2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim yürürken bazen sağ tarafta ağrı oluyor kan akışıyla ilgili gibime geliyor çünkü dinlenince geçiyor.

Önce 2,6 sonra 3,6 çıktı 17. Haftadan beri 50 mg hap kullanıyorum. Bugün de test istedi. Sonuç yarın çıkacak. İhtimal ilaca devam ederiz.

Benim de yarın sabah şeker yüklemem var hastaneden verilen kağıdı kaybetmişim kaç saat öncesinden aç kalmak gerekiyordu ?

Benim 12 saati buldu ama 7-8 saat de yeter gibime geliyor.

Kızlar bugün 75'lik ogtt yapıldı. Yarın tsh ile birlikte yorumlayacak dr. Tokluklar sınırı biraz geçiyor 140'ın üstündeler. Hani çoğunluk bu testi yaptırdı. Sizin sonuçlarla mukayese edebilirsiniz. Sizce sonuçlarım nasıl?

Açlık 85,9
1. Saat 145,9
2. Saat 149,4

Hakikaten ya işini hakkıyla yapmayan herkesten nefret ediyorum allaha emanetiz

Tsh normal kişilerde 4civarlarında normal kabul ediliyor ama hamilelikte 2civarı istiyormuş drlar benimde 6. Haftada bakıldı yüksek olduğu için ilaca başladık düşmedi ama yine de en son 75mg kullanmaya başladım düştü şimdi ilaç bittikçe kontrol ediyor dr ama Doğuma kadar kullanacağım galiba

92-171-147 ydi benim sonuçlar
doktorum normal demişti

Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
Off Bende hastaydim 4 gündür evdeyim ilaçsız atlattım sayılır şükür geçmiş olsun canım
Antibiyotikler vücutta ayırt etmeden iyi bakterileri de yok edince enfeksiyona direk açık kalıyoruz ne yazikki

Gunaydın canım kalp atısını duyunca bakıldı tsha. 3.14 cıkmıstı o zamandan beri euthyrox 50 mg kullanıyorum aç karnına. En som baktırdım 2 hafta önce 1.30 falandı ve kullanmaya devam et dedi. Niye boyle ihmalkarlık yapıyorlar anlamıyorum herseyi biz düşüneceksek niye doktora gidiyoruz. İçin rahat olsun canım. Bir ilaçla hallediliyor.

Canım sanada çok geçmiş olsun geçen haftada ben atlattım klasik Mart ayı salgını kaçış yok

Canım seninki iyi gibi geldi bana benimki 180 ve 160 çıkmıştı

Kızlar boğazlarımda kulaklarımda ağır enfeksiyon çıktı 4 gün raporluyum 1 torba daha ilaç verdi geçmezse iğneyle başlicak çarşamba aşırı sinirim bozuldu
çok geçmiş olsun canım yaa sen bu enfeksyonla baya uğraştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…