2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tsh yüksek biraz ilaç verecektir büyük ihtimal. Benim de 3.8 di 50 mg ilaç kullanıyorum. 2 ayda bi kontrol ettiriyorum
Canım senin ne zaman tespit edildi peki ? benim 8. Haftada bakıldı 1.325 di ondan sonra bakmadılar nezamandır benimde aklımdan geçiyodu bugün baktırayım dedim içime doğmuş sanki... ne zamandır böyle yüksek acaba bebeğime bi zarar gelmiş midir içim parçalanıyo resmen tsh ı yüksek çıkan başka arkadaşlar varmı yada diğer arkadaşlar her ay tsh a baktırıyomu doktor da ihmal etmiş resmen en iyi hastaneye bi ton para veriyoruz yine ihmal yine ihmal

Benim hamilelikten önce 2.46 çıkmıştı tsh o zaman tiroid ilacına başlattı doktor. Hamileliği öğrenince de testi tekrarlattı 1.91 e düşmüştü ama ilaca devam ettirdi hala devam ediyorum. Bu hafta kontrolüm var soracağım testi tekrarlayacak mı diye. Senin değerin de referansın aşırı üzerinde değil canım ya o kadar sıkıntı yapma birşey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut. Doktorunla görüş bence o da çok tehlikeli bir seviyede olmadığını söyleyecektir.

Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için benimkine hep bakılıyordu düşük olması lazım demişti doktor.Hamile kaldıktan sonrada 2 ayda bi hep kontrol edildi ilacimin dozu hep aynı demekki değişmemiş sonucum. Hamilelikte değişen bi hormon olduğu için bakılması lazım aslında. Ama bebeğe bisey olmamıştır sen korkma canım ilk başta kendi üretemediği için anneden alıyor demişti doktor sonra oda üretmeye başlıyor.

Benim de yarın sabah şeker yüklemem var hastaneden verilen kağıdı kaybetmişim kaç saat öncesinden aç kalmak gerekiyordu ?

Görüştüm canım endokrine yönlendirdi hemen gideceğim ama moralim çok bozuk allah korusun zeka geriliği filan diyor internette dua edin lütfen
Canım endokrine gitmek en güzeli. Ben gebelik başından beri takip ettiriyorum ama 20. Haftada ilaç başlandı. Endokrin üç haftada bir kontrol ediyor. Gebelik başında düşüktü sonra yükseldi galan baya karışıktı benim. Korkma canım bir şey olmaz Allah’ın izniyle kontrolünü ihmal etme

Canım o referans değeri normal insanlar için gebelerde üst sınır 3 olmalıymış

Canım İlaç başlandığında değerin kaçtı peki

İnşallah canım geç kalınmış gibi hissediyorum allah korusun

Canım İlaç başlandığında değerin kaçtı peki
Hatırlayamıyorum canım benim tsh dan ziyade t4 problemliydi. Dr tsh olsa bu kadar takmazdım ama gebelikte t4 önemli demişti. Şimdi hepsi düzeldi ilaçla

Canım benim 2 hafta önce doktor birkaç tahlil istemişti, tsh içindeydi. Normal çuktı değerim. Ara ara böyle tahliller istiyor hep...

Canım benim basından yüksek cıktı ilaca başladık şuan 3.14 doktor bişey demedi.ben dedim 2ile 2.5 arası olması lazım demiştiniz baştan diye 50 lık içiyodum 75 e çıkardı ben demesem devam edicekti öyle hiç anlamıyorum bu doktorları hep biz uyarcak hep biz dikkat kesilcez

Kızlar benim evi görmeyin gitsin eşim izne çıktı boyası badanası parkesi ev Dandini biyandan iyi oldu temizleniyor her yer ama çoooook Yoruldum bişey yapmadığım halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…