Teşekkür ederim Diyarbakıra geldikAyy umarım iyi bir yere çıkmıştır tahininiz neden soruyorum, kardeşimi askere gönderdik, o İskenderun'da tabii. Benimde doğumum her an olabilir duygusallık had safhada aklıma gelmişken sorayım dedim aynı yerdeyse tanıdık birilerinin olması iyi olur diye düşündüm
Evet canım yapdim çok şükür bayağı geç geldi benimkiCanımm sen doğum yaptın dimiii maşallah ne kadar da zaman geçmiş üstünden
Biz iyiyiz az kaldı yolun sonu görünüyor :)
Sen nasılsın esas bize tecrübeleri aktar, bebek iyi değil mi??
Hala inanamıyorum dünden bugüne neler konuştuğumuza :)
İçini ferah tur Allah’ın izniyle yanıbaşında olacak hep bebeğin
Evet normal de bu hafta olmass da haftaya çağırıp sokması lazimdi sormadın mj canim ne zaman baslayacagz diyeSimdi doktor kontrolünden çıktım bebeğin yüzünü net göremedik ellerini yüzüne tutmustu
34+3 deyim 2kilo 200gr boyunu sormayı unuttum 3 hafta sonraya cagirdi nerdeyse 38.hafta giricek bu doktor beni nstye sokmayı düşünmüyor sanırım
Ben perinatoloğa takipliyim hiç nstye almadı beni cuma günü doğuruyorum inşallahSimdi doktor kontrolünden çıktım bebeğin yüzünü net göremedik ellerini yüzüne tutmustu
34+3 deyim 2kilo 200gr boyunu sormayı unuttum 3 hafta sonraya cagirdi nerdeyse 38.hafta giricek bu doktor beni nstye sokmayı düşünmüyor sanırım
Sen o tarihten önce dogurcan bebişimBnde 9.9.22 diyecegim ama cok var ya
Hahahha sen dusunu al da boşver evi de eşin toplasınKorkudan evi toparlayamamda duş alırım
Valla tarihler de bebiskolarin dediği oluyor onlar ne zaman hazır olurlarsa sağlıklı olsunlar da erken geç artık heran bekleyebiliriz kuzumAyyy iyi yapmıssın ya, ne kadar erken randevu o kadar iyiAy inşallah bu hafta girmem sürprizli minikler arasına ama bir sonraki haftaya neden olmasın hatta gönlümden geçen tarih 3 Eylül, 39+1e denk geliyor tam ama bakalım kısmet minik nasıl isterse öyle olacak
Kızlar cevaplams ama bende yazayım canim suyun gelirse hemen hastaneye gitmen gerekiyor enfeksiyon riskinden dolayı ama Nisan geldi mi yada sancı oldu mu bebeğin hareketlerini ve sancı aralıklarını takip edip öyle doktor yoluna koyulman lazım normal doğuranlar öyle diyorKızlar katina vesilesiyle, su gelince hemen doktora gidiyoruz ama nişan gelince hemen gitmeye gerek yok mu ? Nasıl şimdi
Ahhh kıyamam canim soda iç su icmekte iyi gelir ama sen ne kadar yersen ye bebek almak istediği kadar alır şöyle de bişey var bebek kilosu az doğsa bile senin sütünle arayı kapatır yeter ki sağlığı yerinde olsun o sebeple hiç düşünme kg az falan diyeKızlar sabahtan beri çok fenayım. Bebek kg alsın diye eşim bu hafta sürekli et tıktı ağzıma. En sonunda dün çok yediğim için rahatsız oldum göresim bile gelmiyor şu an kahvaltı bile yapmadımKarın ağrısı mide bulantısı mahvetti beni birde ishal oldum. Her şeyin fazlası zarar işte çocukta taş gibiydi garibim tüm gece oda bunaldı
Sezeryan olacaksan şansın var canisiBenim 08.09 olsun evlilik yıldönümümüzHamileliği i de doğum günümde öğrenmiştim
Canım soğuk sudan dir o durum benim de dün öyle boğazım acıyor gibiydi bugün hiç biseyim yok soğuk su içmiştim ondan olmusYakınlarda covid olan arkadaşlar , 2 gündür eşimin de benimde burnumuz akıyor, hafif boğaz acısı var o kadar.
ağrı sızı yok. soğuk su , klimadan mıdır , covid olabilir mi ?
