2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende öyle karın agrısıyla uyandım
Beni de sivrisinek kardeş uyandırdı, buldum icabına baktım ama yastığı bi o tarafa bi bu tarafa döndürüp bacağımın arasına koymaktan uyuyamıyorum resmen. Pozisyon alamıyorum uyku İçin.

Başladık gece uyanmalarına.

Bebişler için hazırlık oluyor bizede uzun birsüre deliksiz gece uykusu olmayacak sanırım
Karnın üstünde veya yarım dönüp yatıyormuydun bebiş yokken.bn genelde yarım dönüp yatardım ondan zorlanıyorum

Ben hep yüzüstü yatardım o yüzden zorlanıyorum aslında. Hatta bazen nasıl oluyorsa bacağımdan destek alıp yüz üstüne yakın yanlıkta yatarken buluyorum kendimi

Az kaldı gruptaki son doğumlar da beni heyecanlandırdı sanırım ondan sebep de uyku tutmuyor olabilir :)

Uykunun derinliginden dönüyorsun demekki ama rahatsız edici olsa gerek Dogumdan sonra yarım saatte olsa yüzüstü uyumak istiyorum uyanır uyanmaz acaba hastaneye giden varmı diye telefona sarıldım hemen

Eğer geçiyosa düzenli değilse yalancı sancıdır benimde hep oluyodu ama bu iki gündür aşırı arttı ve belime de vuruyo artık geliyorum diyo sanki her an bekliyorum
Evet geçiyor. Başkası sorduğunda böyle mantıklı cevaplar verip yalancı sancıdır diyorum ama insanın kendi başına gelince yaşarken ne yapacağını bilemiyor. Tedirgin ediyor gerçekten. Çok teşekkür ederim cevapladığı için inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın en kısa zamanda

Amin inşallah Hepimiz sağlıkla kavuşalım

Sağol maviş Dün hastaneye geçerken ismini Eliz olarak konuşmuştuk, sonrası netleşmese de, değişmez bundan sonra da diye düşünüyorum. Kilo 3570gr boyunu henüz bilmiyorum.

Eğer zamanını beklerse minik çok zaman olmayacak, bakalım hayırlısı olsun inşallah ben de hem beklesin diyorum hem de gelsin de tanışalım artık diyorum
Haftaları iyi artık çok şükür o eski tedirginlik gitti. İstedikleri vakit gelsinler 37 den sonra Eveet kendilerini çok merak ediyoruz

Gönlümde normal var canım ama şartlar sezeryan gerektirirse ona da gayet okeyim bakalım

Eveet. Benim de bi yanım bekle diyor diğer yanım nereye kadar diyor Vaktini bilemediğimiz için hazırlıklı olmak zorundayız Seninki yerini sevdi demek ki annesi

Canım ben İskenderunluyum. Askerlik için çok rahat ve güzel bi yer uzun zaman önce dağları falan tertemiz ettiler. Çarşı izinleri tatil gibi geçer. İskenderunun bi tarafı deniz bi tarafı ormanlık dağlık alan. İçin rahat olsun askerlik için en güzel yerlerden biri emin ol İnsanı da samimidir kardeşin biraz girişkense bayılır oraya.

Bi minik el de bizden gelsin
İlk fotoğraf olarak çerçeveletilmeyi hakediyor tablo gibi

Sence usg fotosuna benziyor mu katina? Herkes usgde ne görüyorsanız aynısı oluyor diyor ama ben kafamda somutlştıramıyorum.

Herkese günaydın kızlar, imzada 29 gün kaldı diyor. Bakalım gerçekten 29 gün mü daha çok daha az mı göreceğiz

Ayyy çok iyi almaları hangi hastane canim
İnşallah canım doğumlar başladı bı heyecan sardı hepimiziahhh kuzum kıyamam eminim bebiskon da zorlanıyordur sıcaklardan neyse ki az kaldı havalar biraz da olsa serinler
Selamlaaar , 36. Haftaya girdik. Çok zor geçiyor. Plesenta previa oldum 28. Haftada. Sürekli yatarak geçiriyorum. Doğum yarından itibaren bekleniyor. Son raddeye kadar geliriz inşallah.
Çok geçmiş olsun canim bişey kalmamış çok şükür ki gelişmelerden bizi haberdar et hastanede misin evde mi yatarak geçirdin sürecini
Eşim o telaşla çantaları alır beni evde bırakır karın agrısı yaklaştıgının belirtisimi bilmiyorum ama karın agrısı basladı günde 5 6 kez oluyor
Ahahah kuzusuuu buna çok güldüm Allah da seni güldürsün gelecek seni yokluyor bebisko
Bence muayeneden olsa o gün olurdu nisan diye tahmin ediyorum kontrol cumartesi mi canim bekle bakalım tetikte olun her daim sağlıkla gelsin oglusun
maviss_34 benim de yarın 17:30da randevum var bakalım gün verecek mi heyecanlıyım çok
Ayyy mutlaka bizleri haberdar et canım çok heyecanlı bana da cumartesi günü gün verecek
Sordum nst ye başlanacak mi dedim bundan sonra daha yakın cagiricam dedi 3 hafta sonraya randevu verdi
O zamana kadar doğurmazsam iyi
Sen bı bahanesini bul git canim linalya nin hikayesinden sonra anladık ki kontrol sıklığının önemi büyük
22.08.22 veeee biz dogduk
Ahhhh yerimmm maşallah bizim Eylül bebisleri çok aceleci çıktı yaa gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu 2.800 du kaç kg doğdu peki canim farklı çıkmıştır illaki ultrasonla
Kaçıncı haftada doğum planlarınızı yaptınız acaba benim doktorum 38+5 dedi sezaryen olacak.daha önce planlayan var mı? Su an 36 yim
Bizim de 38+3 dedi canim aynı haftadagiz seninle cumartesi kesin gün verecek
Belki dönmeye çalışmıştır canim o gece bana da oldu çise de çok sıkışmışm ağrılarla uyandım
Ahhh kuuzum o bana da oluyor nasıl ağırlığı ayağıma verip o şekilde yatıyorum anlamıyorum acaba bebek eziliyor mu demeden de alamıyorum kendimi
Sağol maviş Dün hastaneye geçerken ismini Eliz olarak konuşmuştuk, sonrası netleşmese de, değişmez bundan sonra da diye düşünüyorum. Kilo 3570gr boyunu henüz bilmiyorum.
Maşallah ismi de çok güzelmiş ya sağlıkla kavuşun annesi tez zaman da inşallah
Gönlümde normal var canım ama şartlar sezeryan gerektirirse ona da gayet okeyim bakalım
Hayırlısı neyse o olsun canım

2700 cikti ultrasyonda dogumda 2800 cikti canim

Gece 12de agrim basladi sertlesme agrisi dus aldim 1.30da gecsin diye daha beter oldum suyum gelir die bekledim gelmedi. 2.30da hastaneye gittim ebe bakti 1cm acilma var ama bebegin kafasi tepede evde bekle dedi. 8 kdr agri cektim kotuydu ne gezmek ise yariyo nede baska0 bisey bi tek sol tarafima yatabiliyom. Dogum basladi 24 saatle 48 saat verdi. Dr haber verdim diyo ama bilmiyorum
Genede gitcem
Ntsde 50 kdr cikiyo sa0nco ama0 duzensiz dua edin dönsün bebekte dogurayim tek seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…