Bende öyle karın agrısıyla uyandımGecenin bir köründe kalktım yine
Beni de sivrisinek kardeş uyandırdı, buldum icabına baktım ama yastığı bi o tarafa bi bu tarafa döndürüp bacağımın arasına koymaktan uyuyamıyorum resmen. Pozisyon alamıyorum uyku İçin.Bende öyle karın agrısıyla uyandım
Bebişler için hazırlık oluyor bizede uzun birsüre deliksiz gece uykusu olmayacak sanırımBeni de sivrisinek kardeş uyandırdı, buldum icabına baktım ama yastığı bi o tarafa bi bu tarafa döndürüp bacağımın arasına koymaktan uyuyamıyorum resmen. Pozisyon alamıyorum uyku İçin.
Başladık gece uyanmalarına.
Ben hep yüzüstü yatardım o yüzden zorlanıyorum aslında. Hatta bazen nasıl oluyorsa bacağımdan destek alıp yüz üstüne yakın yanlıkta yatarken buluyorum kendimiBebişler için hazırlık oluyor bizede uzun birsüre deliksiz gece uykusu olmayacak sanırım
Karnın üstünde veya yarım dönüp yatıyormuydun bebiş yokken.bn genelde yarım dönüp yatardım ondan zorlanıyorum
Uykunun derinliginden dönüyorsun demekki ama rahatsız edici olsa gerekBen hep yüzüstü yatardım o yüzden zorlanıyorum aslında. Hatta bazen nasıl oluyorsa bacağımdan destek alıp yüz üstüne yakın yanlıkta yatarken buluyorum kendimi
Az kaldı gruptaki son doğumlar da beni heyecanlandırdı sanırım ondan sebep de uyku tutmuyor olabilir :)
Evet geçiyor. Başkası sorduğunda böyle mantıklı cevaplar verip yalancı sancıdır diyorum ama insanın kendi başına gelince yaşarken ne yapacağını bilemiyor. Tedirgin ediyor gerçekten. Çok teşekkür ederim cevapladığı içinEğer geçiyosa düzenli değilse yalancı sancıdır benimde hep oluyodu ama bu iki gündür aşırı arttı ve belime de vuruyo artık geliyorum diyo sanki her an bekliyorum
Sağol mavişYaaaaa yerimmm maşallah Allah analı babalı büyütsün canim bi el ayak fotosu da senden bekleriz bu arada müsait zamanında anlatır mısın doğum hikayeniprenses kaç kg boyunda doğdu adını ne koydunuz listeye ekliyim canim
Haftaları iyi artık çok şükür o eski tedirginlik gitti. İstedikleri vakit gelsinler 37 den sonraEğer zamanını beklerse minik çok zaman olmayacak, bakalım hayırlısı olsun inşallahben de hem beklesin diyorum hem de gelsin de tanışalım artık diyorum
Gönlümde normal var canım ama şartlar sezeryan gerektirirse ona da gayet okeyim bakalımSen o tarihten önce dogurcan bebişim
Hahahha sen dusunu al da boşver evi de eşin toplasın
Valla tarihler de bebiskolarin dediği oluyor onlar ne zaman hazır olurlarsa sağlıklı olsunlar da erken geç artık heran bekleyebiliriz kuzum
Kızlar cevaplams ama bende yazayım canim suyun gelirse hemen hastaneye gitmen gerekiyor enfeksiyon riskinden dolayı ama Nisan geldi mi yada sancı oldu mu bebeğin hareketlerini ve sancı aralıklarını takip edip öyle doktor yoluna koyulman lazım normal doğuranlar öyle diyor
Ahhh kıyamam canim soda iç su icmekte iyi gelir ama sen ne kadar yersen ye bebek almak istediği kadar alır şöyle de bişey var bebek kilosu az doğsa bile senin sütünle arayı kapatır yeter ki sağlığı yerinde olsun o sebeple hiç düşünme kg az falan diye
Sezeryan olacaksan şansın var canisi
Canım soğuk sudan dir o durum benim de dün öyle boğazım acıyor gibiydi bugün hiç biseyim yok soğuk su içmiştim ondan olmus
Canım Eylül annelerine yazdın ama sabah ben etiket yapmıştım seni çok sevindim gozunuzaydin sağlıklı güzel günler de büyüt bebeğini
Hastaneyle görüştünüz mü canim aliyorlar mi pandemiden dolayı sıkıntı olabilir belki bende çok istiyordum ama almıyorlar galiba doguma
