Bacim on gün once 3.100dedi bana persembe sezeryanla alinacak yazarm insallah kilo boy.diger oglum 38haftada 2.900dogmustuAyyy senin çok az kaldı takipteyim iri bebek lerikaç kg oldu bebisin 29+5 te 1830 dedi bize iki hafta fark atıyoruz bakalım 38 bitince alır bizi de heralde böyle giderse
Ahhh sorma bende guya ikinci bebek ama sanki ilk gibi heyecanliyimYa kızlar çok heyecanlı, sağlıklı kolaylıkla atlatılan doğumlar nasip olsun size ve hepimize @Matmazella @arashhatibulut
Böyle haberler görünce istemsizce heyecanlanıyorum
katinaizmir doğum sürecini detaylı bekliyoruz
Evet testler normal ama tam teşekküllü takip edilmesi önerildi. Sezaryen doğum sebebiyle bile olabiliyormuş, hırıltılı huzursuz nefes alıyor, akciğerdeki su tam bosalamayinca olan bir durummuş.Solunum sebebiyle mi canım?
Tabiki de kavuşacaksınız
Bende anlamıyordum nerede olduğunu ama ayaktayken çok fazla ağırlık hissetmeye başladım doğum pozisyonunu almış bebek ve özellikle hıçkırık tutunca vajinamda ciddi anlamda baskı hissediyorum artık tekme mı bilmiyourm arada göbek deliğinin orda hareketlilik oluyorSelam kızlar, 35 haftalık hamileyim. Perşembe günü kontrolüm var. En son bebeğim makat gelişti yani donmemisti. Şuan hala bebeğimin teknelerini sol altta hissediyorum sürekli. Bu bebeğimin hala dönmediğini mi gösteriyor. Aynı haftada olanlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Hadi hayırlısı sağlıcakla kucağına al sonra yazarsınBacim on gün once 3.100dedi bana persembe sezeryanla alinacak yazarm insallah kilo boy.diger oglum 38haftada 2.900dogmustu
İnsallah canim benim hepimiz sag salim alalim kucagimiza artkHadi hayırlısı sağlıcakla kucağına al sonra yazarsın
Ben baya sol altta tekme hissediyorum. Ayaktır muhtemelen. Dönüp dönmediğini anlayamadım. İnşallah dönmüştür artıkBende anlamıyordum nerede olduğunu ama ayaktayken çok fazla ağırlık hissetmeye başladım doğum pozisyonunu almış bebek ve özellikle hıçkırık tutunca vajinamda ciddi anlamda baskı hissediyorum artık tekme mı bilmiyourm arada göbek deliğinin orda hareketlilik oluyor
Banada aynısını dediler. Hatta ısrarla doktora dedim belki döner diye ama doktorun verdiği cevap bu zamana kadar bu pozisyondan dönen görmedim dediBir de en geç ne zaman döner bu bebiş? Normal doğum yapmayı istiyorum Allah'ın izniyle. Umarım döner miniğim
Banada öyle gelmeye başlamıştı artık birde gelmeyince son ana kadar iyice stres olmustumBen 35+2 de ilk nst me girdim canım. Ama 3 hafta çok geçin değil miHaftalık buradaki çoğu arkadaşın kontrolü artık.
