2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş olsun canım bulaşıcı bir hastalık mi bu

20 gündür kulağını kaşıyordu, herkes diş dedi yinede içim el vermedi gittim hiç bişey yoktu diş çıkarıyor dedi doktor
Bizim dislerde cikiyor belli baya ondan herqlde
Benim bebegim 4. 5 aylıktı dönmeye başladı
Masallah cnm hizliymis seninki☺

Evet canım çoktandır var beyazlık daha 4 aylık tı doktorumuz dedi başlamış bu arada kızlar saçlarınız ne durumda ben vitamin aldıgım halde devam ediyor dökülme?,
Benim 1aydir yok cnm kesildi dokulme vitanin almadim hic

Kızlar merhaba. Bebişlere hangi marka su almayı düşünüyorsunuz? Kaynatıp vermek değilde güvenilir bir marka almak daha iyi gibi sanki.
Bize dr bosuna para vermeyin kendi ictiginizi kaynat ver dedi cnm

Bizim dislerde cikiyor belli baya ondan herqlde

Masallah cnm hizliymis seninki☺

Benim 1aydir yok cnm kesildi dokulme vitanin almadim hic

Bize dr bosuna para vermeyin kendi ictiginizi kaynat ver dedi cnm
İnşaallah benimki de durur yaaa hala full devam ediyor

Listeni bizimlede paylasirmısın ben tıkandım.yogurt elma armut havuc patates kabak labne yumurta bunları verdim.yarında balkabagina baslarim 3 gunde onu yer diyordum markette yokmuş.ne vercem bilemedim avakado ve brokoli aldım verelirmi 5.5 aylik bebege sonucta 3 -6-9 kasik olarak 3 gun tatdircam.yani nasil devam etcez bilemedim dr.listede vermedi

Benimki hic sevmiyor karinustu durmayi anca masaj yaparken agliyor hemen

Ya biliyorum bende dursun istiyorum ama cabuk sıkılıyor yanında bende uzaniyorum yuvarlanıyorum kısa sure duruyor bizde ağlayana kadar tutuyoruz.her bebek farklı zeka kartlarınada ilgi gostermedi.Ne gostersem oyuncak kart kitap..alıp agzına goturuyor yemeye calısıyor

merhaba canım benim kızdada süt alerjisi var emzirdiğim için inek ve keçi sütü veremiyorım bende tüketemiyorum boynunun altı hep yara olmuştu daha yeni geçti
Benim Bebeğimin de boynunda altı hep yara nasıl geçirdiniz Hangi kremleri kullandınız? Ben coresatinin kullandım Pek işe yaramadı sanki

Normalde durmuyor ama banyo oncedi massj yaparke n bezinide cikariyorum cok guzel duruyor kafasini kaldiriyor yana yuvarlaniyor.gel görkinormal zamanda mümkün degil durmuyor.masajmı bekliyor acabajeton yeni düstü bende
Galiba bez yüzünden hareketleri kısıtlanıyor yada karnını sıkıyor. Ama senin bebiş masajı bekliyor gibi

Ben zaten 3 gün kurali yapmadım canim. Allerjik bi bebekolmadığı icin. 2 gün yaptım. Mesela bugün kabağı denedik ilk defa, yarın da veririm, sonra patates ve havuca ekler, çorba yaparım. Mesela bugün kabağı ilk defa verdim. Ortalama 2 3 tatlı kaşığı yedi.

Canim her bebeğin gelişimi aynı değil-dir . Benim ilk kızım 7.5 aylıkken döndü., bu kizim da 4.5. Aylıkken döndü mesela.

Çok geçmiş olsun canım, bilgi verdiğin için de Tskler.

Canım çok geçmiş olsun 6. Hastalık nedir ben bilmiyorum bunu

Çok geçmiş olsun iyi mi şimdi kuzucuk

Belki yalnız değilimdir
2 çoçukla bazen kendimi kıstırılmış hissediyorum eşimde bazen hiç anlayışlı olmuyor daha fiziksel değil ama psikolojik şiddet görüyorum anasıyla ayrı kendisiyle ayrı uğraşıyorum ücretsiz izindeyim maaşımda yok bıraksam bırakamıyorum sineye çeksem o bana dert oluyor
Yalnız mıyım var kı böyle hissedenler

Var var kuzum yanlız kalmışlık hissi var bendede eşim oruc tutmaya başladığından beri bana yardım etmemeye başladı erkenden uyuyor ben kızımı uyutup uyuyana sahur oluyor o arada uyudum uyudum yoksa uykum kaçıyor . Kızım ağlayınca niye susmuyor diyo deli oluyorum . Bütün evin işi benim üstümde yemek iş çocuk arada yarım saat kendime vakit bulursam WC duş ev iki dönüm bitmiyor iş kaynanaya iyi bir ders vermezsen susmaz yada eşin muhattap olacak tek . Ben konuşmam telefonda huyum bu bunu biliyor alınıyor eşim bana gelip demez ailesiyle arası iyi olsun benden uzak

Bende aynıyım son zamanlarda. Zaten kafam çok karışık ne duygularmdan ne de ne istediğimden emin değilim rıh halime göre değişiyor eşimle çocuk doğduğundan beri aileler ile ilgili olan tartışmalarımız arttı aramıza baya soğukluk girdi bende üzerimde psikolojik şiddet var gibi hissediyorum tartıştıkça sıkışıyorum

Cnm hemen hepimuzde var hormonsal mi annelik mi bilmiyorum ama yipratici bir sirec bende acayip alinganim hayat artik sıkıci gelmeye basladi bu koronada ustune cok bunaliyoruz bebegimden baska birsey huzur vermiyor resmen kendimi yanliz hissetmede cabasi resmen mutsuzum tarifi yok yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…