2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benziyor Tam bir karışım olmuş

Canım sancıların devam ediyor mu peki eminim ki çok zorluyordur Allah yardımcın olsun bebek makat geliş mi

Senin de hayırlı olsun bebişin, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Resmen bir bebek daha geliyor ve ben hala işe gitmek için yoldayım

Vaktiyle gelsin kuzucuk, bizi haberdar et canım. Açılma varsa dediğin gibi geldi gelecek

kızlar selam günaydınlar doğumuma çok az kaldı hastane çantamı hazırlıyorum pişik önleyici merhem olarak ne önerirsiniz bi tek onu almadım şuan şampuan tarak vs herşeyi aldım

Aaaaa keşke doğumu durdurulur birsey yapsalar daha erken değil mi ama ya

kızlar selam günaydınlar doğumuma çok az kaldı hastane çantamı hazırlıyorum pişik önleyici merhem olarak ne önerirsiniz bi tek onu almadım şuan şampuan tarak vs herşeyi aldım
Pişik önleyici olarak bepanthol babynin merhemini alabilirsin ben öyle yapmıştım hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım :)

Bence muayeneden olsa o gün olurdu nisan diye tahmin ediyorum kontrol cumartesi mi canim bekle bakalım tetikte olun her daim sağlıkla gelsin oglusun
O gün de biraz oldu ama dün de bişeyler oldu ben de anlamadım, bakalım heyecanla takipteyiz Evet canım cumartesi normalde randevum
Ayyy çok iyi almaları hangi hastane canim
Memorial Ankara hastanesi canım

Ya bazı hareketler var YouTube da bebeğin dönmesi için yapılan son anlarda tabi suan bunlar zararlı mı olur bilemiyorum ama umarım tek seferde su gibi bir doğumun olur

Gözünüz aydın, Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim analı babalı büyütsün biraz sıkıntılı bir doğum olmuş ama neyseki ikinizde atlattiniz

Senin bebisde heran gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…