Çok teşekkür ederimsterimar baby blocked var. ben ondan kullanıyorum tavsiye ederim tıkanıklık için
Maalesef bana da lohusalık yaşatmadılar eşim sözde bana hak veriyor ana sadece sözde şöyle diyeyim ben herseye tamam dersem sorun çıkmıyor kendi düşüncemi paylaşsam hakaret duyuyorum tek görevim evle ilgilenmek maddi hiçbirseyde hakkım yok bende acaba doğum sonrası psikolojim mi bozuldu bende mi acayiptik var diyorum doğum sonrası depresyon çok uzun sürebiliyormuşBende aynıyım son zamanlarda. Zaten kafam çok karışık ne duygularmdan ne de ne istediğimden emin değilim rıh halime göre değişiyor eşimle çocuk doğduğundan beri aileler ile ilgili olan tartışmalarımız arttı aramıza baya soğukluk girdi bende üzerimde psikolojik şiddet var gibi hissediyorum tartıştıkça sıkışıyorum
Geçmiş olsun canım bir haç gün sonra testi yenilemenizi yada tomografi çekinmenizi öneririmkızlar merhaba
Annem covid pozitif benm ve bebegn teması vardı ben test yaptırdım negatif eşim negatif
Oglumda ateş burun göz akıntı öksürük tıkanıklık ishal
Test yapıldı o pozitif çıktı
Ben geçen sene Mart ayından beri evdeyim sağlık personeliyim korkumdan dışarı hiç çıkmıyorum hep evdeyim 4 yaşında bir kızım var gergün aynı sırayla derle topla yemek yap temizlik geçiyor çalışan aktif halimi özledim ama şu anda işe dönemem umarım geçişi bir süreçtir bu yaşadıklarımuzCnm hemen hepimuzde var hormonsal mi annelik mi bilmiyorum ama yipratici bir sirec bende acayip alinganim hayat artik sıkıci gelmeye basladi bu koronada ustune cok bunaliyoruz bebegimden baska birsey huzur vermiyor resmen kendimi yanliz hissetmede cabasi resmen mutsuzum tarifi yok yaa
Geçmiş olsun canım bebeğine çok üzüldüm inşallah bir an evvel atlatırsınızkızlar merhaba
Annem covid pozitif benm ve bebegn teması vardı ben test yaptırdım negatif eşim negatif
Paylaşırım da canım bendeki liste bağırsak tepkili alerjik bebekler icin yine de atarım sana istersenListeni bizimlede paylasirmısın ben tıkandım.yogurt elma armut havuc patates kabak labne yumurta bunları verdim.yarında balkabagina baslarim 3 gunde onu yer diyordum markette yokmuş.ne vercem bilemedim avakado ve brokoli aldım verelirmi 5.5 aylik bebege sonucta 3 -6-9 kasik olarak 3 gun tatdircam.yani nasil devam etcez bilemedim dr.listede vermedi
kuzum benim gözümün önüne geldi benim oğlum da bu ara neyi yakalasa ağzına sokuyorYa biliyorum bende dursun istiyorum ama cabuk sıkılıyor yanında bende uzaniyorum yuvarlanıyorum kısa sure duruyor bizde ağlayana kadar tutuyoruz.her bebek farklı zeka kartlarınada ilgi gostermedi.Ne gostersem oyuncak kart kitap..alıp agzına goturuyor yemeye calısıyor
Canım 1 kere kortizonlu krem kullanman gerekiyor sadece 1 kere de geçiyor alerjik bebek olduğu için oluyor diyetine dikkat ediyormusun canım kullanacağın krem hipokort çok çok az incecik sürersen bir kerede geçirir feys te grupta tek seferlik kullanıyorlar doktoruna danış yazsın istersen kendin kafana göre almak istemezsenBenim Bebeğimin de boynunda altı hep yara nasıl geçirdiniz Hangi kremleri kullandınız? Ben coresatinin kullandım Pek işe yaramadı sanki
Cok gecmis olsun canımyakızlar merhaba
çok geçmiş olsun.kızlar merhaba
ewt sprey şeklindeÇok teşekkür ederimsprey şeklinde mi bu
Cok gecmis olsun cnm kolayca atlatir ins kuzucukkızlar merhaba
Ben ise dondum haftada 2gun calisiyorum ama o bile ruh halimi duzeltmiyor cnm.hayattan bezdim yaaBen geçen sene Mart ayından beri evdeyim sağlık personeliyim korkumdan dışarı hiç çıkmıyorum hep evdeyim 4 yaşında bir kızım var gergün aynı sırayla derle topla yemek yap temizlik geçiyor çalışan aktif halimi özledim ama şu anda işe dönemem umarım geçişi bir süreçtir bu yaşadıklarımuz
Bende kendi düşüncemi söylesem hep tartışma çıkıyor artık sessiz kalmaya tartışmamak için susmaya başladım ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorumMaalesef bana da lohusalık yaşatmadılar eşim sözde bana hak veriyor ana sadece sözde şöyle diyeyim ben herseye tamam dersem sorun çıkmıyor kendi düşüncemi paylaşsam hakaret duyuyorum tek görevim evle ilgilenmek maddi hiçbirseyde hakkım yok bende acaba doğum sonrası psikolojim mi bozuldu bende mi acayiptik var diyorum doğum sonrası depresyon çok uzun sürebiliyormuş
Genel olarak erkekler çok düşünceli değiller biraz yardım etsede hemen dediğin gibi yoruldum uykum var deyip kenara çekiliyorlar gün içinde kadınların yaptığı işleri yapsalar yığılıp kalırlar bence biz kadınlar çok güçlüyüz aslındaIyi geceler kızlar nasılsınız
