2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar Malatya,da yaşıyorum deprem oldu 4.9 ödümüz koptu çok kötü salladı nasıl kaçacağımızı bilemedik allah yardımcımız olsun
ayy canim cok gecmis olsun allah beterinden korusun

bu covid testi her hastanede zorunlu mu ya gecenlerde yaptirdigimda cok canim acimisti burnum kanadi dogumdan cok o testten korkuyorum

Orası da ayrı bi muamma. Dediğin gibi kontroller var bebekle gideceğiz hem de nasıl koruyacağız bilmiyorum.
Eve gelmek isteyen olursa kii illa gelen olacak kayınvalide görümce vs. nasıl gelme denir ki ?
Yani kendini bilen gelmek istemez herhalde bu durumda. Benim bir cocugum daha var 2,5 yasinda kayinvalideme birakip gidecegim mecburen birde yasaklar var birsey derler mi yoksa o saatler icinde mi randevu alacagiz bilemedim

Selam canımm yok doğurmadım henüz hazırlıkları tamamlıyorum bir yandan bayağı tembelleştim sürekli uyuyorum daha var doğuma ve erken gelmesinden çok korkuyorum. Sen nasılsın canım?
Hobaaa kız ne erkeni gelişim tamamlandı artık erken diye birşey yok tembellik yapma hazırlıkları tamamla heran gelebilirler canım ben kapadım çantayı da şükür beşik içinde kıyafet resimi çekimlerine başladım
Bu ara ödemler başladı bende uyku hali bende de var bu ara canım

Hayırlısı olsun hakkında canım
Vaktin gelmiş endişe etme
kaçlara çıkıyor sancın

Senin bebiş yeni yılı görür o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…