O neymiş canım o kadar niye üstüne getirttin biraz yüzünü gösterseydin, bende hiç çiçek koparmaya kıyamam dalında koklarım ama kızlarım çok heves ediyor tüm ağaçlar çiçekte heryerde koparmak istiyorlar ne kadar anlatsam da elinde istiyor çocuklar koparıyoruz kimseye laf ettirmemKızlar günaydın:) ben bugun bı halt yedim nasıl utanıyorum anlatamam. Sabah sağlık ocağına gittim tahlilleri yaptırmak için, kapıda da kocaman bir leylak ağacı vardı çok güzel açmış, ben de çok severim çocukken ananemlerde vardı. Bilen bilir leylagin süresi çok kısadır, hemen açar fazla durmadan biter. Neyse..ben şimdi gurbetteyim malum, memlekete gitme şansım da yok, bı dal alıyim koklayim dedim. Orda da biraz kirik bı aile hekimi var,meğer dışardaymis. Sen misin dal koparan, vallahi yerin dibine soktu beni güle oynaya lafları giydirdi, çok utandım ya. Normalde de boyle düşüncesiz çiçekleri koparan izinsiz bı şey yapan biri de değilimdir ama ne biliyim aklıma da gelmedi izin almak açıkçası. Bu bana lafları söyledi,ben de pek bı şey diyemedim çünkü hak verdim adama. Sonra da içime dert oldu, belki o dikmiştir belki adam içinden haram etmistir diye. Eve gelince hemen aradım hocam helal edin içime dert oldu diye, bı de telefonda nutuk attı derken önemli değil dedi:) sabah sabah gerilim valla:)) bı daha da tovbeeee:) bu arada 3haftada 3kilo almışım, ben şok. Tuzlu çok yemistim ödem olabilirmiş,tuza da son kizlar
Canım yutamıyorum hiç bişeyGeçmiş olsun canım antibiyotikler kısır döngüye sebep oluyor işte vücut direncini düşürüp daha kısa sürede enfeksiyon geçirmeye sebep oluyor, birdaha tekrarlamaz inş kullanabiliyorsan taze zencefil bal limon çayı yap
Akşama gelir yerine başlar tepikler hiiiç bozma moralini bazen hiç yok bazen uykumdan uyandırıyor benimki korkutuyor küçük fındıklar ama iyiler çok şüküröyle mi dersin? O çok hareketli bebek resmen gitti ya. Dün hep ayaktaydım zaten evi süpürdüm,sildim,sarma sardım,kek yaptım. Bulaşık falan derken genelde ayaktaydim
Geçmiş olsun önce moralini hiç bozma bende çok dikkat etmeme rağmen sanki hergün yeni bişey çıkıyor diye sitem ediyordum ama yine de şükürler olsun bebeklere bişey olacak mı düşüncesi bitiriyor insanı sabırsızlanıyoruz artık anlıyorum seni iyice dinlen bol duş al ben öyle atlattım c vitamini al geçip gider inşallahCanım bozmamak elde değil 6 aylık hamilelikte yüzüm Bi kere gülmedi kurtulamıyorum ya enfeksiyondan dikkat ediyorum olmuyo etmiyorum olmuyo bu kaçıncı vallahi çocuğum doğmadan antibiyotik içmekten mahfoldu
Çok sağol
Sağol canım inşallah yutabilirsem içmeye çalışıcam çorba falan bağışıklığı gitti resmenAnnesi sen üzülürsen kizin da üzülür bak, bı arkadaşa daha dedim. Hoşaf iç, bol su iç, güzelce dinlen, vücudunu ayaklarını karnının yanlarını sıcak tut, çorba iç her gun, geçip gitsin inşallah. İlaçtan ziyade evdeki bakımla ayağa kalkmaya calis canım Bol ve acil şifalar
Canım üşütmeden olmaz yerleşmiş oraya birden vurmuştur zaten bağışıklık düşüyo gebelikte dedi bende anlamadım çevremde hasta kimsede yokCok geçmiş olsun neden oldu ki acaba enfeksiyon?