Hiç geçmeyecekmiş hep hamile kalacakmışım gibi geliyor bana :)
Kesinlikle katılıyorum şimdi bile laf eden çok oluyor en ufak bir konuda bile, herkesin bir fikri var. Elimde olsa eşimle ikimiz olalım sadece isterim ama ona da cesaretim yok. Annem gelecek yanımıza, zaten aynı ildeyiz gelir gider biz de baş başa kalırız bazen çekirdek aile ile ama annemle bile çatıştığımız noktalar oluyor. Bakalım nasıl geçecek süreç
Ben sağ da da hissediyorum sol da da. Geçen hafta ebeye muayene ettirdim eliyle baktı başı aşağıda dedi. Nasıl.bi pozisyon bilmiyorum iki taraftada hissediyorum. Hem belli olmaz dönebilir belki de. Sancıyla bile dönen varmış. Sağ tarafa yatmayı öneriyorlar bebeğin baş asagi dönmesi için.Banada aynısını dediler. Hatta ısrarla doktora dedim belki döner diye ama doktorun verdiği cevap bu zamana kadar bu pozisyondan dönen görmedim dediHareketlerinide aynı resimdeki gibi hissediyorum
Amin inşallah teşekkür ederim canım darısı başına hayırlısıylaAllah analı babalı büyütsün gözün aydın
Amin inşallah bebegi kediyle tanıştırdınmı merak ediyorumAmin inşallah teşekkür ederim canım darısı başına hayırlısıyla
Sadece su istiyorsanız waterwipes öneririm ama baya pahalı diğerlerine göreKızlar selamlar, ıslak mendil olarak ne alacağız? Sleepy natural serisi mi almalı, onun da bir sürü rengi var hangisini aldınız? içinde sadece su olsun istiyorum
Bn bio natural ve ecologic aldım baby turco yeni doganıda cok öneriyolar onuda denemk için aldım.hepsi burada da sleepy ikinci ürün 1 tl var almakk istersen bakabilrisinKızlar selamlar, ıslak mendil olarak ne alacağız? Sleepy natural serisi mi almalı, onun da bir sürü rengi var hangisini aldınız? içinde sadece su olsun istiyorum
Sabır canım az kaldı hayırlısıylaYok hep var bunalima soktu beni ya
Haftasına göre kgsu normal canım boyunu fl kemik ölçüsü x7 yapıyorduk sanırım internetten bakabilirsin hesaplamasınaSimdi doktor kontrolünden çıktım bebeğin yüzünü net göremedik ellerini yüzüne tutmustu
34+3 deyim 2kilo 200gr boyunu sormayı unuttum 3 hafta sonraya cagirdi nerdeyse 38.hafta giricek bu doktor beni nstye sokmayı düşünmüyor sanırım
Soda falan içtim canımda işe yaramadı annem geldide çorba vs iyi etti sağ olsun. Ya çok iyi biliyorum bebeğin kgsunun genetikle alakalı olduğunu ama işte eşimede diyorum birlikte okuyoruz falan ama vitaminli olacakmış erkekler işteSen o tarihten önce dogurcan bebişim
Hahahha sen dusunu al da boşver evi de eşin toplasın
Valla tarihler de bebiskolarin dediği oluyor onlar ne zaman hazır olurlarsa sağlıklı olsunlar da erken geç artık heran bekleyebiliriz kuzum
Kızlar cevaplams ama bende yazayım canim suyun gelirse hemen hastaneye gitmen gerekiyor enfeksiyon riskinden dolayı ama Nisan geldi mi yada sancı oldu mu bebeğin hareketlerini ve sancı aralıklarını takip edip öyle doktor yoluna koyulman lazım normal doğuranlar öyle diyor
Ahhh kıyamam canim soda iç su icmekte iyi gelir ama sen ne kadar yersen ye bebek almak istediği kadar alır şöyle de bişey var bebek kilosu az doğsa bile senin sütünle arayı kapatır yeter ki sağlığı yerinde olsun o sebeple hiç düşünme kg az falan diye
Sezeryan olacaksan şansın var canisi
Canım soğuk sudan dir o durum benim de dün öyle boğazım acıyor gibiydi bugün hiç biseyim yok soğuk su içmiştim ondan olmus
Canım Eylül annelerine yazdın ama sabah ben etiket yapmıştım seni çok sevindim gozunuzaydin sağlıklı güzel günler de büyüt bebeğini
Hastaneyle görüştünüz mü canim aliyorlar mi pandemiden dolayı sıkıntı olabilir belki bende çok istiyordum ama almıyorlar galiba doguma
Kuzucummm maşallah size kirkiniz bile çıkıyor dünyaya gelen büyüyor valla bizim de sayılı günler kaldı sıcaklardan yana kotuyuz biraz onun dışında herşey yolunda çok şükür iki üç hafta kadar bir zamanımız var benim sezeryan olacağı için ctesi gittiğimde gün verecek çok heyecanlıyım ve ister istemez korkuyorum da ya
Rabbim şifasını versin canım tedbir amaçlı sonuçta herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
O zaman baya heyecanlı sındır ilk olacahi için hadi güzel haberlerle gel canım
Ahhh bizde seni sabırsızlıkla bekliyor olacağız canim son günler hiç geçmez şimdi sağlıkla kavuşun insallah
Canım nerede doğum yapmıştın bebek yoğun bakımı yok muydu yoksa direk çocuk hastanesine mi sevk verdiler ? Bir arkadaşımında doğumda bebeğin ciğerine su kaçmıştı tedbir amaçlı yatırdılar onuda şu aşamada çok minik oldukları için ilerlemesini göze alamıyorlar kısa bir ayrılık olur inşallah sizin için bir daha hiç ayrılmazsınızBı üst basamak hastaneye sevk oluyor bebeğim, en az beş gün gibi takipte olacak. Şimdilik ayrıldık ama kavuşucaz biliyorumDualarınızda olsun miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?