2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayyy ben de dün aynısını düşündüm
Hepimizin aynı anda bile aynı seyleri düşündüğümüze eminim ama ispatlayamammdoktor sancıları anlattı 10 dkkada bire düşünce bir duş al daha sonra gönlünden ne geçiyorsa ne istiyosan onu yap 5 dkya düşüncede hastaneye gel demişti..sanırım alınır diye düşünüyorum ama genede kuşkular

Ya çok güzel bir tarihte doğdu 22.08.22 ohhh superrrr hayırlı olsun geçmiş olsun :*

Evet mesaj attım dönüşünü bekliyorum gel derse gideceğim tabii umarım sizinde sorunsuz devam eder

Su gelince duş alıp öyle hastaneye gidilse olur demi cnki duşa girmeden hastaneye gidecegim diye korkuyorum
Hahahah tabi ki canim dusunu alır evini toparlar çantalarını alır öyle çıkarsın yani doğuran anneler öyle yapıyor galiba
Hiç korkma canim korkulacak bişey yok hissetmiyorsun bile hele bir de bebeği görünce keyfin daha da yerine geliyor ilk kalkışta biraz zor olabilir onun dışında herşey kolay olacak Allah'ın izniyle
Benim cumartesi randevum canım, 38+1 oluyor tam. Eğer sürpriz yapmazsa cumartesiye kadar beklemeye ve pilates topuna yapışık yaşayıp, Hurma ve ananas yemeye devam
Valla bende o güne çektim randevumu ya dayanamadım hadi bakalım bu hafta suprizli bebekler arasına girecek misin heyecanla bekliyoruz artık kimden haber gelecek diye

Korkudan evi toparlayamamda duş alırım

Ayy evet yaa kesinlikle haklısın ben de merak ediyorum sancılar gelince nasıl olurum, saç baş yapacak halim olur mu, duşumu alsam saçımı yapsam etsem diye

Ayy evet yaa kesinlikle haklısın ben de merak ediyorum sancılar gelince nasıl olurum, saç baş yapacak halim olur mu, duşumu alsam saçımı yapsam etsem diye
Şuana kadar gördüklerimde sancı ve dogum esnasında saç baş kalmamış duştan sonra saç gene idare eder biz telaşla duşa girmeyi unutmazsak iyi olur ama iyi hissetmek açısından duş alınmalı gerçekten.

Valla bende o güne çektim randevumu ya dayanamadım hadi bakalım bu hafta suprizli bebekler arasına girecek misin heyecanla bekliyoruz artık kimden haber gelecek diye
Ayyy iyi yapmıssın ya, ne kadar erken randevu o kadar iyi Ay inşallah bu hafta girmem sürprizli minikler arasına ama bir sonraki haftaya neden olmasın hatta gönlümden geçen tarih 3 Eylül, 39+1e denk geliyor tam ama bakalım kısmet minik nasıl isterse öyle olacak

Hani bi tarasak, düzenlesek o da yeter unutmayız diye düşünüyorum, sancı geldi mi hoop duşa duş almak bize de iyi hissettirir bebeklere de iyi gelir

Bana burda 10 dk de 1 e düşerse gel dediler. 5 dkyi bekleme bence sen canım. Gerçi benim ıkincisiydi ama 6 dk de 1 e düşünce gittim hemen doğdu. Çok da erken gitmemeli hastaneye de 10 dk.de 1 e düşünce gidersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…