Kuzucummm maşallah size kirkiniz bile çıkıyor dünyaya gelen büyüyor valla bizim de sayılı günler kaldı sıcaklardan yana kotuyuz biraz onun dışında herşey yolunda çok şükür iki üç hafta kadar bir zamanımız var benim sezeryan olacağı için ctesi gittiğimde gün verecek çok heyecanlıyım ve ister istemez korkuyorum da ya
Rabbim şifasını versin canım tedbir amaçlı sonuçta herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
O zaman baya heyecanlı sındır ilk olacahi için hadi güzel haberlerle gel canım
Ahhh bizde seni sabırsızlıkla bekliyor olacağız canim son günler hiç geçmez şimdi sağlıkla kavuşun insallah
Eveet. Benim de bi yanım bekle diyor diğer yanım nereye kadar diyorUyuyamadığım bir gecenin daha sabahı 38+3 ne kasılma ne yalancı sanci 40 bulucm gibi hayırlısı artik. İşin kötüsü o kadar kıl tüy işleriyle uğraş bebis gelmedikçe bu meretler de sürekli uzuyor onlarla uğraşıyoruz hazırlıksız yakalanmayalim diye
Canım ben İskenderunluyum. Askerlik için çok rahat ve güzel bi yer uzun zaman önce dağları falan tertemiz ettiler. Çarşı izinleri tatil gibi geçer. İskenderunun bi tarafı deniz bi tarafı ormanlık dağlık alan. İçin rahat olsun askerlik için en güzel yerlerden biri emin olAyy umarım iyi bir yere çıkmıştır tahininiz neden soruyorum, kardeşimi askere gönderdik, o İskenderun'da tabii. Benimde doğumum her an olabilir duygusallık had safhada aklıma gelmişken sorayım dedim aynı yerdeyse tanıdık birilerinin olması iyi olur diye düşündüm
İlk fotoğraf olarak çerçeveletilmeyi hakediyor tablo gibiBi minik el de bizden gelsin
Aaaaa çok güzel tarihte bir bebis daha. Geçmiş olsun hayırlı olsun.22.08.22 veeee biz dogduk
Ayyy çok iyi almaları hangi hastane canimAynen öyle minik oğlum ne zaman isterse, onun sağlığı için en iyisi ve hayırlısı neyse o olsunAynen öyle artık kapı her an çalabilir beklemedeyiz
Evet evet sıkıntı yok canım , alıyorlarmış doğuma babayı
İnşallah canım doğumlar başladı bı heyecan sardı hepimiziÖyle canım gelen büyüyor dediğin gibi bazen halen daha nasıl doğum olcak acaba diye düşündüğüm gunlerdeymisim gibi geliyor halahiç korkma daha öncede yaşadın zaten biliyorsun.mis kokulun gelince kucağına herşey toz pembe geliyor insana sıcaklar malesef gerçekten hepimizi çok zorluyor emzirmek zor bebis çoğunlukla isilik oluyor ister istemez hemde zibinla tutuyorum ama fayda etmiyor inşallah bir an önce havalar ferahlar.sizin doğum zamanları yine iyi o açıdan
Çok geçmiş olsun canim bişey kalmamış çok şükür ki gelişmelerden bizi haberdar et hastanede misin evde mi yatarak geçirdin süreciniSelamlaaar , 36. Haftaya girdik. Çok zor geçiyor. Plesenta previa oldum 28. Haftada. Sürekli yatarak geçiriyorum. Doğum yarından itibaren bekleniyor. Son raddeye kadar geliriz inşallah.
Ahahah kuzusuuu buna çok güldüm Allah da seni güldürsünEşim o telaşla çantaları alır beni evde bırakırkarın agrısı yaklaştıgının belirtisimi bilmiyorum ama karın agrısı basladı günde 5 6 kez oluyor
Bence muayeneden olsa o gün olurdu nisan diye tahmin ediyorum kontrol cumartesi mi canim bekle bakalım tetikte olun her daim sağlıkla gelsin oglusunKızlar az önce tuvalete gittiğimde çok afedersiniz peçeteye hafif kanlımsı gibi kahverengili koyu kıvamlı bir akıntı geldi. Çok aşırı değildi, cumartesi yapılan çatı muayenesi sonrası etkisi mi yoksa nişan denilen şey mi bilmiyorum ama takip edeceğim süreci.
