2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maalesef bana da lohusalık yaşatmadılar eşim sözde bana hak veriyor ana sadece sözde şöyle diyeyim ben herseye tamam dersem sorun çıkmıyor kendi düşüncemi paylaşsam hakaret duyuyorum tek görevim evle ilgilenmek maddi hiçbirseyde hakkım yok bende acaba doğum sonrası psikolojim mi bozuldu bende mi acayiptik var diyorum doğum sonrası depresyon çok uzun sürebiliyormuş

kızlar merhaba
Annem covid pozitif benm ve bebegn teması vardı ben test yaptırdım negatif eşim negatif
Oglumda ateş burun göz akıntı öksürük tıkanıklık ishal
Test yapıldı o pozitif çıktı
Geçmiş olsun canım bir haç gün sonra testi yenilemenizi yada tomografi çekinmenizi öneririm

Ben geçen sene Mart ayından beri evdeyim sağlık personeliyim korkumdan dışarı hiç çıkmıyorum hep evdeyim 4 yaşında bir kızım var gergün aynı sırayla derle topla yemek yap temizlik geçiyor çalışan aktif halimi özledim ama şu anda işe dönemem umarım geçişi bir süreçtir bu yaşadıklarımuz

kızlar merhaba
Annem covid pozitif benm ve bebegn teması vardı ben test yaptırdım negatif eşim negatif
Geçmiş olsun canım bebeğine çok üzüldüm inşallah bir an evvel atlatırsınız
Paylaşırım da canım bendeki liste bağırsak tepkili alerjik bebekler icin yine de atarım sana istersen
kuzum benim gözümün önüne geldi benim oğlum da bu ara neyi yakalasa ağzına sokuyor
Benim Bebeğimin de boynunda altı hep yara nasıl geçirdiniz Hangi kremleri kullandınız? Ben coresatinin kullandım Pek işe yaramadı sanki
Canım 1 kere kortizonlu krem kullanman gerekiyor sadece 1 kere de geçiyor alerjik bebek olduğu için oluyor diyetine dikkat ediyormusun canım kullanacağın krem hipokort çok çok az incecik sürersen bir kerede geçirir feys te grupta tek seferlik kullanıyorlar doktoruna danış yazsın istersen kendin kafana göre almak istemezsen

kızlar merhaba
Cok gecmis olsun canımya

Iyi geceler kızlar nasılsınız
Kocayla durumlardan dert yanmışsınız
Bende aynıyım ortada belli başlı bisey yok gibi ama bazen eşime karşı kendimi çok dolmuş hissediyorum ne kadar ilgilenselerde yardim da etseler bütün iş bizde bitiyor son nokta biz oluyoruz hele de bebekle ilgili baksada oynatsada sonunda al annesi durmadı yada acikti al annesi oluyor hatta ay ben çok yoruldum biraz uzanıyım felan diyor eşim ya hiç yüz vermiyorum
Kari koca ilişkimiz de kötü çünkü ben çok soğuğum o kadar istemiyorum ki çok isteksizim
Kaynana felan konusuna gelince bunca çoluk çocuk canlı dersler iş güç alerjik küçük bir bebek isleri arasında birde oruç tutuyorum arada hiiiiiiccc çekemem esimde asla bununla ilgili bir beklentiye girmez görüşmek konuşmak gitmek gelmek gibi ancak kendim annemle görüşüyorum o da annesiyle görüşsün

Kızlar ishal olmusum reflor icebilirmiyim emziriyorum yada baska bir öneriniz var mı cok kötüyüm muz yiyorum faydasi yok gibi

kızlar merhaba
Cok gecmis olsun cnm kolayca atlatir ins kuzucuk

Ben ise dondum haftada 2gun calisiyorum ama o bile ruh halimi duzeltmiyor cnm.hayattan bezdim yaa

Bende kendi düşüncemi söylesem hep tartışma çıkıyor artık sessiz kalmaya tartışmamak için susmaya başladım ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum çocuk olunca tam bir aile olacağımızı sanmıştım ama olmadı sanırım
Genel olarak erkekler çok düşünceli değiller biraz yardım etsede hemen dediğin gibi yoruldum uykum var deyip kenara çekiliyorlar gün içinde kadınların yaptığı işleri yapsalar yığılıp kalırlar bence biz kadınlar çok güçlüyüz aslındaOnlar bize böyle davrandıkça kızgınlık ve kırgınlıklarımız artıyorböyle soğumamıza sebep oluyor bizde karı kocadan çok ev arkadaşı gibiyiz son zamanlarda

