2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet benim de öyle o yuvarlak kısım bi tık büyüdü bir de yeşil damarlar çıktı ama boyut aynı boyut. Hatta evde serbest takılınca büyüyor gibi geliyor ama işte falan mecbur sütyen takınca sıkışıp büzüşüyor

Bu süt olayı tamamen o an gelişen bir şey galiba, öncesinde hiç spoiler vermiyor.

Göbek deliğiyle ilgili eğer hala dışardaysa düzelirmiş. Ama çıkıp çöktüyse; göbek fıtığıymış. Nitekim benim göbek deliğim çıktı, sonra düştü şimdi her yer çıkık orası içerde. Benim eşim genel cerrah onun alanına giriyor bu şükürler olsun gebelikte ilgili tek bildiği şey göbek fıtığı olup olmamamdı.
Kitap okumakta çok faydalıymış. İçeriği önemli değilmiş güya. Ben çocuk kitabı henüz almadım evdeki üni kitaplarımı okuyorum kelime haznesi gelişir belki diye. Yani inşallah gelişir :)))

Hiç bilmiyorum canım ama doğum yapanların göğüsleri şiş oluyor sanki bir anda mı geliyor artık yaşayıp göreceğiz göğüslerim zaten ufak benim sadece kg çok aldığımdan sırtım genişledi ondan sütyenler olmuyor bence

Yaaa benim girip çıkıyor bu fıtık demek mi yani

Benim hiç çıkmadı hala daha çökük değil ama karnın gerilmesinden ve sanırım bebeğin pozisyonumdan kaynaklı oturduğum zaman böyle yarısı çıkıl gibi değişik bir şey oldu
Göbek fıtığı olayını duymuştum çok tuhaf gelmişti hatta.

Bir de şu çizgimiz var ya koyulaşan o benim göbek deliğime kadardı şimdi yukarı doğru çıkmaya başladı biraz biraz.

Bana da görümcem bir sürü kitap vermişti kendi oğlundan kalan dizmiştim ama hiç okumamıştım: bugün aldığım doğum haberlerinden sonra akademik bir yön yüklendi bana hamilelikte. Kitap okuyayım sesli dedim

1. İlle Nisan gelecek diye bir durum yok.
2. İlle su gelecek diye bir durum yok.
3. Sancıları acı eşiğinize göre az çok hissedebilirsiniz.
4. Nisan gelince doğum süreniz kısa da olabilir günlerce de sürebilir bunu doktor bilir.
5. Suyunuz gelince hemen gitmelisiniz.
6.banyo etmeye süreniz olur hemen kısa bir dus iyi geliyor.
Mesala benim ilk doğumda saatlerce sancı çektim ve zor oldu.ama 2. Doğumda 10 dk içinde Sancıları artıp 10 cm çıktı ve dogurdum.her doğum apayrı Dunya

Çok güzel özetlemişsiniz

Burdan bile doğumun herkes için aynı belirtilere başlayıp devam etmediğini anlıyoruz aslında. O an biraz da içgüdüsel davranmak gerek sanırım, acı ağrı sızı vs. Yi hissederek.

Aynen canim iç gudusel bir şey oluyor diyorsun o an bebek geliyor diye. Mesala dün kötü iken bebeğin gelmeyeceğini biliyordum. Ama ya plansız birsey varsa diye korkmuştum.

Yaaa benim girip çıkıyor bu fıtık demek mi yani
İçeri düşmüş olması gerekiyormuş yani benimki düştü. Dışardan bakınca 5 cm kadar boşluk var içeriye çöken. Bende şimdi başka öyle hamile göbeği görmediğimden yorumlayamıyorum. dip not olarak; Doğurunca düzelebilirmiş.

Bende daha hiç gezemedim son aylar olunca malum ama evet bu kadar büyük bende beklemiyordum
Ah o yönden ters zamana gelmiş ama az süre en azından sen bebisle uğraşıncaya kadar bi bakmışsın gelivermis Allahin izniyle

Benimki arada giriyor arada çıkıyor hayırlısı artık

Yaaa kıyamam çokta güzel kendine rakip olarak görmüş alışır zamanla minnoşum hele bebiş büyüynce en iyi arkadaşı olucak farknda degil

Yiaaa benim de kedosum var ben de çok merak ediyorum ne yapacak diye ama bence de şapşal kaçacak gibime geliyor seninki gibi yaa ama sonradan alınırlar bence kediler 2 güne alisabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…