Ayyy mutlaka bizleri haberdar et canım çok heyecanlı
Sen bı bahanesini bul git canim linalya nin hikayesinden sonra anladık ki kontrol sıklığının önemi büyükSordum nst ye başlanacak mi dedim bundan sonra daha yakın cagiricam dedi 3 hafta sonraya randevu verdi
O zamana kadar doğurmazsam iyi
22.08.22 veeee biz dogduk
Ahhhh yerimmm maşallah bizim Eylül bebisleri çok aceleci çıktı yaaSabah muayene olmaya gelmistim nst kotu cikinca dr dogumhaneye gidiyoruz bebek tasikardi geciriyor 1 saat bile bekletemem dedi cunku en son iki hafta once gelmistim kontrole ve bebegim 2700 kg da bugun 2800 oldugunu gorduk gelisimi durmus ve kordon dolasmisti Allahtan iki gundur duzensiz sancilarim vardi cok fazlaydi hissediyordum ve bekliyordum zaten once serumla ve surekli nst gozetimin de bebegi sakinlestirmeye calistik olmadi oksijensiz kalmaya basladi bu arada benim sancilarim baslamisti 2-3. Saat suren sanci sonrasi epidural istedim yapildigi zaman acilmam hizlandi ve bebegimin kalbi yavaslamaya basladi bu defatum hizla dogumhanede buldum kendimi yarim saat icinde kucagomdaydi bir kac saat solunum skntisi yasadi gelisim geriligi oldugu icin ama suan yanimda cok sukur emzirmeye calisiyorum Bizim maceramiz boyleydi darisi size olsun saglikla alin hepiniz kucaginiza insallah
Bizim de 38+3 dedi canim aynı haftadagiz seninle cumartesi kesin gün verecekKaçıncı haftada doğum planlarınızı yaptınız acaba benim doktorum 38+5 dedi sezaryen olacak.daha önce planlayan var mı? Su an 36 yim
Belki dönmeye çalışmıştır canimKızlar karnıma kramplar giriyor göbek deliği hizasının biraz üstünden vajinama kadar. Bıçak saplanması, elektrik çarpması gibi birşey. Pozisyon değiştirince geçiyor. Korktum açıkçası. Normal mi bunlardaha baş aşağı dönmedi benimki
Ahhh kuuzum o bana da oluyor nasıl ağırlığı ayağıma verip o şekilde yatıyorum anlamıyorum acaba bebek eziliyor mu demeden de alamıyorum kendimiBen hep yüzüstü yatardım o yüzden zorlanıyorum aslında. Hatta bazen nasıl oluyorsa bacağımdan destek alıp yüz üstüne yakın yanlıkta yatarken buluyorum kendimi
Az kaldı gruptaki son doğumlar da beni heyecanlandırdı sanırım ondan sebep de uyku tutmuyor olabilir :)
Maşallah ismi de çok güzelmiş ya sağlıkla kavuşun annesi tez zaman da inşallahSağol mavişDün hastaneye geçerken ismini Eliz olarak konuşmuştuk, sonrası netleşmese de, değişmez bundan sonra da diye düşünüyorum. Kilo 3570gr boyunu henüz bilmiyorum.
Hayırlısı neyse o olsun canımGönlümde normal var canım ama şartlar sezeryan gerektirirse ona da gayet okeyim bakalım
Yaaa maşallah sübhanallahBi minik el de bizden gelsin
2700 cikti ultrasyonda dogumda 2800 cikti canimAyyy çok iyi almaları hangi hastane canim
İnşallah canım doğumlar başladı bı heyecan sardı hepimiziahhh kuzum kıyamam eminim bebiskon da zorlanıyordur sıcaklardan neyse ki az kaldı havalar biraz da olsa serinler
Çok geçmiş olsun canim bişey kalmamış çok şükür ki gelişmelerden bizi haberdar et hastanede misin evde mi yatarak geçirdin sürecini
Ahahah kuzusuuu buna çok güldüm Allah da seni güldürsüngelecek seni yokluyor bebisko
Bence muayeneden olsa o gün olurdu nisan diye tahmin ediyorum kontrol cumartesi mi canim bekle bakalım tetikte olun her daim sağlıkla gelsin oglusun
Ayyy mutlaka bizleri haberdar et canım çok heyecanlıbana da cumartesi günü gün verecek
Sen bı bahanesini bul git canim linalya nin hikayesinden sonra anladık ki kontrol sıklığının önemi büyük
Ahhhh yerimmm maşallah bizim Eylül bebisleri çok aceleci çıktı yaagözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu 2.800 du kaç kg doğdu peki canim farklı çıkmıştır illaki ultrasonla
Bizim de 38+3 dedi canim aynı haftadagiz seninle cumartesi kesin gün verecek
Belki dönmeye çalışmıştır canimo gece bana da oldu çise de çok sıkışmışm ağrılarla uyandım
Ahhh kuuzum o bana da oluyor nasıl ağırlığı ayağıma verip o şekilde yatıyorum anlamıyorum acaba bebek eziliyor mu demeden de alamıyorum kendimi
Maşallah ismi de çok güzelmiş ya sağlıkla kavuşun annesi tez zaman da inşallah
Hayırlısı neyse o olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?