisey yaptinizmi yukari çikmasi icin progestan disinda ilac kullandinizmi

Demir için ipne olanlar, benim doktor felaket tellalı. 3 hafta sonra demirşn yükselmezse iğne yapıcaz dedi ama maalesef verdiğimiz doğru yerlere dağılır mı emin diilim, riskli gbi konuşmuştu. Sizler gayet rahat yaptırmışsınız bile, hakkaten süper doktor bulmuşum

Benim cok az demişti doktorum.Rahim agzını kapatmıyormus. Kanamam yoktu hiç.Şimdi cıkmıs yukarı dedi. Herhangi bir şey yapmadım. İnşallah sizin de cıkar.

İyi yapmışsınız canım

Bende sosyal içiciyim valla alkolik değilim :) bide işim gece hayatı olunca alkol oluyo içmesemde önümde elimde duruyo genelde
Ben hamile kalmadan önce eşimle haftasonları içerdik ama bi seferde de iyi içerim yani:) bazen haftada 2 içtiğimiz olmuştur. Hamile kalınca da 1-2 bardak içerim arada diyordum ama nasılsa o dişimin kavuğuna yetmeyeceği için hiç içmedim:))

Ben cok yiyorum ya şükür sıkıntı da olmadı şimdilik. Cok derken günde 3 4 tane. İlk 3 ay için yasaklamıştı sadece doktorum. Abur cubur yemeyim diye ara öğünlerde cok seviyorum
Valla bildiğim kadarıyla yenmemeli canım.günde bir yenir belki ama fazlası acılma yapıyor diye duydum .hzMeryem e hurma yenmesi bildirilmiş hatta.

Yaa evet benim bi arkadaşıma da bir iki kadeh şarap içebilirsin demiş

Sanada mı izin verdi dr

lavitabellamk valla canım senin doktorun detayciligi iyi mi kötü mü çözemedim bir iki bardak benim de disimin kovugunu doldurmaz doldursa da bebeklerimizi alkole maruz bırakmak hiç doğru değil şu an onlarin organları gelişiyor hayatlarının en önemli dönemi belki de sağlık için anne karnı. Önce bir doguralim emzirelim sonra büyük bir dönüş kutlaması yaparız

Hersey iyi olacak allahin izniyle canim. Ben her hafta netten bakiyorum 25 haftalik dogarsa yasar mi,26 haftalik dogarsa yasar mi diye. Niyeyse korkuyorum erken doğumdan şuan 26+1 olduk çok şükür yine de kafam ve içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…