Son 2-3 gündür eşim istemeden beni çok çok sinir etti ama ona rağmen oğlum hareketliydi hep,dünden bari sadece vajina üstünde ara ara olunca hareketleri endiselendim. şuan yine tekme tokat atıyor çok şükürCanım geçen hafta benim moralim o kadar bozuktu ki, bebek ya hiç hareket etmiyodu ya da ben hissetmiyodum, o derece. Ama moralim yerine geldikçe bebek hareketlendi resmen. Etkileniyo yavrular bizden, olabilir kötüyü düşünme hemen
Sağol canım grip değil bu enfeksiyon beni çıldırttı grip olsa nezle olsa anlicam kulaklarıma kadar vurmuş ya vicdanım rahat değil çocuk antibiyotik içiyo benimle beraber o asabımı bozuyoGeçmiş olsun önce moralini hiç bozma bende çok dikkat etmeme rağmen sanki hergün yeni bişey çıkıyor diye sitem ediyordum ama yine de şükürler olsun bebeklere bişey olacak mı düşüncesi bitiriyor insanı sabırsızlanıyoruz artık anlıyorum seni iyice dinlen bol duş al ben öyle atlattım c vitamini al geçip gider inşallah
Öyle yapım kuzum. Şuan tam kasiklarimin orda hareketli ediyor içim rahatladi birazAkşama gelir yerine başlar tepikler hiiiç bozma moralini bazen hiç yok bazen uykumdan uyandırıyor benimki korkutuyor küçük fındıklar ama iyiler çok şükür
Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
Merhaba kızlar. Şuan sabah 3:48 uyandim durup dururken oğlumun hareketleri dünden beri azaldi ve sadece affedersiniz vajinamın üstündeydi yani yaklaşık 24 saattir hep aşağıdaki tekmeleri hiç yukarida hissetmedim,normalde akşamları çok fena tekmeler atar hemen göğüsümün altındabisey yoktur demi? Bogazim düğüm düğüm gözlerim nemli sıkıyorum kendimi aglamamak icin
O neymiş canım o kadar niye üstüne getirttin biraz yüzünü gösterseydin, bende hiç çiçek koparmaya kıyamam dalında koklarım ama kızlarım çok heves ediyor tüm ağaçlar çiçekte heryerde koparmak istiyorlar ne kadar anlatsam da elinde istiyor çocuklar koparıyoruz kimseye laf ettirmem
Son 2-3 gündür eşim istemeden beni çok çok sinir etti ama ona rağmen oğlum hareketliydi hep,dünden bari sadece vajina üstünde ara ara olunca hareketleri endiselendim. şuan yine tekme tokat atıyor çok şükürbiraz rahatladim
Canım çok geçmiş olsun moralini bozma bol bol dinlen zararı olmaz ilaçların olsa doktor vermezdi zaten iyi düşün canımCanım yutamıyorum hiç bişey
Çok teşekkür ederim inşallah son olsun
Geçmiş olsun canım günde 3-4 kere ateşini ölç yükselirse parol minosette alırsın. En kısa zamanda toparlarsın inşKızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
Geçmiş olsun, dikkat et kendineKızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
Ya aslında bunu söyledim burdaki bir arkadaşa ama kendim yaşayınca çok korktumDuruş sekli degismistir canim uzme kendini bos yere. Bi gun asagidan bi gun yukaridan vuracaklar.
Ben de şirkette halay çekiyorumGünaydın kızlarrrrr bu sabah İstanbul ankara izmir bahar geldi bahar :))))
Biraz yürüdüm evin içinde hareketlendi. Hele bi güneş doğsun eşim işe gitsin yüksek sesle müzik dinlerim artikBen oğlumla ne zaman konuşsam resmen ben burdayım der gibi ufacık da olsa bı belirti gösteriyo. Sen de konuş canım, biraz müzik dinle gevse. İyidir yavrun korkma
Martin sonu bahar zatenGünaydın kızlarrrrr bu sabah İstanbul ankara izmir bahar geldi bahar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?