Eşimi aradım beni yakın bi eczaneye götürsün diye çünkü burada çok fazla yokuş var çok zorlanıyorum hele ki bu sıcakta. İşini bitirir bitirmez gelecek. Biraz araştırma yaptım bir şeyler okudum onlar gerdi biraz beni umarım bir şey olmaz
Kızlar selamlar, ıslak mendil olarak ne alacağız? Sleepy natural serisi mi almalı, onun da bir sürü rengi var hangisini aldınız? içinde sadece su olsun istiyorum
Kızlar selamlar, ıslak mendil olarak ne alacağız? Sleepy natural serisi mi almalı, onun da bir sürü rengi var hangisini aldınız? içinde sadece su olsun istiyorum
Minik pembis pamuğuma kavuştum kızlar Herşey yolunda çok şükür Gece uyku esnasında sancıyla uyandım ve yan dönmemle suyum geldi. Doktorumu arayıp, cantamla hastaneye geçtim. Sancılar başladı, sabaha karşı doktorum geldi 37+2'de kavuştuk. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
İyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederimBebeğimde birazcık nefes almada huzursuzluk vardı. Rahatlatmak amacıyla kuvöze alındı. Bir kez emzirebildim. Şu an yormamak adına serumla besleniyor. Kan tahlilleri ve röntgen yapıldı. Şu ana kadar röntgen ve çıkan tahlil sonuçları temiz ama önlem amaçlı antibiyotik başlanmış. Bir iki saate kuvözden çıkarılıp yanıma verilecek huzursuzluk devam ederse yeniden alacaklar. Yavruma dua edin olur mu
Dilos6342
selam canım , foruma daha doğrusu buraya pek bakamıyordum da. Aklımda kalmış siz Hatay'da İskenderun'da miydiniz bir de eşiniz askerdi değil mi sizin
Dilos6342
selam canım , foruma daha doğrusu buraya pek bakamıyordum da. Aklımda kalmış siz Hatay'da İskenderun'da miydiniz bir de eşiniz askerdi değil mi sizin
Kızlar hepsiburada da Sleepy bebek bezi, sıvı sabun ve ıslak mendillerde 2.si 1 TL kampanyası var, ihtiyacı olan baksın derim. Ben bebek bezi aldım 2 paket daha.
Ayy umarım iyi bir yere çıkmıştır tahininiz neden soruyorum, kardeşimi askere gönderdik, o İskenderun'da tabii. Benimde doğumum her an olabilir duygusallık had safhada aklıma gelmişken sorayım dedim aynı yerdeyse tanıdık birilerinin olması iyi olur diye düşündüm
Minik pembis pamuğuma kavuştum kızlar Herşey yolunda çok şükür Gece uyku esnasında sancıyla uyandım ve yan dönmemle suyum geldi. Doktorumu arayıp, cantamla hastaneye geçtim. Sancılar başladı, sabaha karşı doktorum geldi 37+2'de kavuştuk. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Günaydın güzel annislerim bebislerle kavusacagimiz bir hafta olacak inşallah 3 tane planlı doğumumuz var bu hafta sağlıkla gelsin bebeklerimiz tabii suprizli bebislerimiz de olabilir bu hafta randevusu olan kimler var bakalım bizi neler bekliyor
LLalalala1maviss_34
ben de çok heyecanlıyım günler geçtim saat saymaya başlayacağım artık kızıma kavuşacağım cuma sabah 6da inşallah En kısa sürede de yazarım buraya
Su geldiğinde enfeksiyon riski olacağı için 24 saat içinde doğum olmasını istiyorlar. O sebeple duş alıp gitmek lazım ama nişanda aceleye gerek yok 7-10 gün önce bile gelebilir