2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sümüksü yapıda fslan diyorlar nişanı ama. Nişan mi acaba Çok heycanlı. Darısı başıma.

Okuyunca bi heyecanlandım bir bebiş dahadamı geliyor acabaa

Rabbim acil şifalar versin

Benim de bebeğim 33. Haftada dönmüştü. Normalde mideden çok rahatsız olurdum ama o zaman midem daha rahattı. Özellikle nefes alma durumum çok rahatlamıştı kafası kaburgamın altındaydı önceden nefes almakta çok zorlanıyordum doktor dönmüş deyince o zaman dank etti kafası aşağıya inince rahatladım demek ki demiştim evet demişti. Mesaneye daha fazla baskı var artık baş geliş olunca

Bı üst basamak hastaneye sevk oluyor bebeğim, en az beş gün gibi takipte olacak. Şimdilik ayrıldık ama kavuşucaz biliyorumDualarınızda olsun miniğim
Allahım sağlıkla kavuştursun,annesinin iyileşmesi için zmn tanıdı öyle düşün.çok çabuk şekilde yanına gelecek hiç korkma

Benim bebeğime dönüş yönünde demişlerdi. Tekmeler en çok sağ böbreğimin tarafında yanda hissediyorum bazende sanki kaburgama doğru☺

Muhtemelen nişandir esyalariniz hazirsa duş aldiysan sancilar bslar :)

Sümüksü yapıda fslan diyorlar nişanı ama. Nişan mi acaba Çok heycanlı. Darısı başıma.
Yani tam anlam veremiyorum ama tekrarı olmadı, suan herhangi bir ağrı sancı vs de yok ve minik kıpır kıpır hala kaburgama baskı yapıyor. Bakalım beklemeye devam
Okuyunca bi heyecanlandım bir bebiş dahadamı geliyor acabaa
Yaa ben de görünce çok heyecan yaptım, eşim benden çok heyecan yaptı hatta gelip gelip sancı var mı dakika
say diyor Diyorum sancı yok bişey yok suan herşey yolunda bakalım ama doktor çatı muayenesi sonrası olabilir demişti bakalım beklemeye devam
Muhtemelen nişandir esyalariniz hazirsa duş aldiysan sancilar bslar :)
Eşyalarım hazır duşumu da almıştım ama sancı vs yok suan, bence çatı muayenesi etkisi ama bakalım

Gerçi ıslak mendil acil durumda cok pratik toz alıyor veya makyaj silerim hiç olmadı o şeylerde kullanırım bnde bez 1 paket 1 no 1 paket 2 aldım şimdilik bez konusunda baby turcoda aklımda onu deneme yanılma olarak bakacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…