2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaaa ne güzel anlattin darısı bize insallah gecmis olsun sağlıkla büyüsün ponçik

Ne mutlu oldum şimdi dogsa iyi olur yoksa mahallenin delisi olarak dolanacagım ortada. tek benmiyim böyle olan blmiyorum heran su gelebilir düşüncesiyle yaşar oldum
Yok yok artık heran gelebilir düşüncesiyle hepimiz öyleyiz mesela diyorum ki çok sıcaklardan bacak aram hep terliyor ve çamaşırım ıslanıyor su gelse anlatmayacağım diyorum inşallah doğru zaman da sağlıkla gelir kuzum
Selam kızlar, ben bugün 38+3’deyim. Yarın kontrolum var.
Çalışmıyorum da şimdi, beklemek çok stresli
Ne yapıp kendimi oyalasam acabaa?
Son günler geçmiyor valla canım pilatese baslayabilirsin hem doğumuna da iyi gelecektir hem de oyalanmis olursun L Lalalala1 gidiyordu bildiğim kadariyla

Benm aklımdan geçenleri yazmışsın çok şükür yanlız degilim

Ahhh katinaizmir çok çok çok sevindim, gözün aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Duygular şelale suan, gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum, ne zorlu süreçlerden geçtin, ne engebeler atlattın, çok şükür hepsi sağlıkla geçti ve mucizene kavuştun Sağlıkla büyüt canım yolu hep çiçeklerle dolu olsun miniğinin

Çok duygulandım sağlıkla büyütün pamuğunuzu gözünüz aydın
Dün ben de evde 16/9 gördüm. 15 dk sonra 14/9 oldu daha da düşmedi. Doktorum 14/9u gördüğün zaman acile gel demişti gittim nst çektiler bi sıkıntı çıkmadı. Hastanede 13/8 çıkınca gönderdiler evde takip etmek koşuluyla. Siz de takip edin ve mutlaka doktorunuzla görüşün bence.
Tabloda var canim Matmazella A arash hatibulut bu hafta doğum yapacak annelerimiz
Ay ben çok heyecanlıyım kızlar ya. Hem korkuyorum sezeryandan hem de acayip heyecanlıyım oğlumu göreceğim için

Benim cumartesi randevum canım, 38+1 oluyor tam. Eğer sürpriz yapmazsa cumartesiye kadar beklemeye ve pilates topuna yapışık yaşayıp, Hurma ve ananas yemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…