Canım Eylül annelerine yazdın ama sabah ben etiket yapmıştım seni çok sevindim gozunuzaydin sağlıklı güzel günler de büyüt bebeğiniMesajlara sonra tek tek dönecem kızlar sağolun
@Mirune 38+2 3200gr 51,cm doğduşuan kucağımda uyuyor öyle yazıyorum emdik çok şükür sütüm indi şimdilik bizden bu kadar
Hastaneyle görüştünüz mü canim aliyorlar mi pandemiden dolayı sıkıntı olabilir belki bende çok istiyordum ama almıyorlar galiba dogumaHahahah yaaa o da iyiymişben de yanımda olsun istiyorum valla ondan güç alıp daha kolay bu işi başarırım diye düşünüyorum benim ki şimdiden hazırlık yapıyor işte elini şöyle tutarım, şöyle yanında olurum vs vs evde prova yapıyoruz
Kuzucummm maşallah size kirkiniz bile çıkıyor dünyaya gelen büyüyor valla bizim de sayılı günler kaldı sıcaklardan yana kotuyuz biraz onun dışında herşey yolunda çok şükür iki üç hafta kadar bir zamanımız var benim sezeryan olacağı için ctesi gittiğimde gün verecek çok heyecanlıyım ve ister istemez korkuyorum da ya
Rabbim şifasını versin canım tedbir amaçlı sonuçta herşey güzel olacak Allah'ın izniyleİyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederimBebeğimde birazcık nefes almada huzursuzluk vardı. Rahatlatmak amacıyla kuvöze alındı. Bir kez emzirebildim. Şu an yormamak adına serumla besleniyor. Kan tahlilleri ve röntgen yapıldı. Şu ana kadar röntgen ve çıkan tahlil sonuçları temiz ama önlem amaçlı antibiyotik başlanmış. Bir iki saate kuvözden çıkarılıp yanıma verilecek huzursuzluk devam ederse yeniden alacaklar. Yavruma dua edin olur mu
O zaman baya heyecanlı sındır ilk olacahi için hadi güzel haberlerle gel canımBenimde yarın randevum var ilk defa nstye giricem sanırım
Ahhh bizde seni sabırsızlıkla bekliyor olacağız canim son günler hiç geçmez şimdi sağlıkla kavuşun insallah
Merhaba maviscim yazamadım ben uzun zamandır herkes iyidir umarım .. zor günler geçirdim erken oldu 3 hafta kadar ama kızım doğdu şükür 3 gün oldu@melyes @efsunn210102 @gibigibigibi G gulcehanim @Tekin_34 @Sbnmbrk @Hayllerinpesnde @zeynep serdar @sayiliranne @gls9216 @secilang @yarimyldz @nacwes @birgezegenli @muhendisdrop @turkuazz34 @Allahinkuluyuz @maco44 @Turunculuu @GAden @Citlembik2 @gurbetgulu16 @Cerenimo13 @Mojo44 @Guzelkuss @Girls24 @Zeymuss0103deniz3898 @beautifuldisaster @Fatmanurirfan @Minisi @yastun @beyazleblebi @zehra_g @Ebruli11 @H a s s a @simpkins91 @Mel59 @Zerrince @burju29 @Gzd0138 @monurol @Denizinhikayesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Yaaa gözünüz aydın canım inşallah ikiniz de iyisinizdir Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne kızının kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listemizeMerhaba maviscim yazamadım ben uzun zamandır herkes iyidir umarım .. zor günler geçirdim erken oldu 3 hafta kadar ama kızım doğdu şükür 3 gün oldu
Teşekkür ederiz teyzesi iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, spinal oldu doğum sırt bel ağrım var biraz. Azcık da dikişlerim acıyo doğrulamıyorm. göbeğim hala doğum yapmamış gibi ne zamana toparlar bilmiyorumYaaa gözünüz aydın canım inşallah ikiniz de iyisinizdir Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne kızının kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listemize
Aynen öyle minik oğlum ne zaman isterse, onun sağlığı için en iyisi ve hayırlısı neyse o olsunValla tarihler de bebiskolarin dediği oluyor onlar ne zaman hazır olurlarsa sağlıklı olsunlar da erken geç artık heran bekleyebiliriz kuzum
