2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayyy biz de eylülde tanışıp sevgili olduk, 07.09 da bizim evlilik yıldönümümüz tahmini doğum tarihi 09.09 ama bakalım ne zaman gelecek minnoşumuz
Senin de doğum ve yıldönümü arasında çok bi zaman olmayacak öyleyse sağlıkla gelsinler de artık ne zaman olursa Tabi çok beklemek de istemiyor bir yanım çok merak ediyorum çok

Hamileliğin ve doğumun her anında insanın gözü ilk eşini arıyor gerçekten. O gelene kadar bi sıkıntı olmaz inşaallah rahat ol Sulu akıntı da çok oluyor sanki sende de öyle mi bilmiyorum. Benim idrar kaçırma durdu gibi ama akıntı devamkee.

Hevesliyse girsin canım sanada iyi gelir hem ne güzel
Yaa biliyor söylüyorum oda okuyor falan ama vitaminli olsunmuş bebek

İyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederimBebeğimde birazcık nefes almada huzursuzluk vardı. Rahatlatmak amacıyla kuvöze alındı. Bir kez emzirebildim. Şu an yormamak adına serumla besleniyor. Kan tahlilleri ve röntgen yapıldı. Şu ana kadar röntgen ve çıkan tahlil sonuçları temiz ama önlem amaçlı antibiyotik başlanmış. Bir iki saate kuvözden çıkarılıp yanıma verilecek huzursuzluk devam ederse yeniden alacaklar. Yavruma dua edin olur mu

Allahım şifa versin canım inşallah hemen toparlar bir daha gerek kalmaz

Şöyle birşey okudum çok duygulandım
Çok doğru kesinlikle, yollar her zaman çiçeklerle dolu olmuyor maalesef, çetrefilli ve dikenli yollar da çokca çıkıyor karşımıza, yazıldığı gibi önemli olan yolun nasıl olduğu değil yolu kiminle gittiğin

Son düzenleme:
İnşallah hemencecik toparlar ve birdaha ayrı kalmazsınız

hayırlı olsun, Allah şifa versin inşallah, kaç kilo doğdu kiloya bağlı mı alındı küvöze acaba?

Senin de doğum ve yıldönümü arasında çok bi zaman olmayacak öyleyse sağlıkla gelsinler de artık ne zaman olursa Tabi çok beklemek de istemiyor bir yanım çok merak ediyorum çok
Eğer zamanını beklerse minik çok zaman olmayacak, bakalım hayırlısı olsun inşallah ben de hem beklesin diyorum hem de gelsin de tanışalım artık diyorum

Dönüş yapınca bilgilendirirmisin bnde merak ediyorum tansiyon durumunu
Doktorum hala dönüş yapmadı bende mavi tike bakıyorum sürekli görmedi sanıyorum meğer en son temmuzdaki mesajlarım mavi tik olmuş Ağustos un başındakiler de mavi tik yok. Sinir oldum iyice saat kaç oldu ses seda yok napsam bilemedim

Ayyy senin çok az kaldı takipteyim iri bebek leri kaç kg oldu bebisin 29+5 te 1830 dedi bize iki hafta fark atıyoruz bakalım 38 bitince alır bizi de heralde böyle giderse

Başta biraz çatıştık bn hamişligin verdigi gerginlik onunda acaba babalıgın hissettirdigi yetişebilirmiyim diye düşünmesinden dolayı çok şükür adapte olunca ikimizde sakinledik Allah hepimize ömür boyu mutluluk saglık versin inşallah destekler hiç bitmesin

Nasıl hissediyorsun kendini şuan? ölçtürebilecegin yakın biryer varsa bi baktır istersen stres yapma kendine.

Nasıl hissediyorsun kendini şuan? ölçtürebilecegin yakın biryer varsa bi baktır istersen stres yapma kendine.
Eşimi aradım beni yakın bi eczaneye götürsün diye çünkü burada çok fazla yokuş var çok zorlanıyorum hele ki bu sıcakta. İşini bitirir bitirmez gelecek. Biraz araştırma yaptım bir şeyler okudum onlar gerdi biraz beni umarım bir şey olmaz

Çok normal böyle olması, bambaşka bir hayata adapte olmaya çalıştık. Şimdi doğum sonrası da benzer seyler yasanabilir çok normal ama önemli olan geçici olması Ahh Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…