Merhaba kızlar
Bugün Göbek deliğimin 3/4 parmak üstünde tarif edemediğim bi acı sızı oluyo ara ara birde sol tarafımda 2/3 kez kramp gibi birşey hissettim kısa sürdü ama alışık olmadığım bi histi bilginiz varmı sizede oldu mu daha önce doğum yapmış arkadaşlar bunun doğum sancısıyla bir ilgisi var mı tedirgin oldum biraz
Merhaba kızlar
Bugün Göbek deliğimin 3/4 parmak üstünde tarif edemediğim bi acı sızı oluyo ara ara birde sol tarafımda 2/3 kez kramp gibi birşey hissettim kısa sürdü ama alışık olmadığım bi histi bilginiz varmı sizede oldu mu daha önce doğum yapmış arkadaşlar bunun doğum sancısıyla bir ilgisi var mı tedirgin oldum biraz
Doğum sancısı değil canım öncelikle için rahat olsun. Kuzum bir yerleriyle sana baskı yapıyordur ondan kramp gibi hissetmilsibdir. Diğerinde de muhtemelen plasabtana tekme atıyordur. Benim kızlar durmadan oynuyor benle, bende de oluyor o acılar
Kutuda yazdığı gibi kullanıyorum ben. Her gün ana yemekle bir tablet. Ama ben gece içiyorum gündüz ana yemek saatim yok die..
En azından orda doktor var, biz bunu burda kozmetik marketten ya da süper marketten alıyoruz
Merhaba kızlar
hamilelik günlüğümde'' Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.'' bu yazıyordu.24. haftam doldu tam. bahsettiğiniz kasılmalar bunlardır belki
Hiç enfeksiyon olmadım diye sevinirken idrar yolu enfeksiyonu çıktı.İshal kusma karın ağrısı enfeksiyon nedeni ile olmuş.Yarin mutlaka kadin doğumcuya git dedi.Manurol şase verdi acildeki dr
Kızlar arabayla gezelim dedik, zaten eşimle 1 pazar dışarı çıkıyoruz. Ondada sarsılmaktan vajinal ağrılarım oluyor. Artık dışarı çıkmakta sorun sanırıö
Kızlar arabayla gezelim dedik, zaten eşimle 1 pazar dışarı çıkıyoruz. Ondada sarsılmaktan vajinal ağrılarım oluyor. Artık dışarı çıkmakta sorun sanırıö
Benim bas asagı duruyor canım ama ben de vajinada tekme hıssedıyorum. Doktorum elleri ile yaptıgını soyledı.Usgde senn geldi hatta elleriyle yuzunu kapatıp actıkca asagılarda tekme hıssedıyordum. Ben de hep ayagı sanıyordum ama eliymiş. Belki de dönmüştür seninki de
Aa benimde mi suyum fazla acabaaa? En son 19 haftalikken bakılmıştı ve normaldi ama bidaha bakilmadi. Bende hareketlerini çok hissediyorum oğlumun bazen hiç durmuyor sürekli dönüyor,tekme atıyor
Benim bas asagı duruyor canım ama ben de vajinada tekme hıssedıyorum. Doktorum elleri ile yaptıgını soyledı.Usgde senn geldi hatta elleriyle yuzunu kapatıp actıkca asagılarda tekme hıssedıyordum. Ben de hep ayagı sanıyordum ama eliymiş. Belki de dönmüştür seninki de