Gunaydin kizlar
Bugun ustumden tır geçmiş gibi uyandim omuzlarim kollarim belim boynum nasil agriyor anltamam, gecede rahat durmadi minik hanım sertlesmeler bi yere toplasmalar agrilar sizilar 1 saate oyle surdu sonra sızmısım artik
Günaydın güzel annislerim bebislerle kavusacagimiz bir hafta olacak inşallah 3 tane planlı doğumumuz var bu hafta sağlıkla gelsin bebeklerimiz tabii suprizli bebislerimiz de olabilir bu hafta randevusu olan kimler var bakalım bizi neler bekliyor
Ben cumartesi gününe randevu almıştım ama bugün sağlık ocağına gittim pronat mide ilacını yazdırmaya tansiyonum 15/9 çıktı ödemede var. 2 hafta önce kan da protein kaçağı negatif çıkmış eğer o da olsaydı gebelik zehirlenmesi dicektim dedi ebe. Bende doktoruma yazdım erken gel derse gidicem doktordan cevap bekliyorum biraz gerildim açıkçası
Çok teşekkür ederim araştırdım limonlu su iyi geliyormuş birazdan yapıp içeceğim. Doktorum çağırmazsa yarında tansiyon ölçmeye giderim evde cihazım yok çünkü
Minik pembis pamuğuma kavuştum kızlar Herşey yolunda çok şükür Gece uyku esnasında sancıyla uyandım ve yan dönmemle suyum geldi. Doktorumu arayıp, cantamla hastaneye geçtim. Sancılar başladı, sabaha karşı doktorum geldi 37+2'de kavuştuk. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Uzun ve çetrefilli yolun sonu minik pembe burna çıktı şükürler olsun
Gözünüz Aydın canım
Allahım analı babalı sağlıkla kolaylıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim araştırdım limonlu su iyi geliyormuş birazdan yapıp içeceğim. Doktorum çağırmazsa yarında tansiyon ölçmeye giderim evde cihazım yok çünkü
Ne mutlu oldum şimdi dogsa iyi olur yoksa mahallenin delisi olarak dolanacagım ortada. tek benmiyim böyle olan blmiyorum heran su gelebilir düşüncesiyle yaşar oldum
Minik pembis pamuğuma kavuştum kızlar Herşey yolunda çok şükür Gece uyku esnasında sancıyla uyandım ve yan dönmemle suyum geldi. Doktorumu arayıp, cantamla hastaneye geçtim. Sancılar başladı, sabaha karşı doktorum geldi 37+2'de kavuştuk. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Doğurganlardan doğum hikayesi bekliyorum arkadaşla kendilerini iyi hissettikleri zaman da darısı başıma ınslalah bi an şancı şu ne varsa gelsin artık. 40 a kadar beklemek istemiyorum