Kocayla durumlardan dert yanmışsınız
Bende aynıyım ortada belli başlı bisey yok gibi ama bazen eşime karşı kendimi çok dolmuş hissediyorum ne kadar ilgilenselerde yardim da etseler bütün iş bizde bitiyor son nokta biz oluyoruz hele de bebekle ilgili baksada oynatsada sonunda al annesi durmadı yada acikti al annesi oluyor hatta ay ben çok yoruldum biraz uzanıyım felan diyor eşim ya hiç yüz vermiyorum
Kari koca ilişkimiz de kötü çünkü ben çok soğuğum o kadar istemiyorum ki çok isteksizim
Kaynana felan konusuna gelince bunca çoluk çocuk canlı dersler iş güç alerjik küçük bir bebek isleri arasında birde oruç tutuyorum arada hiiiiiiccc çekemem esimde asla bununla ilgili bir beklentiye girmez görüşmek konuşmak gitmek gelmek gibi ancak kendim annemle görüşüyorum o da annesiyle görüşsün
Ciplakken veya üstlerinde kiyafetleri yokken çok daha iyu hareket ediyorlar. Ondan masaj saatlerini bekliyordur. Bizimki de karın ustu durmayı hic sevmiyor.. yarim dönüyor ama tam donmuyor. Yani sirtustunde yan dönüyor ama yüzüstü olamıyor bence sevmediği için gerek duymuyor..Normalde durmuyor ama banyo oncedi massj yaparke n bezinide cikariyorum cok guzel duruyor kafasini kaldiriyor yana yuvarlaniyor.gel görkinormal zamanda mümkün degil durmuyor.masajmı bekliyor acabajeton yeni düstü bende
Canim o menüyü bana da atar mısın.. benim bebegim de alerjik ben sut ve ürünleri diyeti yapıyorum.. doktor bir ac bakalim dedi ama simdi hic sırası değil zaten huysuz disden dolayı. Ama 6. Ayda doktora gidemeyeceğim 6.5 aylık gideceğim. Mesela takımları günün hangi saati yapıyorsunuz. Gunde sadece bir kere mi tadım yapıyorsunuz ben de kabak patates havuç deneyim 15 günde ama az olur gibi geldi sut yoğurt peynir yiyemeyecek zaten bastaBende kabak balkabak havuç patates pirinç ve zeytinyağı ilk hafta bunları geçtik bu hafta kalan sebzelerin tadına baktıracağım ben daha çok alerjik bebek olduğundan dolayı deneyip alerjisi olmadığını görüp ilerde menü hazırlarken güvenli gıdaları tespit etmek maksadıyla tadına baktirip bir iki çay kaşığı geçiyorum
Elimde alerjik bebekler icin bir menü var önce sırayla buharda pişmiş sebzeler sonra meyveler sonra kuzu kıyma mercimek sonra süt ürünleri şeklinde vs diye ilerliyor
Canim cok tesekkur ederim doktor da aynen senin söylediğini söyledi.. coresatin ve bepantholu bir hafta dene geçmezse kortizonlu bi krem verdi onu kullanacağım. Bir kaç gün kaldı yara gibi oldu teni sert kabuklu.. ama geçtiğine delalet gibi.. diyetine cok sıkı bagliudim. Alerji doktoru illa ac dedi ısrarla bi kere açtım. Sanırım ondan oldu.. simdi o doktordan habersiz diyete devam ediyorum. Cunku dis mi atak mı bi huzursuzluğu var bi de onun huzursuzluğu eklenmesin yazik ..Geçmiş olsun canım bebeğine çok üzüldüm inşallah bir an evvel atlatırsınız
Paylaşırım da canım bendeki liste bağırsak tepkili alerjik bebekler icin yine de atarım sana istersen
kuzum benim gözümün önüne geldi benim oğlum da bu ara neyi yakalasa ağzına sokuyor
Canım 1 kere kortizonlu krem kullanman gerekiyor sadece 1 kere de geçiyor alerjik bebek olduğu için oluyor diyetine dikkat ediyormusun canım kullanacağın krem hipokort çok çok az incecik sürersen bir kerede geçirir feys te grupta tek seferlik kullanıyorlar doktoruna danış yazsın istersen kendin kafana göre almak istemezsen
Öğlen saatlerinde canım ilk haftalar 1 öğün sonra artıyor ben devam etmedim daha emziriyorum bağırsakları yorulur diye korkuyorum biraz ara verip ikinci haftanın yiyeceklerini deneyeceğimCanim o menüyü bana da atar mısın.. benim bebegim de alerjik ben sut ve ürünleri diyeti yapıyorum.. doktor bir ac bakalim dedi ama simdi hic sırası değil zaten huysuz disden dolayı. Ama 6. Ayda doktora gidemeyeceğim 6.5 aylık gideceğim. Mesela takımları günün hangi saati yapıyorsunuz. Gunde sadece bir kere mi tadım yapıyorsunuz ben de kabak patates havuç deneyim 15 günde ama az olur gibi geldi sut yoğurt peynir yiyemeyecek zaten basta
Sagol canim menu icin de cok tesekkur ederim.Öğlen saatlerinde canım ilk haftalar 1 öğün sonra artıyor ben devam etmedim daha emziriyorum bağırsakları yorulur diye korkuyorum biraz ara verip ikinci haftanın yiyeceklerini deneyeceğim
Ek gıda değil de derdim çocuk tepki verecek mi vermeyecek mi onu görmek için tadına baktırdım geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?