2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ödem başladı mi ödem ben bugün alyansı çıkardım çünkü sabah şişmişti ellerim yumamıyordum az kendine gelince hemen çıkardım nolur bolmaz

Aynen kuzum tansiyonunu guvensem normal düşüneceğim de bakalım doktorum ne diyecek hastanede benim direk 13 oluyo evde 9 5 filan çok panigim hamilelikte daha da arttı bu ..

Benim de aklımdan geçiyor ama dillendirmek istemiyorum. Allahım hepimize sağ salim yavrularımıza ailemize kavuşmayı nasib etsin

Yani kendini bilen gelmek istemez herhalde bu durumda. Benim bir cocugum daha var 2,5 yasinda kayinvalideme birakip gidecegim mecburen birde yasaklar var birsey derler mi yoksa o saatler icinde mi randevu alacagiz bilemedim
Zaten herkes kendini bilse bu durumlara gelmezdi salgın maalesef.
ahh bu anneler benimkide esime guvenmiyor o bakamaz diyor
Evet bir de kırılıyor bişey de diyemedim ama inşallah atlatırız sağ salim hasta olmadan.
Ben bunu kaynanama dedim annem olur eşim olur sen çocukla evde olursun dedim riskli dedim daha aramiyor o günden beri
Benimki zaten aramıyor bişey dememe gerek kalmadı

13te iyi aslında canım benim evde 13 e yakın çıktığı oluyor hastanede 14
13 çıkınca yüksek biraz yüksek kabul ediyolar hamilelikte önemli diye nedense anlık yukseliyo Allah'tan geciyo sonra engel olamıyorum gittiğim hastane o kadar çok kalabalık olmaya başladı ki vakalarda arttı ilk 15 arasındayiz onunda verdiği stres var yoksa Hastane disinda evden dışarı cikmiyorum

Benim de aklımdan geçiyor ama dillendirmek istemiyorum. Allahım hepimize sağ salim yavrularımıza ailemize kavuşmayı nasib etsin
Ben de düşünmek istemiyorum ama hep karşıma çıkıyor.
Amin inşallah hastalanmadan atlatırız bu süreci

Bu arada kizlar bı çok yerde indirim var ama dikkatimi DeFacto çekti emzirme özellikli sütyen ve atletler indiririm de değerlendirilebilirinir

Aynen kuzum tansiyonunu guvensem normal düşüneceğim de bakalım doktorum ne diyecek hastanede benim direk 13 oluyo evde 9 5 filan çok panigim hamilelikte daha da arttı bu ..
Bende çok pipirik bir insanım her şeyi hep en kötüsünden düşünürüm hamilelikte rahatsız edecek dereceye ulaştı
Umarım herşey çok güzel gider de oh çekeriz

Canım belki haklı olabilirsin ama bende ilk gençliğimde 6 kilo aldım sadece ilk oğlum 3.500 gr doğdu bu gençliğimde şuan 7. Kilomdayim ama bu 2.450 gr. Bütün bebekler aynı şahindere olsa farklı gelişiyorlar işte. Neyse sağlıklarında bi problem olmasında napalim süslerimiz hemen gelsin insallah bol bol emzirelim büyütelim allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…