Eveet ben gidiyorum C charlottes hatta bu sabah gittim. İnşallah faydası oluyordur :)Yok yok artık heran gelebilir düşüncesiyle hepimiz öyleyiz mesela diyorum ki çok sıcaklardan bacak aram hep terliyor ve çamaşırım ıslanıyor su gelse anlatmayacağım diyorum inşallah doğru zaman da sağlıkla gelir kuzum
Son günler geçmiyor valla canım pilatese baslayabilirsin hem doğumuna da iyi gelecektir hem de oyalanmis olursunL Lalalala1 gidiyordu bildiğim kadariyla
İçtim canım ya annem şimdi çorba getirecek bakalım iyi gelir belki. Amanın izmirdeyim kafamı çıkarmıyorum mecburi işim yoksa gündüz bensoda iç istersen , artık midelere de yer kalmadı ondan az yesek bile rahatsız ediyor. izmir de değilsen yürüyüş yap istersen, izmir deysen aman he
Bu tamamen genetik evet çocuğun kgsu daha anne karnına düştüğü gibi belli oluyormuş yemeyle ortalama yarım kg aldırabiliyormuşuz zaten ama erkekler anlamıyor bunuEtin hazmı zor olur derler. Hele ki bu sıcak da. Naparsan yap almazsa almaz canım.bebek kilo. Benim ablam çok zayıf çocuklarda 2 kilo doğdu inan neler yaptı neler yedi gunde 1 litre süt. Sutu ağzına surmezdi daha neler neler. Ama maşallah çok sağlıklardi. Kilolu bebeği de doğunca emzirmek zor oluyor bence doymuyo az sütle falan. Inan benim üçüncü 2500 3000 arası olsa yeter diyorum. Fazla sut istemesin benden diye. Zaten ilk zamanlar az olacak
Benim 08.09 olsun evlilik yıldönümümüzBnde 9.9.22 diyecegim ama cok var ya
Yarın soracagım tahmini varmı doktorunTelaşlanma canım. Doktor yönlendirir bebeğinin konumuna göre diyorlarmış hazır bekleyin diye. Benimkinin tahmini doğum eylül zaten doktorun dediği. Ben sabırsızım sadece
Evet bizde öyle diye düşünüyoruz aslında ama erkekler geç doğar diyor bazılarıda bilmiyorumYarın soracagım tahmini varmı doktoruneylül 5 ve 10 gibi olablr bnce senin
Nişandan sonra 1 hatta 2 haftaya kadar da doğum olmayabilir ama su geldikten sonraki 24 saat içinde doğum olması gerekiyormuş. Okuduğum doğum hikayelerinden böyle öğrendimKızlar katina vesilesiyle, su gelince hemen doktora gidiyoruz ama nişan gelince hemen gitmeye gerek yok mu ? Nasıl şimdi
Yaaa bence olmalııı, bu anlar bir daha yaşanmaz , sen ikna et bence yanında olsunnAy Benim mi yapamam diyo olamam.orda diyo. Göbek kordonunu falan ona kestirecekler dama yapamam diyo. Bi ara geleyim dedi sonra yine vazgeçti
Ayy çok duygusal anlar yaa hepsi ve eşsiz bence. Hatta şöyle diyim bizim özel hastane tercih etmememizin ilk sebeplerinden biri de kontrollerde ve doğum sırasında eşimin her daim yanımda olması içindi.Bende cok istiyorum ama video çekimi olucak kısım kısım dışarda bebegi karsılayan babaların videolarını izliyorum aglıyorlar oda cok hosuma gidiyor kararsızız
Benimki asla giremez bayılır kalır herhaldeAyy çok duygusal anlar yaa hepsi ve eşsiz bence. Hatta şöyle diyim bizim özel hastane tercih etmememizin ilk sebeplerinden biri de kontrollerde ve doğum sırasında eşimin her daim yanımda olması içindi.
