Merhaba kızlar. Şuan sabah 3:48 uyandim durup dururken oğlumun hareketleri dünden beri azaldi ve sadece affedersiniz vajinamın üstündeydi yani yaklaşık 24 saattir hep aşağıdaki tekmeleri hiç yukarida hissetmedim,normalde akşamları çok fena tekmeler atar hemen göğüsümün altında bisey yoktur demi? Bogazim düğüm düğüm gözlerim nemli sıkıyorum kendimi aglamamak icin
Yok be canım rahat ol :) Oğlan biraz aşağılara inmiştir korkma. Benim de genelde vajinanın üzerinde duruyor ve yukarıda çok nadir hissediyorum. Korkma geziyor içerilerde
Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
öyle mi dersin? O çok hareketli bebek resmen gitti ya. Dün hep ayaktaydım zaten evi süpürdüm,sildim,sarma sardım,kek yaptım. Bulaşık falan derken genelde ayaktaydim
Hanımlar bebeği ters duran var mı? Bizim küçük hanım popo aşağıda devamlı aşağılari tekmeliyor, pozisyon da değiştirmiyor 4 haftadır sabit. Oğlum 17. haftadan itibaren hep baş aşağı duruyordu. Hiç vajinaya tekme filan hissetmezdim, ilk defa bunda yaşıyorum bunu, keyfi de yerinde. Gittikçe irilesiyorlar, korkuyorum ters pozisyonda kalacak diye
Selam kızlar..
Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun.
Bugün okul tatil olunca biz de rutin randevumuzu bugüne aldık. Bebeğim şükür iyi. Şeker yükleme de yaptırdık. Genetik yatkınlık var ama umarım sonuç yüksek çıkmaz. Bebeğin kilosu, suyu vs fazla falan demedi..
Kızım bezini baglatmak icin yatmıyor ayakta baglıyorum dogdugundan beri yatmaya tepki olarak dogmus ama olsun ben hareketli cocuk daha cok sevıyorum. Kosturcaz peşlerinden napalım ana olmak kolay mı