Evet evet sıkıntı yok canım , alıyorlarmış doğuma babayıHastaneyle görüştünüz mü canim aliyorlar mi pandemiden dolayı sıkıntı olabilir belki bende çok istiyordum ama almıyorlar galiba doguma
Bende 33+1 de gittim ve sonrasında çağırdığı tarih 37. Haftanın sonu. Nts ye acil dışında hiç girmedim. Onda da evhama kurban gitmiştim :) Gerek görmedi de her şey olağan diye. Doktorumuz tanıdık üstelik. İlgili, alakalı ve çözüm odaklı. Sorun olmadığından almamıştır sizi de.Simdi doktor kontrolünden çıktım bebeğin yüzünü net göremedik ellerini yüzüne tutmustu
Hiç öyle düşünme sütünden emdikçe toparlayacak annesi sağlığı yerinde çok şükürTeşekkür ederiz teyzesi iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, spinal oldu doğum sırt bel ağrım var biraz. Azcık da dikişlerim acıyo doğrulamıyorm. göbeğim hala doğum yapmamış gibi ne zamana toparlar bilmiyorum
Bebişim biraz minnak doğdu 2550 , 46 cm adı da Umay oldu. Darısı diğer hamişlerimize insallah
Öyle canım gelen büyüyor dediğin gibi bazen halen daha nasıl doğum olcak acaba diye düşündüğüm gunlerdeymisim gibi geliyor halaKuzucummm maşallah size kirkiniz bile çıkıyor dünyaya gelen büyüyor valla bizim de sayılı günler kaldı sıcaklardan yana kotuyuz biraz onun dışında herşey yolunda çok şükür iki üç hafta kadar bir zamanımız var benim sezeryan olacağı için ctesi gittiğimde gün verecek çok heyecanlıyım ve ister istemez korkuyorum da ya
Hayırlı haberlerle inşallah canım.stres yapma bebişinin hareketleri iyiÖlçtüm şimdi yine aynı 15/9. Doktorumla da konuştum az önce önceki sonuçlarına baktı cumartesiden önce gel dedi yarın 13.30 aldım yeni randevuyu
Ölçtüm şimdi yine aynı 15/9. Doktorumla da konuştum az önce önceki sonuçlarına baktı cumartesiden önce gel dedi yarın 13.30 aldım yeni randevuy
Selamlaaar , 36. Haftaya girdik. Çok zor geçiyor. Plesenta previa oldum 28. Haftada. Sürekli yatarak geçiriyorum. Doğum yarından itibaren bekleniyor. Son raddeye kadar geliriz inşallah.@melyes @efsunn210102 @gibigibigibi G gulcehanim @Tekin_34 @Sbnmbrk @Hayllerinpesnde @zeynep serdar @sayiliranne @gls9216 @secilang @yarimyldz @nacwes @birgezegenli @muhendisdrop @turkuazz34 @Allahinkuluyuz @maco44 @Turunculuu @GAden @Citlembik2 @gurbetgulu16 @Cerenimo13 @Mojo44 @Guzelkuss @Girls24 @Zeymuss0103deniz3898 @beautifuldisaster @Fatmanurirfan @Minisi @yastun @beyazleblebi @zehra_g @Ebruli11 @H a s s a @simpkins91 @Mel59 @Zerrince @burju29 @Gzd0138 @monurol @Denizinhikayesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Insallah kuzucum. Tavsiyeleri deniyorum bakalım insallah bir an önce toparlarımHiç öyle düşünme sütünden emdikçe toparlayacak annesi sağlığı yerinde çok şükürsende kirkin çıkana kadar toparlarsin merak etme ama mutlaka doktoruna korse muhabbetini sor ve kullan canım faydası olacaktır baş ağrısı için bol bol su ve kahve sırt ağrısı da belli bir süre oluyor zaten
Allah analı babalı büyütsün gözün aydınTeşekkür ederiz teyzesi iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, spinal oldu doğum sırt bel ağrım var biraz. Azcık da dikişlerim acıyo doğrulamıyorm. göbeğim hala doğum yapmamış gibi ne zamana toparlar bilmiyorum
Bebişim biraz minnak doğdu 2550 , 46 cm adı da Umay oldu. Darısı diğer hamişlerimize insallah
Ben 35+2 de ilk nst me girdim canım. Ama 3 hafta çok geçin değil miSimdi doktor kontrolünden çıktım bebeğin yüzünü net göremedik ellerini yüzüne tutmustu
Hiç geçmeyecekmiş hep hamile kalacakmışım gibi geliyor bana :)Evet canım yapdim çok şükür bayağı geç geldi benimki40 +1 de.