Ya benm bebeğim huymu edindi bilmiyorum her gece 12 de ağlayarak bağırarak uyanıyor zor sakinleşiyor uykularımız mahvoldu sonra 2 saatte 1 kalkıyor pffff 1 haftadır düzelir umuduyla bekliyorum

Normalde durmuyor ama banyo oncedi massj yaparke n bezinide cikariyorum cok guzel duruyor kafasini kaldiriyor yana yuvarlaniyor.gel görkinormal zamanda mümkün degil durmuyor.masajmı bekliyor acabajeton yeni düstü bende
Ciplakken veya üstlerinde kiyafetleri yokken çok daha iyu hareket ediyorlar. Ondan masaj saatlerini bekliyordur. Bizimki de karın ustu durmayı hic sevmiyor.. yarim dönüyor ama tam donmuyor. Yani sirtustunde yan dönüyor ama yüzüstü olamıyor bence sevmediği için gerek duymuyor..

Canim o menüyü bana da atar mısın.. benim bebegim de alerjik ben sut ve ürünleri diyeti yapıyorum.. doktor bir ac bakalim dedi ama simdi hic sırası değil zaten huysuz disden dolayı. Ama 6. Ayda doktora gidemeyeceğim 6.5 aylık gideceğim. Mesela takımları günün hangi saati yapıyorsunuz. Gunde sadece bir kere mi tadım yapıyorsunuz ben de kabak patates havuç deneyim 15 günde ama az olur gibi geldi sut yoğurt peynir yiyemeyecek zaten basta

Canim cok tesekkur ederim doktor da aynen senin söylediğini söyledi.. coresatin ve bepantholu bir hafta dene geçmezse kortizonlu bi krem verdi onu kullanacağım. Bir kaç gün kaldı yara gibi oldu teni sert kabuklu.. ama geçtiğine delalet gibi.. diyetine cok sıkı bagliudim. Alerji doktoru illa ac dedi ısrarla bi kere açtım. Sanırım ondan oldu.. simdi o doktordan habersiz diyete devam ediyorum. Cunku dis mi atak mı bi huzursuzluğu var bi de onun huzursuzluğu eklenmesin yazik ..

Öğlen saatlerinde canım ilk haftalar 1 öğün sonra artıyor ben devam etmedim daha emziriyorum bağırsakları yorulur diye korkuyorum biraz ara verip ikinci haftanın yiyeceklerini deneyeceğim
Ek gıda değil de derdim çocuk tepki verecek mi vermeyecek mi onu görmek için tadına baktırdım geçen hafta

Sagol canim menu icin de cok tesekkur ederim.
Ben de tam 6 ayi doldurunca 2 hafta sonra başlayacağım. Cok hevesli gorunuyor insaallah ne bulsa yiyen cocuklarda olur da şansımız oradan bari güler

Kızlarya tadımlar nasıl gidiyor sizde.Benim bebegim sebzeleri hic sevmedi.Balkabagi tatdirdim bugün hic sevmedi.Sevmedigi birsey oldugunda agzini hic acmiyor.bende icine biraz yogurt koyup verdim.tadim yaptirirken sevmedigi birsey oldugunda icine sevdigi nebiliyim yogurt yada armut koyup verdigimde yiyor.o sekilde versem olurmu.illa tekmi vermeliyim.kabaktada balkaginindada agzini hic acmadi icine yogurt koyup o sekilde yedirebildim.birde neler veriyorsunuz sebze olarak havuc kabak patates bunlari birsekilde tatdirdim 3 gün kurali ile.brokoli karnibahar bunlara gecebilirmiyiz

Ben tıkandım valla ne tatdiracagim bilmiyorum.mesela balkabagini buharda hasladim catalla ezip verdim hic sevmedi ilk kaş. Cikardi sonrada sgzini acmadi.böyle yapmicakmiyiz yanlismi yapiyorum ben.meyveleri yiyor ama sebzeleri yediremiyorum.ilk sebzeyle baslamadigima cok pismanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…