2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Teşekkür ederim Diyarbakıra geldik size de hayırlısı olsun hayırlısıyla gidip gelsin inşallah tüh ama antakyada olsaydı hala orda kalan arkadaşlarımız da var iyi olurdu iskenderundan maalesef kimseyi bilmiyor eşim

Evet canım yapdim çok şükür bayağı geç geldi benimki 40 +1 de.

Çok heyecanlı ya maşallah sizlere

İyiyiz bizde çok şükür canim bebekde iyi Allah'a şükür yarın 40 imiz çıkıyor alıştık artık birbiirmize tempoya her bebek ayrı canım valla huy olarak ne desem boş yaşadıkça tanırsınız birbirinizi ancak ama lohusalıkta mümkünse az insan çok huzur herkes biseyler diycek kafalar çorba olcak falan herkese he deyip geçin kendi bildiğinizi yapın bana kalırsa çünkü herkes başka şeyi savunuyor

Evet normal de bu hafta olmass da haftaya çağırıp sokması lazimdi sormadın mj canim ne zaman baslayacagz diye

Ben perinatoloğa takipliyim hiç nstye almadı beni cuma günü doğuruyorum inşallah Ultrason yaparken biryerlere bakıyor, o nstden daha iyi gösteriyormuş bebek iyilik halini. Endişe etmeyin bence belki sizinki de ona bakıyordur

Bnde 9.9.22 diyecegim ama cok var ya
Sen o tarihten önce dogurcan bebişim
Korkudan evi toparlayamamda duş alırım
Hahahha sen dusunu al da boşver evi de eşin toplasın
Valla tarihler de bebiskolarin dediği oluyor onlar ne zaman hazır olurlarsa sağlıklı olsunlar da erken geç artık heran bekleyebiliriz kuzum
Kızlar katina vesilesiyle, su gelince hemen doktora gidiyoruz ama nişan gelince hemen gitmeye gerek yok mu ? Nasıl şimdi
Kızlar cevaplams ama bende yazayım canim suyun gelirse hemen hastaneye gitmen gerekiyor enfeksiyon riskinden dolayı ama Nisan geldi mi yada sancı oldu mu bebeğin hareketlerini ve sancı aralıklarını takip edip öyle doktor yoluna koyulman lazım normal doğuranlar öyle diyor
Ahhh kıyamam canim soda iç su icmekte iyi gelir ama sen ne kadar yersen ye bebek almak istediği kadar alır şöyle de bişey var bebek kilosu az doğsa bile senin sütünle arayı kapatır yeter ki sağlığı yerinde olsun o sebeple hiç düşünme kg az falan diye
Benim 08.09 olsun evlilik yıldönümümüz Hamileliği i de doğum günümde öğrenmiştim
Sezeryan olacaksan şansın var canisi
Yakınlarda covid olan arkadaşlar , 2 gündür eşimin de benimde burnumuz akıyor, hafif boğaz acısı var o kadar.
ağrı sızı yok. soğuk su , klimadan mıdır , covid olabilir mi ?
Canım soğuk sudan dir o durum benim de dün öyle boğazım acıyor gibiydi bugün hiç biseyim yok soğuk su içmiştim ondan olmus
Mesajlara sonra tek tek dönecem kızlar sağolun
@Mirune 38+2 3200gr 51,cm doğdu şuan kucağımda uyuyor öyle yazıyorum emdik çok şükür sütüm indi şimdilik bizden bu kadar
Canım Eylül annelerine yazdın ama sabah ben etiket yapmıştım seni çok sevindim gozunuzaydin sağlıklı güzel günler de büyüt bebeğini
Hastaneyle görüştünüz mü canim aliyorlar mi pandemiden dolayı sıkıntı olabilir belki bende çok istiyordum ama almıyorlar galiba doguma
maviss_34 L Lalalala1 kızlarrr nasılsınız nasıl gidiyor süreciniz az zamanınız kalmış kavuşmanıza maşallah heyecan varmı
Kuzucummm maşallah size kirkiniz bile çıkıyor dünyaya gelen büyüyor valla bizim de sayılı günler kaldı sıcaklardan yana kotuyuz biraz onun dışında herşey yolunda çok şükür iki üç hafta kadar bir zamanımız var benim sezeryan olacağı için ctesi gittiğimde gün verecek çok heyecanlıyım ve ister istemez korkuyorum da ya
Rabbim şifasını versin canım tedbir amaçlı sonuçta herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
Benimde yarın randevum var ilk defa nstye giricem sanırım
O zaman baya heyecanlı sındır ilk olacahi için hadi güzel haberlerle gel canım
L Lalalala1 maviss_34 ben de çok heyecanlıyım günler geçtim saat saymaya başlayacağım artık kızıma kavuşacağım cuma sabah 6da inşallah En kısa sürede de yazarım buraya
Ahhh bizde seni sabırsızlıkla bekliyor olacağız canim son günler hiç geçmez şimdi sağlıkla kavuşun insallah

