Geçmiş olsun canım bulaşıcı bir hastalık mi bumerhaba kızlar, geçen hafta 6. hastalık geçirdik biz, tam bu ayların hastalığı. size de bilgi vereyim dedim;
3 gün 38,5'larda gezen calpolle düşen ama sonra yine çıkan ateş, 4.gün sakin hiç bir şey yok, 5. gün full kırmızı döküntüyle kendini gösteriyor. ben diğer kızımdan da tecrübeli olunca takipte kaldım bu şekilde geçirdik şükür ki, sizinde aklınızda olsun, ateşte hemen antibiyotik başlamayıp 6. hastalık ihtimalini de düşünmüş olun.
Bizim dislerde cikiyor belli baya ondan herqlde20 gündür kulağını kaşıyordu, herkes diş dedi yinede içim el vermedi gittim hiç bişey yoktu diş çıkarıyor dedi doktor
Masallah cnm hizliymis seninki☺Benim bebegim 4. 5 aylıktı dönmeye başladı
Benim 1aydir yok cnm kesildi dokulme vitanin almadim hicEvet canım çoktandır var beyazlık daha 4 aylık tı doktorumuz dedi başlamış bu arada kızlar saçlarınız ne durumda ben vitamin aldıgım halde devam ediyor dökülme?,
Bize dr bosuna para vermeyin kendi ictiginizi kaynat ver dedi cnmKızlar merhaba. Bebişlere hangi marka su almayı düşünüyorsunuz? Kaynatıp vermek değilde güvenilir bir marka almak daha iyi gibi sanki.
İnşaallah benimki de durur yaaa hala full devam ediyorBizim dislerde cikiyor belli baya ondan herqlde
Masallah cnm hizliymis seninki☺
Benim 1aydir yok cnm kesildi dokulme vitanin almadim hic
Bize dr bosuna para vermeyin kendi ictiginizi kaynat ver dedi cnm
Listeni bizimlede paylasirmısın ben tıkandım.yogurt elma armut havuc patates kabak labne yumurta bunları verdim.yarında balkabagina baslarim 3 gunde onu yer diyordum markette yokmuş.ne vercem bilemedim avakado ve brokoli aldım verelirmi 5.5 aylik bebege sonucta 3 -6-9 kasik olarak 3 gun tatdircam.yani nasil devam etcez bilemedim dr.listede vermediBenim oğlum da öyle canım sabırsızlanıyoruz yedirmek için çünkü ne yesek uzanıyor ama ben listeye göre programlı gidiyorum herşeyi denedikten sonra artık ona özel yemekler hazırlarım şöyle 8 aylık olmaya felan
Benimki hic sevmiyor karinustu durmayi anca masaj yaparken agliyor hemenCanım 4 aylıkken dönmeye başladı benim oğlum şu anda dönerek gidiyor üst üste ard arda 2 3 kez dönerek halının bir ucuna gidiyor oyuncağını almaya şimdi 5 buçuk aylık sürünmeye de başladı yavaş yavaş zor oluyor ama debelene debelene kendini öne doğru ittiriyor yüz üstü koydugumda 40 günlükten beri duruyor maşallah önceleri yorulur kafasını indirir yere yan koyar geri kaldırırdı şimdi pek yorulmuyor
Ya biliyorum bende dursun istiyorum ama cabuk sıkılıyor yanında bende uzaniyorum yuvarlanıyorum kısa sure duruyor bizde ağlayana kadar tutuyoruz.her bebek farklı zeka kartlarınada ilgi gostermedi.Ne gostersem oyuncak kart kitap..alıp agzına goturuyor yemeye calısıyorCnm yuzustu durmak cok iyi bebekler icin tum kaslari gelisiyior bir sekilde oyalamaya calisip tut oyle zamanla durus sureside artacaktir zaten bu arada donmek icin 7.aya kadar vakitleri var sanirim benimki 6 aya 4gun vardi dondu simdide duz tutamiyoruz hep donuyo karin ustu duruyor
Benim Bebeğimin de boynunda altı hep yara nasıl geçirdiniz Hangi kremleri kullandınız? Ben coresatinin kullandım Pek işe yaramadı sankimerhaba canım benim kızdada süt alerjisi var emzirdiğim için inek ve keçi sütü veremiyorım bende tüketemiyorum boynunun altı hep yara olmuştu daha yeni geçti
Nutricia . Kızımda içmiyor mama kaşığı ile veriyorum toplasan iki yemek kaşığı içiyorHangi mama ? Alimentumu içmiyor
Galiba bez yüzünden hareketleri kısıtlanıyor yada karnını sıkıyor. Ama senin bebiş masajı bekliyor gibiNormalde durmuyor ama banyo oncedi massj yaparke n bezinide cikariyorum cok guzel duruyor kafasini kaldiriyor yana yuvarlaniyor.gel görkinormal zamanda mümkün degil durmuyor.masajmı bekliyor acabajeton yeni düstü bende