Çok heyecanlı ya maşallah sizlere
İyiyiz bizde çok şükür canim bebekde iyi Allah'a şükür yarın 40 imiz çıkıyoralıştık artık birbiirmize tempoya her bebek ayrı canım valla huy olarak ne desem boş yaşadıkça tanırsınız birbirinizi ancak ama lohusalıkta mümkünse az insan çok huzur herkes biseyler diycek kafalar çorba olcak falan herkese he deyip geçin kendi bildiğinizi yapın bana kalırsa çünkü herkes başka şeyi savunuyor
Eşim o telaşla çantaları alır beni evde bırakırSen o tarihten önce dogurcan bebişim
Hahahha sen dusunu al da boşver evi de eşin toplasın
Valla tarihler de bebiskolarin dediği oluyor onlar ne zaman hazır olurlarsa sağlıklı olsunlar da erken geç artık heran bekleyebiliriz kuzum
Kızlar cevaplams ama bende yazayım canim suyun gelirse hemen hastaneye gitmen gerekiyor enfeksiyon riskinden dolayı ama Nisan geldi mi yada sancı oldu mu bebeğin hareketlerini ve sancı aralıklarını takip edip öyle doktor yoluna koyulman lazım normal doğuranlar öyle diyor
Ahhh kıyamam canim soda iç su icmekte iyi gelir ama sen ne kadar yersen ye bebek almak istediği kadar alır şöyle de bişey var bebek kilosu az doğsa bile senin sütünle arayı kapatır yeter ki sağlığı yerinde olsun o sebeple hiç düşünme kg az falan diye
Sezeryan olacaksan şansın var canisi
Canım soğuk sudan dir o durum benim de dün öyle boğazım acıyor gibiydi bugün hiç biseyim yok soğuk su içmiştim ondan olmus
Canım Eylül annelerine yazdın ama sabah ben etiket yapmıştım seni çok sevindim gozunuzaydin sağlıklı güzel günler de büyüt bebeğini
Hastaneyle görüştünüz mü canim aliyorlar mi pandemiden dolayı sıkıntı olabilir belki bende çok istiyordum ama almıyorlar galiba doguma
Kuzucummm maşallah size kirkiniz bile çıkıyor dünyaya gelen büyüyor valla bizim de sayılı günler kaldı sıcaklardan yana kotuyuz biraz onun dışında herşey yolunda çok şükür iki üç hafta kadar bir zamanımız var benim sezeryan olacağı için ctesi gittiğimde gün verecek çok heyecanlıyım ve ister istemez korkuyorum da ya
Rabbim şifasını versin canım tedbir amaçlı sonuçta herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
O zaman baya heyecanlı sındır ilk olacahi için hadi güzel haberlerle gel canım
Ahhh bizde seni sabırsızlıkla bekliyor olacağız canim son günler hiç geçmez şimdi sağlıkla kavuşun insallah
Solunum sebebiyle mi canım?Bı üst basamak hastaneye sevk oluyor bebeğim, en az beş gün gibi takipte olacak. Şimdilik ayrıldık ama kavuşucaz biliyorumDualarınızda olsun miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?