2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydın kuzum.
Çok iyi anlıyorum seni bende belden aşagısı kaskatı kesiliyor ne tarafa yatarsam orda kalıyorum.37 ye girdim dogsada olur hayırlısıyla

Ben varım mavişim yarın randevum..rüyamda yüzünü
göstermiş bakalm yarın göstericekmi cimcimem senin ne zaman

Canım geçmiş olsun son zamanlar tansiyon sorunu yaşanabiliyor stres yapma oda tetikler doktorun çağırmasa bile sen mutlaka evde kontrolünü yap

Canım geçmiş olsun son zamanlar tansiyon sorunu yaşanabiliyor stres yapma oda tetikler doktorun çağırmasa bile sen mutlaka evde kontrolünü yap
Çok teşekkür ederim araştırdım limonlu su iyi geliyormuş birazdan yapıp içeceğim. Doktorum çağırmazsa yarında tansiyon ölçmeye giderim evde cihazım yok çünkü

Ben varım mavişim yarın randevum..rüyamda yüzünü
göstermiş bakalm yarın göstericekmi cimcimem senin ne zaman
Yaaaa inşallah gösterir canim artık haftalık galiba benim de 3 Eylül de ama acaba bu haftasonuna çeksem mi diye düşünmeden duramıyorum

Uzun ve çetrefilli yolun sonu minik pembe burna çıktı şükürler olsun
Gözünüz Aydın canım
Allahım analı babalı sağlıkla kolaylıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim araştırdım limonlu su iyi geliyormuş birazdan yapıp içeceğim. Doktorum çağırmazsa yarında tansiyon ölçmeye giderim evde cihazım yok çünkü
Geçmiş olsun bn ölçüyorum tansiyon artık 13lerde görüyorum sürekli su şişemin içine 3 4 damla limon damlattm öyle içiyorum anca düşürüyor

Geçmiş olsun bn ölçüyorum tansiyon artık 13lerde görüyorum sürekli su şişemin içine 3 4 damla limon damlattm öyle içiyorum anca düşürüyor
Aaa doğruymuş demek ki limonlu su dediğim gibi internete yazmıştım sadece. Çok teşekkür ederim bilgi için bende hep öyle yapayım düşene kadar

Aynenn canim eczane de ölçüyor inşallah tek seferlik bir durumdur

Aa doğurmussun bile, tebrik ederimm normal mi oldu?

Doğurganlardan doğum hikayesi bekliyorum arkadaşla kendilerini iyi hissettikleri zaman da darısı başıma ınslalah bi an şancı şu ne varsa gelsin artık. 40 a kadar beklemek istemiyorum

Günaydın kuzum.
Çok iyi anlıyorum seni bende belden aşagısı kaskatı kesiliyor ne tarafa yatarsam orda kalıyorum.37 ye girdim dogsada olur hayırlısıyla
Insallah canim ya bi avazda normal dogum olcak bide artık gelebilirrr 40lara kdr beklemesine gerek yok sabirsiz olabilir herseyi zaten hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…