2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim doktor döner sürekli dedi bana aşağıdan atıyor çoğu zman doktora gidince de kafa aşağıda nasıl oluyor demiştim dönüyor sürekli daha demişti. Erken bencede daha dönüp donmedigine karar vermek için

Selam anneler,
Cumartesi kızımı görmeye gittim biraz karışık durumlar
Öncelikle daha önceki kontrollümüzde sağ böbreği biraz sınırın ustünde çıkmiştı doktor takip edeceğiz dedi çok şükür dün normal çıktı büyüme olmamiş. Yaklaşik bir haftadir cok hizli kan sekerim dusuyordu ve birden cok ac hissediyordum kendimi doktora soyledim seker olabilir dedi ama 3 hafta önce yaptirdigim 50 gr seker yuklemesinde sekerim cikmadi ve bundan once verdigim kan degerlerimde de aclik kan sekerim hep normalin altinda cikti ultrasyonla baktiginda suyun biraz fazla gibi dedi olcum yapti ve sinira yakin cikti endokrine gitmemi istedi bu hafta randevu alip gidecegim bakalim orda ne diyecekler. Birde ben hamileligin basindan beri aspirin kullaniyorum doktor direnç artisi yoksa birakalim demisti daha onceki muayenede kontrol etti biraz daha devam et diranc artisi gozukuyor dedi dun yine kontrol etti direnc artisi hala devam ediyormus doguma kadar aspirine devam edelim dedi peki aspirin yeterli mi diye sordum sorun yok yeterli dedi tansiyonunda hep dusuk bir risk gozukmuyor suan dedi
Bizde durumlar simdilik boyle insallah sonuna kadar saglikla gidebiliriz

Sıcak su torbamiz delindi de.Sicak Pet şişe falan koyayım bende.Insallah hemen geçer benimde.Cok halsiz hissediyorum.Devamli karnım ağrıyor.

Normal canım, o kadar kusma ve ishal olunca vücut halsiz kaliyo ama toparlarsin Allah'ın izniyle...

Ya ben tekmeleri vajinamda hissediyorum sanki bu baş aşağı duruyor mu demek
Bu arada seçimler evet çok heyecanlı özellikle şu an İstanbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…