Kızlar günaydın:) ben bugun bı halt yedim nasıl utanıyorum anlatamam. Sabah sağlık ocağına gittim tahlilleri yaptırmak için, kapıda da kocaman bir leylak ağacı vardı çok güzel açmış, ben de çok severim çocukken ananemlerde vardı. Bilen bilir leylagin süresi çok kısadır, hemen açar fazla durmadan biter. Neyse..ben şimdi gurbetteyim malum, memlekete gitme şansım da yok, bı dal alıyim koklayim dedim. Orda da biraz kirik bı aile hekimi var,meğer dışardaymis. Sen misin dal koparan, vallahi yerin dibine soktu beni güle oynaya lafları giydirdi, çok utandım ya. Normalde de boyle düşüncesiz çiçekleri koparan izinsiz bı şey yapan biri de değilimdir ama ne biliyim aklıma da gelmedi izin almak açıkçası. Bu bana lafları söyledi,ben de pek bı şey diyemedim çünkü hak verdim adama. Sonra da içime dert oldu, belki o dikmiştir belki adam içinden haram etmistir diye. Eve gelince hemen aradım hocam helal edin içime dert oldu diye, bı de telefonda nutuk attı derken önemli değil dedi:) sabah sabah gerilim valla:)) bı daha da tovbeeee:) bu arada 3haftada 3kilo almışım, ben şok. Tuzlu çok yemistim ödem olabilirmiş,tuza da son kizlar