2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu

Benim de boğaz ağrısıyla başladı sonra dişe vurdu. Boğaz ağrısı falan çekiliyor da dişlerine sicramasin dikkat et yavrum o çok berbat. Geçmiş olsun .

Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
Geçmiş olsun canım. Dinlenmek iyi gelir. Geçer inşallah antibiyotikle. Senle ben enfeksiyondan kurtulamadık hamilelikte. Ben de son beş yılda bu kadar antibiyotik icmemisimdir.

Geçmiş olsun canım inşallah iğneye gerek kalmaz

Geçmiş olsun canım. Dinlenmek iyi gelir. Geçer inşallah antibiyotikle. Senle ben enfeksiyondan kurtulamadık hamilelikte. Ben de son beş yılda bu kadar antibiyotik icmemisimdir.
Ben ömrümde bu kadar hasta olmadım ki ya sinirim bozuldu canım vallahi billahi ilaçtan kusucam canım çok yanıyo yutkunamıyorum resmen
Çok sağol canım

Merhaba kızlar. Şuan sabah 3:48 uyandim durup dururken oğlumun hareketleri dünden beri azaldi ve sadece affedersiniz vajinamın üstündeydi yani yaklaşık 24 saattir hep aşağıdaki tekmeleri hiç yukarida hissetmedim,normalde akşamları çok fena tekmeler atar hemen göğüsümün altında bisey yoktur demi? Bogazim düğüm düğüm gözlerim nemli sıkıyorum kendimi aglamamak icin

Kızlar günaydın:) ben bugun bı halt yedim nasıl utanıyorum anlatamam. Sabah sağlık ocağına gittim tahlilleri yaptırmak için, kapıda da kocaman bir leylak ağacı vardı çok güzel açmış, ben de çok severim çocukken ananemlerde vardı. Bilen bilir leylagin süresi çok kısadır, hemen açar fazla durmadan biter. Neyse..ben şimdi gurbetteyim malum, memlekete gitme şansım da yok, bı dal alıyim koklayim dedim. Orda da biraz kirik bı aile hekimi var,meğer dışardaymis. Sen misin dal koparan, vallahi yerin dibine soktu beni güle oynaya lafları giydirdi, çok utandım ya. Normalde de boyle düşüncesiz çiçekleri koparan izinsiz bı şey yapan biri de değilimdir ama ne biliyim aklıma da gelmedi izin almak açıkçası. Bu bana lafları söyledi,ben de pek bı şey diyemedim çünkü hak verdim adama. Sonra da içime dert oldu, belki o dikmiştir belki adam içinden haram etmistir diye. Eve gelince hemen aradım hocam helal edin içime dert oldu diye, bı de telefonda nutuk attı derken önemli değil dedi:) sabah sabah gerilim valla:)) bı daha da tovbeeee:) bu arada 3haftada 3kilo almışım, ben şok. Tuzlu çok yemistim ödem olabilirmiş,tuza da son kizlar

Coookkkkk geçmiş olsun moralini bozma
Canım bozmamak elde değil 6 aylık hamilelikte yüzüm Bi kere gülmedi kurtulamıyorum ya enfeksiyondan dikkat ediyorum olmuyo etmiyorum olmuyo bu kaçıncı vallahi çocuğum doğmadan antibiyotik içmekten mahfoldu
Çok sağol

Popişini dönmüştür annesi için rahat olsun bu haftalarda çok hareketli olsa da hareketleri düzenli olamazmış yürü hareket et göbüşü biraz salla yeri değişsin görüceksin yine aynı olucak

Annesi sen üzülürsen kizin da üzülür bak, bı arkadaşa daha dedim. Hoşaf iç, bol su iç, güzelce dinlen, vücudunu ayaklarını karnının yanlarını sıcak tut, çorba iç her gun, geçip gitsin inşallah. İlaçtan ziyade evdeki bakımla ayağa kalkmaya calis canım Bol ve acil şifalar

Popişini dönmüştür annesi için rahat olsun bu haftalarda çok hareketli olsa da hareketleri düzenli olamazmış yürü hareket et göbüşü biraz salla yeri değişsin görüceksin yine aynı olucak
öyle mi dersin? O çok hareketli bebek resmen gitti ya. Dün hep ayaktaydım zaten evi süpürdüm,sildim,sarma sardım,kek yaptım. Bulaşık falan derken genelde ayaktaydim

Geçmiş olsun canım antibiyotikler kısır döngüye sebep oluyor işte vücut direncini düşürüp daha kısa sürede enfeksiyon geçirmeye sebep oluyor, birdaha tekrarlamaz inş kullanabiliyorsan taze zencefil bal limon çayı yap

öyle mi dersin? O çok hareketli bebek resmen gitti ya. Dün hep ayaktaydım zaten evi süpürdüm,sildim,sarma sardım,kek yaptım. Bulaşık falan derken genelde ayaktaydim

Canım geçen hafta benim moralim o kadar bozuktu ki, bebek ya hiç hareket etmiyodu ya da ben hissetmiyodum, o derece. Ama moralim yerine geldikçe bebek hareketlendi resmen. Etkileniyo yavrular bizden, olabilir kötüyü düşünme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…