Günaydın kızlar dün bir güncük girmedim foruma aman allahım dolmuş taşmış 30 sayfa yoruldum göz gezdirene kadar maşallah birsürü doğum yapan olmuş Allah hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah hepinize kızlar darısı da benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelecekler bebişler
Hahaha :) benım tansıyonum evde 9-6 hep hastane de 11-7 çıkıyor şaşmıyor
Aynıymışız panik atak olup çıkmadan sağlıkla alsam evladımı kucağıma başka bişi istemiyorum inan ki.
Seninde 1 ay beklemez bile onu anladım
Aynen kuzum tansiyonunu guvensem normal düşüneceğim de bakalım doktorum ne diyecek hastanede benim direk 13 oluyo evde 9 5 filan çok panigim hamilelikte daha da arttı bu ..
Bu aralar hastaneden virüs kapanı çok duydum ve tedirgin olmaya başladım.
Dün hastaneye gittiğimde baktım göğüs hastalıkları doktoru ve kulak burun boğaz doktoru izinliymiş büyük ihtimal karantinadalar.
Hastane çantasına çatal kaşık, yastık kılıfı filan koydum başka ne gibi önlemler alabiliriz ki ?
Dışarıdan yemeğe müsade ederlerse eşimden çorba filan isterim yemem hastanede.
Hemşireler geldikçe maskemi de takarm odada. Başka da aklıma bişey gelmiyor.
Hayırlısıyla atlatsak şu süreci.
Sizin var mı şuna dikkat edin dediğiniz ?
Aynen kuzum tansiyonunu guvensem normal düşüneceğim de bakalım doktorum ne diyecek hastanede benim direk 13 oluyo evde 9 5 filan çok panigim hamilelikte daha da arttı bu ..
Yani kendini bilen gelmek istemez herhalde bu durumda. Benim bir cocugum daha var 2,5 yasinda kayinvalideme birakip gidecegim mecburen birde yasaklar var birsey derler mi yoksa o saatler icinde mi randevu alacagiz bilemedim
13 çıkınca yüksek biraz yüksek kabul ediyolar hamilelikte önemli diye nedense anlık yukseliyo Allah'tan geciyo sonra engel olamıyorum gittiğim hastane o kadar çok kalabalık olmaya başladı ki vakalarda arttı ilk 15 arasındayiz onunda verdiği stres var yoksa Hastane disinda evden dışarı cikmiyorum
Bende çok pipirik bir insanım her şeyi hep en kötüsünden düşünürüm hamilelikte rahatsız edecek dereceye ulaştı
Umarım herşey çok güzel gider de oh çekeriz
Insallah ya. Ben de minyonum eşimde çok yapılı biri değil doktor büyük ihtimal genlerden dedi ama insan yine de korkuyo. Ama ben beslenmekten de şüpheleniyorum. Şeker hapı kullanıyorum o benim istahimi çok kesti 9 ay boyunca sadece 6 kilo alabildim. Büyük ihtimal ondan diye düşünüyorum
Canım belki haklı olabilirsin ama bende ilk gençliğimde 6 kilo aldım sadece ilk oğlum 3.500 gr doğdu bu gençliğimde şuan 7. Kilomdayim ama bu 2.450 gr. Bütün bebekler aynı şahindere olsa farklı gelişiyorlar işte. Neyse sağlıklarında bi problem olmasında napalim süslerimiz hemen gelsin insallah bol bol emzirelim büyütelim allahın izni ile
Selam kizlar ..doguma 1 ay var ama yavas yavas cantami hazirlayim dedim bebisin baya kiyafeti olmus onlari ters cevirip yikadim kurusun utuleyim diye bekliyorum ya cok minikler 8 yil gecince aradan unutmusum herseyi cok guzel oldu saglikla gelsin bebeklerimiz ins