Kızlar geçen günkü ağrılarımdan dolayı bugün dr gittim çok şükür herşeyin iyi olduğunu söyledi gitmişken kafama takılıyodu tsh ımada bakmasını istedim bakıldı sonucum çıkmış yüksek galiba doktordan cevap bekliyorum gelene kadar anlayanlar bi bakabilir mi acaba
tsh 4.49 referans aralığı 0.4-4.5
serbest t4 13.27 referans aralığı 12-22
Canım benim bebeğim de dediğin gibi 3 4 haftadır öyle tekmeler hep kasıklarda doktor hanım da öyle dedi bu yaramaz aşağıları tekmeliyor hep böyle kalmaz inşallah zamanla döner merak etme dedi
@Meylen çok geçmiş olsun canım tuzlu su ile gargara yapmak boğazının iyileşmesini hızlandırır bide pamuklu bi tülbentle boğazını sar iyi gelir inşallah Kurumus-Maskara
canım bugün kü kontrolde bende tekmelerin aşağıda olduğunu söyledim normal olduğunu söyledi pozisyonu değişince yine yukarıda hissedersin merak etme
Selam kızlar, yazamadım birkaç gündür
Boğaz ağrısı ve diş ağrısıyla uğraşıyorum. 20 lik dişim beni benden aldı. Boğazlarım da enfeksiyon kapmış aşırı yanıyo
Kızlar geçen günkü ağrılarımdan dolayı bugün dr gittim çok şükür herşeyin iyi olduğunu söyledi gitmişken kafama takılıyodu tsh ımada bakmasını istedim bakıldı sonucum çıkmış yüksek galiba doktordan cevap bekliyorum gelene kadar anlayanlar bi bakabilir mi acaba
@Meylen çok geçmiş olsun canım tuzlu su ile gargara yapmak boğazının iyileşmesini hızlandırır bide pamuklu bi tülbentle boğazını sar iyi gelir inşallah Kurumus-Maskara
canım bugün kü kontrolde bende tekmelerin aşağıda olduğunu söyledim normal olduğunu söyledi pozisyonu değişince yine yukarıda hissedersin merak etme
Çok sağol canım sanada geçmiş olsun 4 gün rapor verdi kkb uzmanı bacaklarım kırılıyor imkanı yoktu gidemezdim benimde sanki kesmişler gibi çok acıyo kulağım çok kötü
Kızlar gebelikte sağ göğsün altında ve sağ sırt ağrısı çeken varmı int baktım biraz safra falan yazıyor korktum diger gebeligimdede yaşamıştım bu durumu ama safra sonuclarim hep temiz çıkmıştı sarılıkta olmuştum ama o gebeligim sonlandirilmisti sonrasında şikayetlerin gecmisti bunda da aynı olacak diye çok korkuyorum
Yok be canım rahat ol :) Oğlan biraz aşağılara inmiştir korkma. Benim de genelde vajinanın üzerinde duruyor ve yukarıda çok nadir hissediyorum. Korkma geziyor içerilerde