2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar reflü başladı sanırım yemek borusunda ve boğazımda inanılmaz bi yanma var süt işe yaramadı var mı çözüm bulan berbat bişeymiş

Kızlar reflü başladı sanırım yemek borusunda ve boğazımda inanılmaz bi yanma var süt işe yaramadı var mı çözüm bulan berbat bişeymiş
Düz yatıyorsan düz yatmamaya çalış canım başın hep yukarda olsun bayağı azaltıyor bende. Bişiler yiyorum geçiyor illa mide çalışacak bende öyle en azından

Oğlan tepindikce tüm yediklerim ağzıma geliyor . Feci bir yanma hissi. Uyumak ne mümkün. Bı çocuk hep 5 de nasıl uyanır. Kafamda deli sorular. Neyse herkes raaad olsun ben buraları beklerim Günaydın
Günaydın canım
8de doktora gidicem ve halâ
Hiç uyumadım

Eşim görevde onu bekliyoruz oğlumla

Gaviscon veya rennie varsa iç canım. Başka çözüm bulamadım ben.
İlacı isteyecem artık doktordan katlanılacak gibi değil zira
Düz yatıyorsan düz yatmamaya çalış canım başın hep yukarda olsun bayağı azaltıyor bende. Bişiler yiyorum geçiyor illa mide çalışacak bende öyle en azından
Bende ne yemedim ki geçsin diye ama bende işe yaramadı başım yüksekte hiç yatamam ama sırf bunun için yattım uyumuşum

Oğlan tepindikce tüm yediklerim ağzıma geliyor . Feci bir yanma hissi. Uyumak ne mümkün. Bı çocuk hep 5 de nasıl uyanır. Kafamda deli sorular. Neyse herkes raaad olsun ben buraları beklerim Günaydın
Dogsunda gorursun canım gece 1 -3 -5 -5:30-6:00 ah ah çok güzel uykusuz gunler bizi bekliyor hayirlisiyla

Günaydın:) şimdiden böyleyse son aylarda ne yapacaksın :))) senin oğlan yaramaz canjm

Geceden beri karnım ağrıyor benim de. İshal değilim. Kabız değilim.Bağırsaklardan kaynaklı gibi. Devamlı büyük tuvalete gitmek istiyorum. Gaz sancısı mi anlamadım ki. Midem de bulandı gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…