2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ay

ay kıyamamm
yok benimki o kadar değil şükür
şimdi batmıyo
sabah uyandığımda vardı şimdi geçti bakalım sıcak su içtim hep
Ben hiç uyuyamadım sabaha kadar acısından eşime de kıyamadım sabah direk fırladım ne boğaz spreyi hafifletti nede antibiyotik sol tarafım yok sanki yutkununca bütün kemiklerim sızlıyor çok pislik bişey
İnşallah ilerlemesin senin canım ya atlatmış ol

Ah kuzum yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni. 25 saat aralıksız ağrı çektim agladim bende gozlerim iki gün açılmadı sislikten.Bende ıhlamur yaptım şimdi onu icicem. Var mı evde bal ve ıhlamur çok yumuşatır boğazı.

Benimki de sağ kaburga civarında erken doğum riski yok dedi dr. Sonra dönüyor onlar ya.. Dönmezlerse de hayırlısı.

Benimkilerin arası 23 aydı. Bi altı ay kadar iki çocuk bezliyordum. Bi biri biri
İnşallah canım biraz araştırma yaptım daha haftaları var zaten devamlı yer degistiryorlar eninde sonunda kafası ağır basar yer cekimine karşı koyamaz diye umut ediyorum :)

@Meylen çok geçmiş olsun kulak ağrısı kötüdür, ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım, bebegin için de endiselenme belli grup antibiyotikler yeri gelecek bebekler için bile kullanılacak bundan kaçış yok, sen iyi ol ki bir an önce o da iyi olsun .

Canım benim bebeğim de dediğin gibi 3 4 haftadır öyle tekmeler hep kasıklarda doktor hanım da öyle dedi bu yaramaz aşağıları tekmeliyor hep böyle kalmaz inşallah zamanla döner merak etme dedi

Sağol canım zorluyorum ağlicam utanmasam Bi yudum su içerken inşallah geçer yarına
Çok geçmiş olsun, tonsilit filan mı acaba? Eğer öyleyse kızılcık marmelatı birebir. Ben önceden çok olurdum klima kaynaklı, marmelat ve viks benim kurtarıcım olurdu. vikside sürüp biraz masaj yapıp boğazımı bağlardım, ikisi ateşimi filan da düşürürdü. Geçen yıl tam 4 kez olmuştum, çok zor bir şey bilirim

Binada ki arkadaşım yapmış Bişeyler getirmiş sağolsun yedim içtim zorla kuzum

Tonsilit canım evet kızılcık ekşim var şekersiz iyi gelirse içeyim yutayım mı suda mı eriteyim canım

Ay canım inşallah ya en çok onu düşünüyorum inşallah yavruma dokunmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…