Eş çok önemli çokŞöyle birşey okudum çok duygulandım
Senin de doğum ve yıldönümü arasında çok bi zaman olmayacak öyleyseAyyy biz de eylülde tanışıp sevgili olduk, 07.09 da bizim evlilik yıldönümümüztahmini doğum tarihi 09.09 ama bakalım ne zaman gelecek minnoşumuz
Hamileliğin ve doğumun her anında insanın gözü ilk eşini arıyor gerçekten. O gelene kadar bi sıkıntı olmaz inşaallah rahat olYa şu kapan Kocatepe’nin videosunu eşine izlet lütfengeçmiş olsun canım. Su iç bol bol sen.
Benim doktorum da ilk ağızdan öyle söyledi 2500 üstü yeterli, yani tabi kilo aldıracak şeyler ye ama aman aman bir etki etmez dedi. Yine de ben de riske atmamak İçin az evvel öğle yemeğinde et yedim
Kesinlikle öyleymiş, ben de kafam takmıştım bu kilo olayını da biraz araştırınca aslında ne yaparsak yapalım bebeğe çok da etki etmeyeceğini okudum. Tabi tamamen aç kalmak ayrı bir şey ama rutin beslenmede bebek alacağı kiloyu alıyormuş. Zayıf bebek bir de normal doğum İçin kolay olur siye moral verdim ben kendime doğru mu yapmışım:)
Ben de böyle bir şey hatırlıyorum, ama sanırım ufaktan idrar kaçırma gibi bir şey başladı bende onu su zannetmezsem iyi gece falan bir panikle.
Bir de eşim bu hafta şehir dışında, bu haftayı atlatmam gerekiyor yoksa kim götürecek:)
Pilatese gitmediğimde biraz oluyor canım mesele geçen çarşamba gidememiştim amadream_catcherr ın da dediği gibi pilatese gittiğim günler daha rahat hissediyorum kendimi. Kesinlikle rahatlatıyor
Hevesliyse girsin canım sanada iyi gelir hem ne güzelHahahah yaaa o da iyiymişben de yanımda olsun istiyorum valla ondan güç alıp daha kolay bu işi başarırım diye düşünüyorum benim ki şimdiden hazırlık yapıyor işte elini şöyle tutarım, şöyle yanında olurum vs vs evde prova yapıyoruz
Yaa biliyor söylüyorum oda okuyor falan ama vitaminli olsunmuş bebekYa şu kapan Kocatepe’nin videosunu eşine izlet lütfengeçmiş olsun canım. Su iç bol bol sen.
Benim doktorum da ilk ağızdan öyle söyledi 2500 üstü yeterli, yani tabi kilo aldıracak şeyler ye ama aman aman bir etki etmez dedi. Yine de ben de riske atmamak İçin az evvel öğle yemeğinde et yedim
Kesinlikle öyleymiş, ben de kafam takmıştım bu kilo olayını da biraz araştırınca aslında ne yaparsak yapalım bebeğe çok da etki etmeyeceğini okudum. Tabi tamamen aç kalmak ayrı bir şey ama rutin beslenmede bebek alacağı kiloyu alıyormuş. Zayıf bebek bir de normal doğum İçin kolay olur siye moral verdim ben kendime doğru mu yapmışım:)
Ben de böyle bir şey hatırlıyorum, ama sanırım ufaktan idrar kaçırma gibi bir şey başladı bende onu su zannetmezsem iyi gece falan bir panikle.
