2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Eveet ben gidiyorum C charlottes hatta bu sabah gittim. İnşallah faydası oluyordur :)

soda iç istersen , artık midelere de yer kalmadı ondan az yesek bile rahatsız ediyor. izmir de değilsen yürüyüş yap istersen, izmir deysen aman he
İçtim canım ya annem şimdi çorba getirecek bakalım iyi gelir belki. Amanın izmirdeyim kafamı çıkarmıyorum mecburi işim yoksa gündüz ben
Bu tamamen genetik evet çocuğun kgsu daha anne karnına düştüğü gibi belli oluyormuş yemeyle ortalama yarım kg aldırabiliyormuşuz zaten ama erkekler anlamıyor bunu Geçen hafta 2650 geldi 35+1ken. Bana göre iyi kilosu ama 150gr almış az diye panik oldu eşim bakalım yarın yine kontrol ne çıkacak

Reactions: Zzy
Kızlar katina vesilesiyle, su gelince hemen doktora gidiyoruz ama nişan gelince hemen gitmeye gerek yok mu ? Nasıl şimdi
Nişandan sonra 1 hatta 2 haftaya kadar da doğum olmayabilir ama su geldikten sonraki 24 saat içinde doğum olması gerekiyormuş. Okuduğum doğum hikayelerinden böyle öğrendim

Bende cok istiyorum ama video çekimi olucak kısım kısım dışarda bebegi karsılayan babaların videolarını izliyorum aglıyorlar oda cok hosuma gidiyor kararsızız
Ayy çok duygusal anlar yaa hepsi ve eşsiz bence. Hatta şöyle diyim bizim özel hastane tercih etmememizin ilk sebeplerinden biri de kontrollerde ve doğum sırasında eşimin her daim yanımda olması içindi.

Ayy çok duygusal anlar yaa hepsi ve eşsiz bence. Hatta şöyle diyim bizim özel hastane tercih etmememizin ilk sebeplerinden biri de kontrollerde ve doğum sırasında eşimin her daim yanımda olması içindi.
Benimki asla giremez bayılır kalır herhalde bende o girince mızmızlanır doğuramam hemen o yüzden girmeyecek. Bebek doğunca çağırıyorlar ya o zaman gelirim diyor

O an en iyi desteği hayat arkadaşından alabilir insan önemli anlar ama bn o an acının verdiği yetkiyle aksileşebilirm ondan korkuyorum

Yakınlarda covid olan arkadaşlar , 2 gündür eşimin de benimde burnumuz akıyor, hafif boğaz acısı var o kadar.
ağrı sızı yok. soğuk su , klimadan mıdır , covid olabilir mi ?

Benimki asla giremez bayılır kalır herhalde bende o girince mızmızlanır doğuramam hemen o yüzden girmeyecek. Bebek doğunca çağırıyorlar ya o zaman gelirim diyor
Hahahah yaaa o da iyiymiş ben de yanımda olsun istiyorum valla ondan güç alıp daha kolay bu işi başarırım diye düşünüyorum benim ki şimdiden hazırlık yapıyor işte elini şöyle tutarım, şöyle yanında olurum vs vs evde prova yapıyoruz

Reactions: Zzy
Ya şu kapan Kocatepe’nin videosunu eşine izlet lütfen geçmiş olsun canım. Su iç bol bol sen.

Benim doktorum da ilk ağızdan öyle söyledi 2500 üstü yeterli, yani tabi kilo aldıracak şeyler ye ama aman aman bir etki etmez dedi. Yine de ben de riske atmamak İçin az evvel öğle yemeğinde et yedim
Kesinlikle öyleymiş, ben de kafam takmıştım bu kilo olayını da biraz araştırınca aslında ne yaparsak yapalım bebeğe çok da etki etmeyeceğini okudum. Tabi tamamen aç kalmak ayrı bir şey ama rutin beslenmede bebek alacağı kiloyu alıyormuş. Zayıf bebek bir de normal doğum İçin kolay olur siye moral verdim ben kendime doğru mu yapmışım:)
Nişandan sonra 1 hatta 2 haftaya kadar da doğum olmayabilir ama su geldikten sonraki 24 saat içinde doğum olması gerekiyormuş. Okuduğum doğum hikayelerinden böyle öğrendim
Ben de böyle bir şey hatırlıyorum, ama sanırım ufaktan idrar kaçırma gibi bir şey başladı bende onu su zannetmezsem iyi gece falan bir panikle.
Bir de eşim bu hafta şehir dışında, bu haftayı atlatmam gerekiyor yoksa kim götürecek:)
Sende pelvik kemik ağrisi yok mu? Ben yürürken zorlaniyorum, plateste ne olurum bilemedim
Pilatese gitmediğimde biraz oluyor canım mesele geçen çarşamba gidememiştim ama dream_catcherr ın da dediği gibi pilatese gittiğim günler daha rahat hissediyorum kendimi. Kesinlikle rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…