Ben zaten 3 gün kurali yapmadım canim. Allerjik bi bebekolmadığı icin. 2 gün yaptım. Mesela bugün kabağı denedik ilk defa, yarın da veririm, sonra patates ve havuca ekler, çorba yaparım. Mesela bugün kabağı ilk defa verdim. Ortalama 2 3 tatlı kaşığı yedi.Benimki kabağı hic sevmedi 3.gün bugünde kabak vercemneden 2 gün degilde 3 gun acaba.siz nekadar veriyorsunuz.bizim dr 1.gun 3 bebek kaş 2.gun 6 bebek kaş. 3.günde 9 bebek kaş.dedi.birde aradabu karisimlarina 1 tane kuru karisi katiyorum suda bekletip yada yarim catalla iyice eziyirum kakasini yapsin diye dogrumu yapiyorum bilmiyorum.zeytinyagida veriyorum kury kuru gunde 1 kere yapiyor dun yapmadi mesela.ama huzursuzda degil aglamiyor ikiniyor sadece yaparken.birseyi vermeden once arastiriyorum kabizmi ishalmi yapar ona gore vermeye calisiyorum.yogurdu cok sevdi mesela ama gaz yapiyor gırklayip duruyor yogurt yiyince
Canim her bebeğin gelişimi aynı değil-dir . Benim ilk kızım 7.5 aylıkken döndü., bu kizim da 4.5. Aylıkken döndü mesela.Bebekleriniz yere koydugunuzda dönuyormu.birde karinustu nekadar duruyorlar.benimki donmuyor karinustu koydugumdada durmak istemiyor agliylr hemen.Dr. bol egzersiz karinustu duracak dedi durmuyor neyapmaliyim erkenmi benmi acele ediyorum 5.5 aylik bebek icin
Çok geçmiş olsun canım, bilgi verdiğin için de Tskler.merhaba kızlar, geçen hafta 6. hastalık geçirdik biz, tam bu ayların hastalığı. size de bilgi vereyim dedim;
3 gün 38,5'larda gezen calpolle düşen ama sonra yine çıkan ateş, 4.gün sakin hiç bir şey yok, 5. gün full kırmızı döküntüyle kendini gösteriyor. ben diğer kızımdan da tecrübeli olunca takipte kaldım bu şekilde geçirdik şükür ki, sizinde aklınızda olsun, ateşte hemen antibiyotik başlamayıp 6. hastalık ihtimalini de düşünmüş olun.
Canım çok geçmiş olsun 6. Hastalık nedir ben bilmiyorum bunumerhaba kızlar, geçen hafta 6. hastalık geçirdik biz, tam bu ayların hastalığı. size de bilgi vereyim dedim;
Çok geçmiş olsun iyi mi şimdi kuzucukmerhaba kızlar, geçen hafta 6. hastalık geçirdik biz, tam bu ayların hastalığı. size de bilgi vereyim dedim;
En azından annen varmış ben ailemden uzaktayımAyyyynenn aynen görev gibi herşey robot gibi çok bunalımdayım bende annemle görüşüyorum hele ki o var
viral bi hastalık, bizi hasta etmedi ama onu etkiledi nasıl ne oldu bilemedik çünkü.Geçmiş olsun canım bulaşıcı bir hastalık mi bu
evet teyzesi keyfi yerinde :)Çok geçmiş olsun iyi mi şimdi kuzucuk
Var var kuzum yanlız kalmışlık hissi var bendede eşim oruc tutmaya başladığından beri bana yardım etmemeye başladı erkenden uyuyor ben kızımı uyutup uyuyana sahur oluyor o arada uyudum uyudum yoksa uykum kaçıyor . Kızım ağlayınca niye susmuyor diyo deli oluyorum . Bütün evin işi benim üstümde yemek iş çocuk arada yarım saat kendime vakit bulursam WC duş ev iki dönüm bitmiyor işBelki yalnız değilimdir
2 çoçukla bazen kendimi kıstırılmış hissediyorum eşimde bazen hiç anlayışlı olmuyor daha fiziksel değil ama psikolojik şiddet görüyorum anasıyla ayrı kendisiyle ayrı uğraşıyorum ücretsiz izindeyim maaşımda yok bıraksam bırakamıyorum sineye çeksem o bana dert oluyor
Yalnız mıyım var kı böyle hissedenler
Bende aynıyım son zamanlarda. Zaten kafam çok karışık ne duygularmdan ne de ne istediğimden emin değilim rıh halime göre değişiyor eşimle çocuk doğduğundan beri aileler ile ilgili olan tartışmalarımız arttı aramıza baya soğukluk girdi bende üzerimde psikolojik şiddet var gibi hissediyorum tartıştıkça sıkışıyorumBelki yalnız değilimdir
2 çoçukla bazen kendimi kıstırılmış hissediyorum eşimde bazen hiç anlayışlı olmuyor daha fiziksel değil ama psikolojik şiddet görüyorum anasıyla ayrı kendisiyle ayrı uğraşıyorum ücretsiz izindeyim maaşımda yok bıraksam bırakamıyorum sineye çeksem o bana dert oluyor
Cnm hemen hepimuzde var hormonsal mi annelik mi bilmiyorum ama yipratici bir sirec bende acayip alinganim hayat artik sıkıci gelmeye basladi bu koronada ustune cok bunaliyoruz bebegimden baska birsey huzur vermiyor resmen kendimi yanliz hissetmede cabasi resmen mutsuzum tarifi yok yaaBelki yalnız değilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?