2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Okurken çok duygulandim Rabbim sanada bebeğine de bizlere de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin en kısa zamanda bebeğine kavusmani diliyorum canım, dediğin gibi daha sağlıklı olucak hiç endişe etme

Ben de pompayla sağıp kaşıkla verdim ağız sütünü şimdi silikon göğüs ucuyla tutturuyorum meme ucum olmadığı için
Bende aynen öyle yapıyorum bugün pompayla çektirdik çok şükür birazda olsa geldi. Şırıngayla icirdiler, her 3 saatte bir de mama veriyolar. Çünkü sütüm yine çok çok az cikiyo. Benim de meme ucum yok bende plastikle tutturmaya çalışıyorum. Yarında taburcu olucaz inşallah artık eve gidebilirim çok şükür 1 haftayı geçti hastanede olduğum

Diyarbakır çok güzel diyorlar resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel, zaten 1 ay yapacak bedelli olduğu için sorun değil sadece kendi telefonunu içeri soksun istiyordum tuşlu kullanıyor şuanda. Bir kaç güne doğum yapınca resmini atacaktim

Banada aynısını dediler. Hatta ısrarla doktora dedim belki döner diye ama doktorun verdiği cevap bu zamana kadar bu pozisyondan dönen görmedim dedi Hareketlerinide aynı resimdeki gibi hissediyorum
Döner canım merak etme benimki de tarrsi 35 haftaya kadar cuma günü gittiğimde dönmüş doğum kanalına doğru inmiş bile

Nişan canım ama Nisan gelince hemen sancı başlamaz bir haftayı bile bulur bende çatı muayenesi oldum iki üç sefer hiçbirinde leke gelmedi senin yavaş yavaş basliyo dogum

Reactions: Zzy
Amin inşallah bebegi kediyle tanıştırdınmı merak ediyorum
Evet dün eve gelince koklattık ama kediciğim çok mutsuz asla yanına gelmiyor , ağlayınca korkup kaçıyor odadan filan ve bize de küstü gidip bi köşede saatlerce yatıyo . Sesleniyorum cevap vermiyor uzaktan uzağa izliyor öyle fotoğraf ekliyorum

Eklentiler

• 36F498FD-079F-4870-89DB-9E9A17E5B322.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 116
Bu kadar doğum haberinin üstüne duşumu aldım gümüş kapaklarımı taktım oturuyorum bakalım
Ay güldürdünüz çünkü bende daha 1 ay olmasına rağmen gümüş kapakları taktım sabahtan beri üstümdeler. Psikolojik olarak hazırım, tek eksik kapakmış gibi

Nişan canım ama Nisan gelince hemen sancı başlamaz bir haftayı bile bulur bende çatı muayenesi oldum iki üç sefer hiçbirinde leke gelmedi senin yavaş yavaş basliyo dogum
Valla hiç bilmiyorum ne olduğunu, hep beraber yaşayıp göreceğiz kasılma ve yalancı sancım bile olmadı bu zamana kadar, 3 nst ye girdim hepsi de 0 sancı çıktı. En son cumartesi girdim nst ye.Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, en hayırlısı ney ise o olsun inşallah hepimiz için

Ay güldürdünüz çünkü bende daha 1 ay olmasına rağmen gümüş kapakları taktım sabahtan beri üstümdeler. Psikolojik olarak hazırım, tek eksik kapakmış gibi
Allah güldürsün hepimiziii

Gerçekten öyle tek eksik kapak kalmışcasına. Hayır ben bir de az evvel açtım bir çocuk kitabı kitap okudum bebeğime, normalde hep yapmak istediğim ama pek başaramadığım bir şeydi

Noldu bu doğumlar bana bir güncelleme getirdi sanki :)

Kızlar bu arada benim göğüslerim küçüktü hala daha küçük acaba sütüm olmayacak mı? Bugün oksapar aldığım eczacı kız sağolsun hiç üstüne vazife olmamasına rağmen kendi doğum anılarını anlattı bana hiç sütü olmamış falan, doğum değil şu emzirme süreci daha çok korkutuyor sanki beni..

Bir de göbek deliğimin yarısı dışarı çıkmaya başlamış benim

Seni takipteyim, Benim de 0 sancı çünkü.

Katinanın da sancısı bir anda gelmiş. Geliyor gelmekte olan gerçekten heyecanlanıyorum

Canım benimde göğüslerim büyümedi küçük halen sadece koyu yerlerin çapı genişledi birde ne ağrı ne sızı hassasiyet bile yok göbeğim benim tamamı çıkık ama arada içeri giriyor bebeğin konumuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…