Bir de eşim bu hafta şehir dışında, bu haftayı atlatmam gerekiyor yoksa kim götürecek:)
Pilatese gitmediğimde biraz oluyor canım mesele geçen çarşamba gidememiştim amadream_catcherr ın da dediği gibi pilatese gittiğim günler daha rahat hissediyorum kendimi. Kesinlikle rahatlatıyor
O nasıl işmiş kız su gelmiyor sancımı geliyomusss ilk kez duydum .d11.15te aklımda deli sorular var onlarıda sorayım.bazısında su filan gelmiyor ondanda korkuyorum
Allahım şifa versin canım inşallah hemen toparlar bir daha gerek kalmazİyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederimBebeğimde birazcık nefes almada huzursuzluk vardı. Rahatlatmak amacıyla kuvöze alındı. Bir kez emzirebildim. Şu an yormamak adına serumla besleniyor. Kan tahlilleri ve röntgen yapıldı. Şu ana kadar röntgen ve çıkan tahlil sonuçları temiz ama önlem amaçlı antibiyotik başlanmış. Bir iki saate kuvözden çıkarılıp yanıma verilecek huzursuzluk devam ederse yeniden alacaklar. Yavruma dua edin olur mu
Çok doğru kesinlikle, yollar her zaman çiçeklerle dolu olmuyor maalesef, çetrefilli ve dikenli yollar da çokca çıkıyor karşımıza, yazıldığı gibi önemli olan yolun nasıl olduğu değil yolu kiminle gittiğinŞöyle birşey okudum çok duygulandım
İnşallah hemencecik toparlar ve birdaha ayrı kalmazsınızİyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederimBebeğimde birazcık nefes almada huzursuzluk vardı. Rahatlatmak amacıyla kuvöze alındı. Bir kez emzirebildim. Şu an yormamak adına serumla besleniyor. Kan tahlilleri ve röntgen yapıldı. Şu ana kadar röntgen ve çıkan tahlil sonuçları temiz ama önlem amaçlı antibiyotik başlanmış. Bir iki saate kuvözden çıkarılıp yanıma verilecek huzursuzluk devam ederse yeniden alacaklar. Yavruma dua edin olur mu
hayırlı olsun, Allah şifa versin inşallah, kaç kilo doğdu kiloya bağlı mı alındı küvöze acaba?İyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederimBebeğimde birazcık nefes almada huzursuzluk vardı. Rahatlatmak amacıyla kuvöze alındı. Bir kez emzirebildim. Şu an yormamak adına serumla besleniyor. Kan tahlilleri ve röntgen yapıldı. Şu ana kadar röntgen ve çıkan tahlil sonuçları temiz ama önlem amaçlı antibiyotik başlanmış. Bir iki saate kuvözden çıkarılıp yanıma verilecek huzursuzluk devam ederse yeniden alacaklar. Yavruma dua edin olur mu
Aynen ben de istiyorum yanımda olsun, inşallah son dakika hevesinden vazgeçmezHevesliyse girsin canım sanada iyi gelir
Eğer zamanını beklerse minik çok zaman olmayacak, bakalım hayırlısı olsun inşallahSenin de doğum ve yıldönümü arasında çok bi zaman olmayacak öyleysesağlıkla gelsinler de artık ne zaman olursa Tabi çok beklemek de istemiyor bir yanım çok merak ediyorum çok
Doktorum hala dönüş yapmadı bende mavi tike bakıyorum sürekli görmedi sanıyorum meğer en son temmuzdaki mesajlarım mavi tik olmuş Ağustos un başındakiler de mavi tik yok. Sinir oldum iyice saat kaç oldu ses seda yok napsam bilemedimDönüş yapınca bilgilendirirmisin bnde merak ediyorum tansiyon durumunu
Ayyy senin çok az kaldı takipteyim iri bebek leriPerşembe sezeryan ile birlikte kist ameliyati birlikte olacagim sol yumurtaligim alinacak annem gelecekti ama dün Mardin de yaşanan elim kazada teyzemi kaybettik annem oraya gitti bekar kızkardeşim dogum gelecek.ikinci cocugum ama nasil yapacagm ameliyatli halimle bilmiyorum çok kötüyüm kime neye uzulecegimi şaşırdım
Başta biraz çatıştık bn hamişligin verdigi gerginlik onunda acaba babalıgın hissettirdigi yetişebilirmiyim diye düşünmesinden dolayı çok şükür adapte olunca ikimizde sakinledikÇok doğru kesinlikle, yollar her zaman çiçeklerle dolu olmuyor maalesef, çetrefilli ve dikenli yollar da çokca çıkıyor karşımıza, yazıldığı gibi önemli olan yolun nasıl olduğu değil yolu kiminle gittiğin
Nasıl hissediyorsun kendini şuan? ölçtürebilecegin yakın biryer varsa bi baktır istersen stres yapma kendine.Doktorum hala dönüş yapmadı bende mavi tike bakıyorum sürekli görmedi sanıyorum meğer en son temmuzdaki mesajlarım mavi tik olmuş Ağustos un başındakiler de mavi tik yok. Sinir oldum iyice saat kaç oldu ses seda yok napsam bilemedim
Eşimi aradım beni yakın bi eczaneye götürsün diye çünkü burada çok fazla yokuş var çok zorlanıyorum hele ki bu sıcakta. İşini bitirir bitirmez gelecek. Biraz araştırma yaptım bir şeyler okudum onlar gerdi biraz beni umarım bir şey olmazNasıl hissediyorsun kendini şuan? ölçtürebilecegin yakın biryer varsa bi baktır istersen stres yapma kendine.
Çok normal böyle olması, bambaşka bir hayata adapte olmaya çalıştık. Şimdi doğum sonrası da benzer seyler yasanabilir çok normal ama önemli olan geçici olmasıBaşta biraz çatıştık bn hamişligin verdigi gerginlik onunda acaba babalıgın hissettirdigi yetişebilirmiyim diye düşünmesinden dolayı çok şükür adapte olunca ikimizde sakinledikAllah hepimize ömür boyu mutluluk saglık versin inşallah destekler hiç bitmesin
Evet canım böyle bişide varO nasıl işmiş kız su gelmiyor sancımı geliyomusss ilk kez duydum .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?