Eylül ayımız cok anlamlı bebeklerimizin şansınaBenim 08.09 olsun evlilik yıldönümümüzHamileliği i de doğum günümde öğrenmiştim
O an en iyi desteği hayat arkadaşından alabilir insan önemli anlarAyy çok duygusal anlar yaa hepsi ve eşsiz bence. Hatta şöyle diyim bizim özel hastane tercih etmememizin ilk sebeplerinden biri de kontrollerde ve doğum sırasında eşimin her daim yanımda olması içindi.
Sende pelvik kemik ağrisi yok mu? Ben yürürken zorlaniyorum, plateste ne olurum bilemedimEveet ben gidiyorum C charlottes hatta bu sabah gittim. İnşallah faydası oluyordur :)
Hahahah yaaa o da iyiymişBenimki asla giremez bayılır kalır herhaldebende o girince mızmızlanır doğuramam hemen o yüzden girmeyecek. Bebek doğunca çağırıyorlar ya o zaman gelirim diyor
Ayyy biz de eylülde tanışıp sevgili olduk, 07.09 da bizim evlilik yıldönümümüzBenim 08.09 olsun evlilik yıldönümümüzHamileliği i de doğum günümde öğrenmiştim
Pilates yapınca ağrı falan kalmaz, aksine inanılmaz bir rahatlama ve gevşeme hissedersin çok çok iyi geliyor pilates özellikle de bu son dönemlerdeSende pelvik kemik ağrisi yok mu? Ben yürürken zorlaniyorum, plateste ne olurum bilemedim
Kesinlikle eş desteği çok önemli bu zamanlardaO an en iyi desteği hayat arkadaşından alabilir insan önemli anlarama bn o an acının verdiği yetkiyle aksileşebilirm ondan korkuyorum
Şöyle birşey okudum çok duygulandımKesinlikle eş desteği çok önemli bu zamanlardaAyy aksileşme olsa da innga sesini duyunca pamuk gibi oluruz eminim
Ya şu kapan Kocatepe’nin videosunu eşine izlet lütfenKızlar sabahtan beri çok fenayım. Bebek kg alsın diye eşim bu hafta sürekli et tıktı ağzıma. En sonunda dün çok yediğim için rahatsız oldum göresim bile gelmiyor şu an kahvaltı bile yapmadımKarın ağrısı mide bulantısı mahvetti beni birde ishal oldum. Her şeyin fazlası zarar işte çocukta taş gibiydi garibim tüm gece oda bunaldı
Kesinlikle öyleymiş, ben de kafam takmıştım bu kilo olayını da biraz araştırınca aslında ne yaparsak yapalım bebeğe çok da etki etmeyeceğini okudum. Tabi tamamen aç kalmak ayrı bir şey ama rutin beslenmede bebek alacağı kiloyu alıyormuş. Zayıf bebek bir de normal doğum İçin kolay olur siye moral verdim ben kendime doğru mu yapmışım:)Etin hazmı zor olur derler. Hele ki bu sıcak da. Naparsan yap almazsa almaz canım.bebek kilo. Benim ablam çok zayıf çocuklarda 2 kilo doğdu inan neler yaptı neler yedi gunde 1 litre süt. Sutu ağzına surmezdi daha neler neler. Ama maşallah çok sağlıklardi. Kilolu bebeği de doğunca emzirmek zor oluyor bence doymuyo az sütle falan. Inan benim üçüncü 2500 3000 arası olsa yeter diyorum. Fazla sut istemesin benden diye. Zaten ilk zamanlar az olacak
Ben de böyle bir şey hatırlıyorum, ama sanırım ufaktan idrar kaçırma gibi bir şey başladı bende onu su zannetmezsem iyi gece falan bir panikle.Nişandan sonra 1 hatta 2 haftaya kadar da doğum olmayabilir ama su geldikten sonraki 24 saat içinde doğum olması gerekiyormuş. Okuduğum doğum hikayelerinden böyle öğrendim
Pilatese gitmediğimde biraz oluyor canım mesele geçen çarşamba gidememiştim amaSende pelvik kemik ağrisi yok mu? Ben yürürken zorlaniyorum, plateste ne olurum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?