2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sabah muayene olmaya gelmistim nst kotu cikinca dr dogumhaneye gidiyoruz bebek tasikardi geciriyor 1 saat bile bekletemem dedi cunku en son iki hafta once gelmistim kontrole ve bebegim 2700 kg da bugun 2800 oldugunu gorduk gelisimi durmus ve kordon dolasmisti Allahtan iki gundur duzensiz sancilarim vardi cok fazlaydi hissediyordum ve bekliyordum zaten once serumla ve surekli nst gozetimin de bebegi sakinlestirmeye calistik olmadi oksijensiz kalmaya basladi bu arada benim sancilarim baslamisti 2-3. Saat suren sanci sonrasi epidural istedim yapildigi zaman acilmam hizlandi ve bebegimin kalbi yavaslamaya basladi bu defa tum hizla dogumhanede buldum kendimi yarim saat icinde kucagomdaydi bir kac saat solunum skntisi yasadi gelisim geriligi oldugu icin ama suan yanimda cok sukur emzirmeye calisiyorum Bizim maceramiz boyleydi darisi size olsun saglikla alin hepiniz kucaginiza insallah

Hayırlı evlat olsun size inşallah güle güle büyütün

Geçen cumartesi gittiğim nst de benim bebeğimin de kalp atışı hızlanmış 200 lere çıkmış zaten çok hareketliydi. Nst de ki hemşire doktorumu aramış ben çıkınca doktorumda sonuca baktı sıkıntı yok biraz fazla heyecan yapmış bebek dedi rahatladık. Sizinki de böyle bir durummuydu ?

Benimde 200 lerdeydi kalp hizi ama ayni zaman da kordon dolasmis ve gelisimi durmustu iki haftadir 100 gr degismisti o yuzden bekleyemeyiz dedi doktorumuz sizde ihmal etmwyin takip edin kontrolleri sklastirin ben cok pisman oldum iki hafta bekledigime sukurler olsun bebegime bsey olmadi

Kaçıncı haftada doğum planlarınızı yaptınız acaba benim doktorum 38+5 dedi sezaryen olacak.daha önce planlayan var mı? Su an 36 yim

Ya maşallah Rabbim hiç ayırmasın. Hayırlı evlat olsun insallah

Kesinlikle öyle düşünme en güzeli, rabbim güzellikler yaşatsın ,

Ayyy ne güzel teker teker doğuruyoruz Allah analı babalı büyütsün. Bende çok korkuyorum her hafta gitmesem bişey olcak diye bu yüzden bi hafta devlete bi hafta özele gidiyorum

Çok şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız En son boyu ve kafası 1 hafta önde karın çevresi 1 hafta geride kalmış demişti. Doktorla yarın tahlillerimle ilgili görüşürken soracağım bu durumu. Teşekkür ederim.

Kızlar karnıma kramplar giriyor göbek deliği hizasının biraz üstünden vajinama kadar. Bıçak saplanması, elektrik çarpması gibi birşey. Pozisyon değiştirince geçiyor. Korktum açıkçası. Normal mi bunlar daha baş aşağı dönmedi benimki

Ah katinam.
Bu ayrılık kısa sürecek neyseki
Tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah.

L Linalya sizin de gözünüz Aydın
Biraz endişeli gelişmiş ama Şuan iyisiniz şükürler olsun
Allah analı babalı sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip Etsin

Eğer geçiyosa düzenli değilse yalancı sancıdır benimde hep oluyodu ama bu iki gündür aşırı arttı ve belime de vuruyo artık geliyorum diyo sanki her an bekliyorum

yaa ben bu yazını şimdi gördüm. tez vakitte gelişimi de normal olacak hiç merak etme . Allah analı babalı büyütsün <3

O yüzden haftalık kontrollere dönüyorlar aslında son zamanda, bu hikayeden de kontrollerin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz aslında.

İmkanı olan her hafta kontrole gitsin kızlar.

Çok şükür bebeğini sağlıkla aldın canım, kucağına happy mom uygulamasında 37. Haftadan önde doğan bebekler için solunum sıkıntısı probleminden bahsetmiş az evvel okudum; hepsi çok normalmiş. Şimdi yanında ne güzel kokuyordur kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…