2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım hayırlı olsun inceledim şimdi bende. Arabanın ağırlığı kaç göremedim. Birde araç koltuğu olan kısım araca ters takılıyor sanırım yani bebek koltuğa bakıyor şekilde yerleşiyor.

Hiç enfeksiyon olmadım diye sevinirken idrar yolu enfeksiyonu çıktı.İshal kusma karın ağrısı enfeksiyon nedeni ile olmuş.Yarin mutlaka kadin doğumcuya git dedi.Manurol şase verdi acildeki dr

Ah canım tam tahmin ettiğim gibi. Ayaklarını üşütme, bol su ve bol hoşaf iç. Hoşaf söktürür derler, ben çok içtim o donem. İnşallah çabucak geçer canim
Bana o gün serum taktilar. Sabahın köründe gittiğim hastaneden akşam 5te cikabildik. Bulantı gecmeseydi yatiracakti dr. O gün idrar kültürü aldı dahiliyeci, bir de antibiyotik ve fitil verdiler. İdrar kültürü temiz çıktı şükür, birkaç gün içinde atlattım ama her gün sıcak su torbasiyla yattım

Teşekkür ediyorum canım anakucakları hep ters takılıyor hangi marka olursa olsun. Çok araştırdım şimdi baktım n11den şase ağırlığı 7,9 kilo diyor.

Aa benimde mi suyum fazla acabaaa? En son 19 haftalikken bakılmıştı ve normaldi ama bidaha bakilmadi. Bende hareketlerini çok hissediyorum oğlumun bazen hiç durmuyor sürekli dönüyor,tekme atıyor
Canım illa suyun fazla olması gerekmiyor ama bir yerde oyle okumustum

Ben de hep ayakları zannediyordum. Nasıl tepiniyor böyle diyordum. Meğer kafasi asagidaymis.
Ben anlamıştım aslında bir seyler oldugunu. Cunku daha da agırlasmıstı.Kafası asagıda olunca daha agır hissediliyormus

Canım illa suyun fazla olması gerekmiyor ama bir yerde oyle okumustum
Ben çok okudum niye fazla hareketli diye ama fazla su yüzünden olabilir diye okumadım hiç. Bence sorun benim oğlanda fazla hareketli. Dışariya çıkınca da mi böyle olacak diye düşünüyorum bazen

Valla bende sorun olduğu kesin canım bu vajina ağrısı beni bi
Ben anlamıştım aslında bir seyler oldugunu. Cunku daha da agırlasmıstı.Kafası asagıda olunca daha agır hissediliyormus
Evet alt bölgeye sanki böyle bir taş baglamissin gibi. Biraz daha büyüyünce napicaz bakalım. Bir de benim oğlanın kafası 2 hafta önde

Ben çok okudum niye fazla hareketli diye ama fazla su yüzünden olabilir diye okumadım hiç. Bence sorun benim oğlanda fazla hareketli. Dışariya çıkınca da mi böyle olacak diye düşünüyorum bazen
Genelde oyle oluyor canım kızım da karnımda hareketlıydı hala oyle

Sağol canım.Bugün seçim olunca acile gittim mecbur.Idrar tahlilinde bakteri çıktı.Toz şase verdi.Mutlaka kendi doktoruna da git dedi.3 defa falan kustum.İshal biraz daha iyi geçti gibi.Ama karnım ağrıyor.Sicak su torbasını ayaklarının altına mi koydun?

Evet canim evde olduğum her an o sıcak torbası ayağımın altındaydi, gece yatarken de o şekilde yattım hep sıcak tuttum

Canım aynisi 2 gün öncede bana oldu birden ishal ve mide bulantisi oldu kustuktan sonra biraz daha rahatladim nane limon ve haslanmis patates yedim bebekte hareketli olunca doktora gitmedim ertesi gun gayet iyi uyandim cok sukur bir sorun olmadi.

Geçmiş olsun canım sana da.Ben acile gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Ilac kullanıcam.

Evet canim evde olduğum her an o sıcak torbası ayağımın altındaydi, gece yatarken de o şekilde yattım hep sıcak tuttum

Sıcak su torbamiz delindi de.Sicak Pet şişe falan koyayım bende.Insallah hemen geçer benimde.Cok halsiz hissediyorum.Devamli karnım ağrıyor.

Kızlar arabayla gezelim dedik, zaten eşimle 1 pazar dışarı çıkıyoruz. Ondada sarsılmaktan vajinal ağrılarım oluyor. Artık dışarı çıkmakta sorun sanırıö
Canım hastane kontrolü dışında evden çıkmıyorum üç hafta olacak. O zamanlarda bile eve gelince magnezyumun ikinci dozunu erken içiyorum vajina ağrısından dolayı. Yorulursam hemen başlıyor tedirgin ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…