2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hiç bişey olmaz Allahın izniyle.stres daha cok cıkarır tansiyonunu.ölçtür bakalm bi.bebişin nasıl hareketleri

Maşalah size Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin minik bebiş annesini hiç üzmeden güzel güzel emsin inş gözünüzaydın darısı bizlere

maviss_34 L Lalalala1 kızlarrr nasılsınız nasıl gidiyor süreciniz az zamanınız kalmış kavuşmanıza maşallah heyecan varmı
Canımm sen doğum yaptın dimiii maşallah ne kadar da zaman geçmiş üstünden

Biz iyiyiz az kaldı yolun sonu görünüyor :)

Sen nasılsın esas bize tecrübeleri aktar, bebek iyi değil mi??
Hala inanamıyorum dünden bugüne neler konuştuğumuza :)

İçini ferah tur Allah’ın izniyle yanıbaşında olacak hep bebeğin

Kızlar selamlar, ıslak mendil olarak ne alacağız? Sleepy natural serisi mi almalı, onun da bir sürü rengi var hangisini aldınız? içinde sadece su olsun istiyorum
Bende bu seriden aldım. Arkadaşım önermişti diğer serilerde içeriğinde gereksiz çok şey vardı bu saf sulu seri olanı

Eklentiler

• AD128600-BF5F-4EF7-A909-7ABA5107F0AB.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba Hatay Antakyadaydık sonra tayinimiz çıktı evet asker eşim
Ayy umarım iyi bir yere çıkmıştır tahininiz neden soruyorum, kardeşimi askere gönderdik, o İskenderun'da tabii. Benimde doğumum her an olabilir duygusallık had safhada aklıma gelmişken sorayım dedim aynı yerdeyse tanıdık birilerinin olması iyi olur diye düşündüm

Tebrik ederim katinaizmir Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benimde yarın randevum var ilk defa nstye giricem sanırım

Simdi doktor kontrolünden çıktım bebeğin yüzünü net göremedik ellerini yüzüne tutmustu
34+3 deyim 2kilo 200gr boyunu sormayı unuttum 3 hafta sonraya cagirdi nerdeyse 38.hafta giricek bu doktor beni nstye sokmayı düşünmüyor sanırım

Kızlar katina vesilesiyle, su gelince hemen doktora gidiyoruz ama nişan gelince hemen gitmeye gerek yok mu ? Nasıl şimdi
Su geldiğinde enfeksiyon riski olacağı için 24 saat içinde doğum olmasını istiyorlar. O sebeple duş alıp gitmek lazım ama nişanda aceleye gerek yok 7-10 gün önce bile gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…