Merhaba maviscim yazamadım ben uzun zamandır herkes iyidir umarım .. zor günler geçirdim erken oldu 3 hafta kadar ama kızım doğdu şükür 3 gün oldu

Merhaba maviscim yazamadım ben uzun zamandır herkes iyidir umarım .. zor günler geçirdim erken oldu 3 hafta kadar ama kızım doğdu şükür 3 gün oldu
Yaaa gözünüz aydın canım inşallah ikiniz de iyisinizdir Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne kızının kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listemize

Yaaa gözünüz aydın canım inşallah ikiniz de iyisinizdir Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne kızının kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listemize
Teşekkür ederiz teyzesi iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, spinal oldu doğum sırt bel ağrım var biraz. Azcık da dikişlerim acıyo doğrulamıyorm. göbeğim hala doğum yapmamış gibi ne zamana toparlar bilmiyorum
Bebişim biraz minnak doğdu 2550 , 46 cm adı da Umay oldu. Darısı diğer hamişlerimize insallah

Valla tarihler de bebiskolarin dediği oluyor onlar ne zaman hazır olurlarsa sağlıklı olsunlar da erken geç artık heran bekleyebiliriz kuzum
Aynen öyle minik oğlum ne zaman isterse, onun sağlığı için en iyisi ve hayırlısı neyse o olsun Aynen öyle artık kapı her an çalabilir beklemedeyiz
Hastaneyle görüştünüz mü canim aliyorlar mi pandemiden dolayı sıkıntı olabilir belki bende çok istiyordum ama almıyorlar galiba doguma
Evet evet sıkıntı yok canım , alıyorlarmış doğuma babayı

Bende 33+1 de gittim ve sonrasında çağırdığı tarih 37. Haftanın sonu. Nts ye acil dışında hiç girmedim. Onda da evhama kurban gitmiştim :) Gerek görmedi de her şey olağan diye. Doktorumuz tanıdık üstelik. İlgili, alakalı ve çözüm odaklı. Sorun olmadığından almamıştır sizi de.

Hiç öyle düşünme sütünden emdikçe toparlayacak annesi sağlığı yerinde çok şükür sende kirkin çıkana kadar toparlarsin merak etme ama mutlaka doktoruna korse muhabbetini sor ve kullan canım faydası olacaktır baş ağrısı için bol bol su ve kahve sırt ağrısı da belli bir süre oluyor zaten

Öyle canım gelen büyüyor dediğin gibi bazen halen daha nasıl doğum olcak acaba diye düşündüğüm gunlerdeymisim gibi geliyor hala hiç korkma daha öncede yaşadın zaten biliyorsun.mis kokulun gelince kucağına herşey toz pembe geliyor insana sıcaklar malesef gerçekten hepimizi çok zorluyor emzirmek zor bebis çoğunlukla isilik oluyor ister istemez hemde zibinla tutuyorum ama fayda etmiyor inşallah bir an önce havalar ferahlar.sizin doğum zamanları yine iyi o açıdan

Ölçtüm şimdi yine aynı 15/9. Doktorumla da konuştum az önce önceki sonuçlarına baktı cumartesiden önce gel dedi yarın 13.30 aldım yeni randevuyu
Hayırlı haberlerle inşallah canım.stres yapma bebişinin hareketleri iyi
Ölçtüm şimdi yine aynı 15/9. Doktorumla da konuştum az önce önceki sonuçlarına baktı cumartesiden önce gel dedi yarın 13.30 aldım yeni randevuy

Selamlaaar , 36. Haftaya girdik. Çok zor geçiyor. Plesenta previa oldum 28. Haftada. Sürekli yatarak geçiriyorum. Doğum yarından itibaren bekleniyor. Son raddeye kadar geliriz inşallah.

Insallah kuzucum. Tavsiyeleri deniyorum bakalım insallah bir an önce toparlarım

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Ben 35+2 de ilk nst me girdim canım. Ama 3 hafta çok geçin değil mi Haftalık buradaki çoğu arkadaşın kontrolü artık.
Hiç geçmeyecekmiş hep hamile kalacakmışım gibi geliyor bana :)

Kesinlikle katılıyorum şimdi bile laf eden çok oluyor en ufak bir konuda bile, herkesin bir fikri var. Elimde olsa eşimle ikimiz olalım sadece isterim ama ona da cesaretim yok. Annem gelecek yanımıza, zaten aynı ildeyiz gelir gider biz de baş başa kalırız bazen çekirdek aile ile ama annemle bile çatıştığımız noktalar oluyor. Bakalım nasıl geçecek süreç

Eşim o telaşla çantaları alır beni evde bırakır karın agrısı yaklaştıgının belirtisimi bilmiyorum ama karın agrısı basladı günde 5 6 kez oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…