2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok çok sevindim canım gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah yaa gözlerim doldu resmen artık tek tek haberler geliyor

O büyük sancılar gelince acaba ev duş saç baş düşünecek haliniz olacak mi acabaaa herkesten tek bi cümle ben dahil sezeryana alin beniiiii. Nerde bu doktor nedem sezeryama almiyo

O büyük sancılar gelince acaba ev duş saç baş düşünecek haliniz olacak mi acabaaa herkesten tek bi cümle ben dahil sezeryana alin beniiiii. Nerde bu doktor nedem sezeryama almiyo
Doktorlara bunu anlatamassn ki adamlara bu iş çerez ama gerçekten duş almamız lazm rahatlamak açısından.bnde 10 dkda 1 düşünce gelirim dedm gelme dedi ama bn giderim durabilmem için baglamaları lazım beni

11.15te aklımda deli sorular var onlarıda sorayım.bazısında su filan gelmiyor ondanda korkuyorum
Geçen sene yakın arkadaşım doğum yaptı. Ne nişanı geldi ne suyu ne sancısı. Gece kendini çok huzursuz farklı hissetmiş öylelikle gittiler. Doktor bakmış açılması var suyunu patlatmış öylelikle öğlene doğmuştu bebiş

Doktorlara bunu anlatamassn ki adamlara bu iş çerez ama gerçekten duş almamız lazm rahatlamak açısından.bnde 10 dkda 1 düşünce gelirim dedm gelme dedi ama bn giderim durabilmem için baglamaları lazım beni
Hafif sancılardı benim düzenli ama hafif. Sabah namaz vakti abdest al namaz kıl evi topla çocuğu hazırladım falan. Belki seninde öyle olur o zaman duşunu alıp gidersin ınslalah canım. Duanı et sem insallaj herşey gönlümüzdeki gibi olur

Kızlar katina vesilesiyle, su gelince hemen doktora gidiyoruz ama nişan gelince hemen gitmeye gerek yok mu ? Nasıl şimdi
Ya evet. Benim hiç nisanın gelmedi ama öyle diyorlar. Nisan gelince 10 güne de gelirmis bebek. Zaten doktorlar şu gelince bide düzenli şancı olunca gelin diyorlar.

Bunu demeyecektin ben hergün huzursuzum gece bende farklı hissettm karnım agrıdı sürekli belimde agrıdı

İnşallah kuzum yaşayarak ögrenecegim artk.hayırlısıyla sag salim gelsinlerde

Reactions: Zzy
Eveet girecek hatta baya hevesli ve istekli bu konuda, ben de yanımda olmasını çok istiyorum Hatta oğlumla babasının ilk karşılaşmasını görmek için sabırsızlanıyorum
Ay Benim mi yapamam diyo olamam.orda diyo. Göbek kordonunu falan ona kestirecekler dama yapamam diyo. Bi ara geleyim dedi sonra yine vazgeçti

Eveet girecek hatta baya hevesli ve istekli bu konuda, ben de yanımda olmasını çok istiyorum Hatta oğlumla babasının ilk karşılaşmasını görmek için sabırsızlanıyorum
Bende cok istiyorum ama video çekimi olucak kısım kısım dışarda bebegi karsılayan babaların videolarını izliyorum aglıyorlar oda cok hosuma gidiyor kararsızız

ay çok sevindim yerim o pembiş pamığunu sağlıkla büyüt inşallah darısı başımıza

Kızlar sabahtan beri çok fenayım. Bebek kg alsın diye eşim bu hafta sürekli et tıktı ağzıma. En sonunda dün çok yediğim için rahatsız oldum göresim bile gelmiyor şu an kahvaltı bile yapmadım Karın ağrısı mide bulantısı mahvetti beni birde ishal oldum. Her şeyin fazlası zarar işte çocukta taş gibiydi garibim tüm gece oda bunaldı

Rahat oturdugum koltukta dikenler cıktı şimdi iyiki kontrolüm yarın
Telaşlanma canım. Doktor yönlendirir bebeğinin konumuna göre diyorlarmış hazır bekleyin diye. Benimkinin tahmini doğum eylül zaten doktorun dediği. Ben sabırsızım sadece

soda iç istersen , artık midelere de yer kalmadı ondan az yesek bile rahatsız ediyor. izmir de değilsen yürüyüş yap istersen, izmir deysen aman he

Etin hazmı zor olur derler. Hele ki bu sıcak da. Naparsan yap almazsa almaz canım.bebek kilo. Benim ablam çok zayıf çocuklarda 2 kilo doğdu inan neler yaptı neler yedi gunde 1 litre süt. Sutu ağzına surmezdi daha neler neler. Ama maşallah çok sağlıklardi. Kilolu bebeği de doğunca emzirmek zor oluyor bence doymuyo az sütle falan. Inan benim üçüncü 2500 3000 arası olsa yeter diyorum. Fazla sut istemesin benden diye. Zaten ilk zamanlar az olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…