2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O neymiş canım o kadar niye üstüne getirttin biraz yüzünü gösterseydin, bende hiç çiçek koparmaya kıyamam dalında koklarım ama kızlarım çok heves ediyor tüm ağaçlar çiçekte heryerde koparmak istiyorlar ne kadar anlatsam da elinde istiyor çocuklar koparıyoruz kimseye laf ettirmem

Canım yutamıyorum hiç bişey
Çok teşekkür ederim inşallah son olsun

öyle mi dersin? O çok hareketli bebek resmen gitti ya. Dün hep ayaktaydım zaten evi süpürdüm,sildim,sarma sardım,kek yaptım. Bulaşık falan derken genelde ayaktaydim
Akşama gelir yerine başlar tepikler hiiiç bozma moralini bazen hiç yok bazen uykumdan uyandırıyor benimki korkutuyor küçük fındıklar ama iyiler çok şükür

Geçmiş olsun önce moralini hiç bozma bende çok dikkat etmeme rağmen sanki hergün yeni bişey çıkıyor diye sitem ediyordum ama yine de şükürler olsun bebeklere bişey olacak mı düşüncesi bitiriyor insanı sabırsızlanıyoruz artık anlıyorum seni iyice dinlen bol duş al ben öyle atlattım c vitamini al geçip gider inşallah

Sağol canım inşallah yutabilirsem içmeye çalışıcam çorba falan bağışıklığı gitti resmen

Son 2-3 gündür eşim istemeden beni çok çok sinir etti ama ona rağmen oğlum hareketliydi hep,dünden bari sadece vajina üstünde ara ara olunca hareketleri endiselendim. şuan yine tekme tokat atıyor çok şükür biraz rahatladim

Sağol canım grip değil bu enfeksiyon beni çıldırttı grip olsa nezle olsa anlicam kulaklarıma kadar vurmuş ya vicdanım rahat değil çocuk antibiyotik içiyo benimle beraber o asabımı bozuyo

Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu

Çok geçmiş olsun canim havalar da insani yaniltiyor nasil giyineceğimi şaşırdım artik benimde boğazim bir şişiyor bir iniyor

Duruş sekli degismistir canim uzme kendini bos yere. Bi gun asagidan bi gun yukaridan vuracaklar.

Valla yaptigimdan utandım o yüzden pek sesimi çıkaramadım. basta kem kum ettim baktım beceremiyorum,kaderime razı gelip ayarimi yedim

Reactions: LaL

Ben oğlumla ne zaman konuşsam resmen ben burdayım der gibi ufacık da olsa bı belirti gösteriyo. Sen de konuş canım, biraz müzik dinle gevse. İyidir yavrun korkma

Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
Geçmiş olsun canım günde 3-4 kere ateşini ölç yükselirse parol minosette alırsın. En kısa zamanda toparlarsın inş

Duruş sekli degismistir canim uzme kendini bos yere. Bi gun asagidan bi gun yukaridan vuracaklar.
Ya aslında bunu söyledim burdaki bir arkadaşa ama kendim yaşayınca çok korktum benimki genelde göbek deligi hizasinda yada göğüs altimda olur

Ben oğlumla ne zaman konuşsam resmen ben burdayım der gibi ufacık da olsa bı belirti gösteriyo. Sen de konuş canım, biraz müzik dinle gevse. İyidir yavrun korkma
Biraz yürüdüm evin içinde hareketlendi. Hele bi güneş doğsun eşim işe gitsin yüksek sesle müzik dinlerim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…